- 21 Kasım 2017
- 27.569
- 120.568
- Konu Sahibi ceycey0406
Keşke ben de mal mal baksamBuyukcekmece İstanbul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke ben de mal mal baksamBuyukcekmece İstanbul
Insan onu bile istemiyor bazen.Ilahi mal.mal bakiyoruz demis manzaran şahane akşam keyif cayini kahveni alip gün batımını izlemek bile.keyif verir
Hayır ya sarma sarıyorum beyim gelezekgiggles nereye gittin. Kizdin mi gittin ifsa olayına. Gelmiycem kapıya gel kiiiiz
Gayet hamaratız, sarmalar falan maşallahHayır ya sarma sarıyorum beyim gelezek
20 gündür görüşmüyoruz sonra yine kaçmaya yüzüm olsunGayet hamaratız, sarmalar falan maşallah
Ama hamileymissin belin ağrır. Az sar20 gündür görüşmüyoruz sonra yine kaçmaya yüzüm olsun
Çok saramaö zatenAma hamileymissin belin ağrır. Az sar
Neden devlet üniversiteleri değil?Kizlar maksadimiz geyik ama size bir sey sormak isterim fikrinizi soylerseniz sevinirim
Şimdi ben çalıştığım yerde cok yoruluyorum ve is yüküm fazla o sebeple eve gelince de ayrıca bir aktiviteye katilacak halim kalmiyor bu sebeple tayin düşünür oldum ama nereye aldıracağıma karar veremedim henüz
Bir de yüksek lisans düşünüyorum hem sabitligi sevmediğim ve kendimi gelistirmek istediğim icin hem sosyallik olur hem de mezun olunca belki işte de yükselme şansım olur düşüncesiyle. Fakat özel üniversite oldugu ve dersler haftasonu oldugu icin 2 sene+1 sene bilimsel hazırlık toplamda 50 bin civari tutacak.
Sorum şu, sizce mantıklı mı? Uzun vadede ne getirir götürür bilmiyorum ama Istanbula tayin olmam gerekecek. Ev kiralari malum, bir cok acidan düşünüyorum gecinebilir miyim diye de. Fikirlerinizi paylaşirsaniz sevinirim.
Aaa neden? Valla şu an öyle bir seye cok ihtiyacım var benim de küçük bir balkonum var 2 senedir oturuyorum burada ama balkonda oturamadim derzleri sorunlu istediğim zaman yikayamiyorum ben de çöpleri biriktirme amacli kullaniyorum ama aksam isten geldiğimde şöyle keyif kahvesi yapmak isterdimInsan onu bile istemiyor bazen.
Aman da aman kocişini pek de özlemiş de sarmalar sararmisHayır ya sarma sarıyorum beyim gelezek
Çünkü devlet üniversiteleri gündüz oluyor akşam yuksek lisansi olan uni olsa da yetisemem ve izin de alamam. Hatta mühendislik kazandım izin alip okuyamadığım icin kaydimi sildirdim. Ben yıllık izin bile alamıyorumÇok saramaö zaten
O kadar da şımartmıyorum
Neden devlet üniversiteleri değil?
Büyük balık benim ama burda. Sen minikleri bulmuşunnnBenim şu an en yakin arkadasim diyebilecegim, sık görüştüğüm ve hatta birbirimizin herseyini bildiğimiz kişi ile buradan tanıştık taaa 7 sene önce o zaman bekardi evlendi cocugu oldu hala da görüşürüz onun kızı benim canımdır o da beni cok sever teyzemi özledim diye
Baska biri daha vardi onunla da ilk üye oldugumda tanismistim 10 sene önce, onla da cok samimiydik yuz yüze cok görüştük ama mesafeler girdi araya koptuk yine de iyi animsadigim biridir.
Psikoloji kotu bu aralar o yüzden aslinda. Evdekiler bahceye cikiyor çağırıyor, ben ona bile inmiyorum yanlarına. Resmen odaya kapattım kendimi.Aaa neden? Valla şu an öyle bir seye cok ihtiyacım var benim de küçük bir balkonum var 2 senedir oturuyorum burada ama balkonda oturamadim derzleri sorunlu istediğim zaman yikayamiyorum ben de çöpleri biriktirme amacli kullaniyorum ama aksam isten geldiğimde şöyle keyif kahvesi yapmak isterdim
Aman da aman kocişini pek de özlemiş de sarmalar sararmis
Senle de tanisacagiz kidaha bana Ankarayi gezdireceksin hem, dimiBüyük balık benim ama burda. Sen minikleri bulmuşunnn
Elbette özeline bakSenle de tanisacagiz kidaha bana Ankarayi gezdireceksin hem, dimi
Gene ne olduuu?Psikoloji kotu bu aralar o yüzden aslinda. Evdekiler bahceye cikiyor çağırıyor, ben ona bile inmiyorum yanlarına. Resmen odaya kapattım kendimi.
Lily nerelere tayin yaptirabilecegin önemli. Gittigin yerin burdan iyi olacağına emin misin. Maas ayni mi olucak, kira ne kadar farkedicek. Suanki maas. Detay bilmediğimiz için mantıklı yap deriz, sikinti yaşarsın. Ciddi ince hesap lazimKizlar maksadimiz geyik ama size bir sey sormak isterim fikrinizi soylerseniz sevinirim
Şimdi ben çalıştığım yerde cok yoruluyorum ve is yüküm fazla o sebeple eve gelince de ayrıca bir aktiviteye katilacak halim kalmiyor bu sebeple tayin düşünür oldum ama nereye aldıracağıma karar veremedim henüz
Bir de yüksek lisans düşünüyorum hem sabitligi sevmediğim ve kendimi gelistirmek istediğim icin hem sosyallik olur hem de mezun olunca belki işte de yükselme şansım olur düşüncesiyle. Fakat özel üniversite oldugu ve dersler haftasonu oldugu icin 2 sene+1 sene bilimsel hazırlık toplamda 50 bin civari tutacak.
Sorum şu, sizce mantıklı mı? Uzun vadede ne getirir götürür bilmiyorum ama Istanbula tayin olmam gerekecek. Ev kiralari malum, bir cok acidan düşünüyorum gecinebilir miyim diye de. Fikirlerinizi paylaşirsaniz sevinirim.
Ben de 1.5 seneden fazla eve kapandım hic cikmadim üstüne evden aktif calistim gecen aksam komsular asagidaydi ben de indim cok eğlenceliydi gece 12de eve girdikPsikoloji kotu bu aralar o yüzden aslinda. Evdekiler bahceye cikiyor çağırıyor, ben ona bile inmiyorum yanlarına. Resmen odaya kapattım kendimi.
Yok be canım senin hep bildigin konular. Ekstra birsey yok.Gene ne olduuu?
Özelde mi çalışıyorsun ?Çünkü devlet üniversiteleri gündüz oluyor akşam yuksek lisansi olan uni olsa da yetisemem ve izin de alamam. Hatta mühendislik kazandım izin alip okuyamadığım icin kaydimi sildirdim. Ben yıllık izin bile alamıyorum