- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.771
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.381
Aynı şey değil bana göre, restoran karşılama yani stand gibi bir şeydi bahsettiği iş. Bazı işlerde görünüşe dikkat ediliyor, belki ben gitsem beni de kısayım diye almayacaklardı. Daha kendini gösteren bir tip olsun diye, özellikle türban karşıtlığı olarak düşünmedim. Mesela benim yaşadığım yerde bir mekan var, fal falan bakılıyor genelde benim yaşıtlarımın ve kızların tercih ettiği bir yer. Oradaki çocukların tipleri meşhurdur çünkü müşteriyi çekmek için yapıyorlar. Benim asla türbana karşı bir önyargım olamaz zaten yanlış anlaşılmasın. Benim annem kapalı, babam deist. Görüş olarak çok farklılıkların olduğu bir ailede büyüdüm ben insanları bu tarz şeylere göre ayırmam ama benim ayırmamam diğer insanların ayırdığı gerçeğini değiştirmez.Topiğe ortadan dalar gibi oldum ama dayanamadım dalacam. Ben sana katılmıyorum burda gatsby. Benim eski çalıştığım hukuk bürosunda insanları karşılayan ve sekreterlik yapan kişi tesettürlüydü. Uluslararası müvekkileri de olan bir yerdi. Kimse garipsemedi. Gayet de olabilir. İşin gerekliliği böyle bir şeyi gerektirmiyor kesinlikle.
Bununla geçmiş olsun Katip. İnşallah size bulaşmaz.O kadar sıkı fıkı değiliz Allah'tan, koca büroda 5 kişiyiz. Yan büroda 13 kişi var.
Bizim de bir öğrencide çıkmış. Diğer öğrencilere bulaşmamıştır inşallah diye dua ediyoruz.O kadar sıkı fıkı değiliz Allah'tan, koca büroda 5 kişiyiz. Yan büroda 13 kişi var.
genellemişlerse hatalılar zaten.benim gittiğim özel hastanelerde hep var karşılamada tesettürlüler.benim ailemin kadınlarının çoğu kapalıdır.herkes birbirine saygılıdır.lafı bile edilmez kılık kıyafetin.dediğim gibi sadece belli yerlerde olmazz.iki tarafta hoşnut olmaz çünkü.herkes kendi işletmesinde istediğini çalıştırır zaten. Daha dikkat çekici olmasını isteyen güzel ve çekici birini alır vs. Ama karşılama işinin gereği olarak tesettürlü biri çalışamaz demek doğru değil. Niye çalışamasın ki. İnsanlar rahatsız mı olucak tesettürlü birini görünce. Bu kompleks bir bizim insanda var. Yabancı müvekkiller dünyanın en normal şeyi olarak görüyordu
1 sınıfta 30-40 çocuk var, nasıl olacak bilemiyoruz.Bizim de bir öğrencide çıkmış. Diğer öğrencilere bulaşmamıştır inşallah diye dua ediyoruz.
evet aynen.ben de dil biliyorum 2 tane ama hostesliğe göre kısayım başvuramam bile.ya da polisliğe .Hostesler
Ben de mesela hostes olamam boydan dolayıfiziki fark ayrımları da var bu da doğal.mesela bizim sektörde boylu poslu havalı kişiler resepsiyon halkla ilişkiler gibi birimlerde çalışır.benim gibi kısalar daha geri yönetimde çalışır.işe de böyle başlamıştım.hiç ayrımcılık olarak ta görmemiştim
Aynı anda yazmışız hosteslik kısmını, ikimizin de kanayan yarası bu boy mevzusuevet aynen.ben de dil biliyorum 2 tane ama hostesliğe göre kısayım başvuramam bile.ya da polisliğe .
26 oldu bizim mevcut.okulda covid çıktı bile.aşılarıma ve allaha güveniyorum.başka yolu yok.okula göndermek zorundayımm.1 sınıfta 30-40 çocuk var, nasıl olacak bilemiyoruz.
Bir de bizimkilerin çoğu akraba ve dikkat etmiyorlar.1 sınıfta 30-40 çocuk var, nasıl olacak bilemiyoruz.
Ben de kısayım.evet aynen.ben de dil biliyorum 2 tane ama hostesliğe göre kısayım başvuramam bile.ya da polisliğe .
ama öğretmenlikte kilo boy önemli değil kiBen de kısayım.
Öyle deme, çocuklar çaktırmadan boy ölçüşmeye kalkıyorlar. "Boşuna ölçme, bir bu kadar da yerin altında var; o kısmı görmek istemezsin" diyorum.ama öğretmenlikte kilo boy önemli değil ki
Allah bi daha yaşatmasınBen var ya evde o kadar rezil dolaşıyorum ki anlatamam. Annem sırf bu yüzden bana bir sürü pijama takımı alır ama ben giderim 2-3 parça bir şeyi dönüşümlü giyerim evdeÇamaşır suyu lekesi falan olur hiç umursamam. En son İzmir depremi olduğunda üzerimde çok kötü şeyler vardı, bizim binada 50 daire var herkes aşağı inmişti ama ben utancımdan beş dakika sonra eve çıkıp üzerimi değiştirip gelmiştim. Annem aşağı inince beni cimciklemişti bunun mu derdine düştün diye. Şimdi düşününce şoktan ne yapacağımı bilememişim sanırım ama o günden sonra biraz daha dikkat ediyorum artık.
ayy öğrenciler öğretmenleri yarıştırır bile.sizinki çirkin bizimki güzel sizinki yaşlı bizimki genç.ya da matematikçi de ne güzell kadın beeeeee derlerrr ergenlikteÖyle deme, çocuklar çaktırmadan boy ölçüşmeye kalkıyorlar. "Boşuna ölçme, bir bu kadar da yerin altında var; o kısmı görmek istemezsin" diyorum.
Allah'tan benim branştan tek ben varım. Yoksa yanmıştım. Benim zümreler pek bir bakımlı oluyor.ayy öğrenciler öğretmenleri yarıştırır bile.sizinki çirkin bizimki güzel sizinki yaşlı bizimki genç.ya da matematikçi de ne güzell kadın beeeeee derlerrr ergenlikte
kızım en çok ingilizce öğretmenini sevmiş.anne beni bir övdü bir övdü aferimler aldım hep diyor.eee kızım dedim kadına sakın annem ingilizce bilir deme barii.aaa bak buradan öğrenmişş demesin.varsın seni dehaa sansınn dedimAllah'tan benim branştan tek ben varım. Yoksa yanmıştım. Benim zümreler pek bir bakımlı oluyor.
Böyle devam etsin. Bıdık annesine çekmiş demek ki.kızım en çok ingilizce öğretmenini sevmiş.anne beni bir övdü bir övdü aferimler aldım hep diyor.eee kızım dedim kadına sakın annem ingilizce bilir deme barii.aaa bak buradan öğrenmişş demesin.varsın seni dehaa sansınn dedim
iyi öğrencilerin çoğu başka okullara geçti.benim kıızn aşırı zekasından değil seviye düşük.ondan zaten kafadan sınıf birincisi olur .asıl kolej bursluluğu için çalışması lazım.anlattım bugün çocuğa.yoksa kendini çok zeki görmeye başlar sınıfla karşılaştırıpBöyle devam etsin. Bıdık annesine çekmiş demek ki.