geyik ordinaryus profesörleri burada

Aynı şey değil bana göre, restoran karşılama yani stand gibi bir şeydi bahsettiği iş. Bazı işlerde görünüşe dikkat ediliyor, belki ben gitsem beni de kısayım diye almayacaklardı. Daha kendini gösteren bir tip olsun diye, özellikle türban karşıtlığı olarak düşünmedim. Mesela benim yaşadığım yerde bir mekan var, fal falan bakılıyor genelde benim yaşıtlarımın ve kızların tercih ettiği bir yer. Oradaki çocukların tipleri meşhurdur çünkü müşteriyi çekmek için yapıyorlar. Benim asla türbana karşı bir önyargım olamaz zaten yanlış anlaşılmasın. Benim annem kapalı, babam deist. Görüş olarak çok farklılıkların olduğu bir ailede büyüdüm ben insanları bu tarz şeylere göre ayırmam ama benim ayırmamam diğer insanların ayırdığı gerçeğini değiştirmez.

genellemişlerse hatalılar zaten.benim gittiğim özel hastanelerde hep var karşılamada tesettürlüler.benim ailemin kadınlarının çoğu kapalıdır.herkes birbirine saygılıdır.lafı bile edilmez kılık kıyafetin.dediğim gibi sadece belli yerlerde olmazz.iki tarafta hoşnut olmaz çünkü.

Ben de mesela hostes olamam boydan dolayı Boyum birçok meslek için engel oluşturuyor, dediğim gibi o işe ben gitsem adamlar beni de istemezlerdi herhalde.

Allah bi daha yaşatmasın

Öyle deme, çocuklar çaktırmadan boy ölçüşmeye kalkıyorlar. "Boşuna ölçme, bir bu kadar da yerin altında var; o kısmı görmek istemezsin" diyorum.
ayy öğrenciler öğretmenleri yarıştırır bile.sizinki çirkin bizimki güzel sizinki yaşlı bizimki genç.ya da matematikçi de ne güzell kadın beeeeee derlerrr ergenlikte

ayy öğrenciler öğretmenleri yarıştırır bile.sizinki çirkin bizimki güzel sizinki yaşlı bizimki genç.ya da matematikçi de ne güzell kadın beeeeee derlerrr ergenlikte
Allah'tan benim branştan tek ben varım. Yoksa yanmıştım. Benim zümreler pek bir bakımlı oluyor.

Allah'tan benim branştan tek ben varım. Yoksa yanmıştım. Benim zümreler pek bir bakımlı oluyor.
kızım en çok ingilizce öğretmenini sevmiş.anne beni bir övdü bir övdü aferimler aldım hep diyor.eee kızım dedim kadına sakın annem ingilizce bilir deme barii.aaa bak buradan öğrenmişş demesin.varsın seni dehaa sansınn dedim

Böyle devam etsin. Bıdık annesine çekmiş demek ki.

Böyle devam etsin. Bıdık annesine çekmiş demek ki.
iyi öğrencilerin çoğu başka okullara geçti.benim kıızn aşırı zekasından değil seviye düşük.ondan zaten kafadan sınıf birincisi olur .asıl kolej bursluluğu için çalışması lazım.anlattım bugün çocuğa.yoksa kendini çok zeki görmeye başlar sınıfla karşılaştırıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…