- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.401
Deprem deyince tüylerim diken diken oldu. Doğal afetlerin adı bile çok anksiyetemi artırıyor.Ben var ya evde o kadar rezil dolaşıyorum ki anlatamam. Annem sırf bu yüzden bana bir sürü pijama takımı alır ama ben giderim 2-3 parça bir şeyi dönüşümlü giyerim evdeÇamaşır suyu lekesi falan olur hiç umursamam. En son İzmir depremi olduğunda üzerimde çok kötü şeyler vardı, bizim binada 50 daire var herkes aşağı inmişti ama ben utancımdan beş dakika sonra eve çıkıp üzerimi değiştirip gelmiştim. Annem aşağı inince beni cimciklemişti bunun mu derdine düştün diye. Şimdi düşününce şoktan ne yapacağımı bilememişim sanırım ama o günden sonra biraz daha dikkat ediyorum artık.
Hepimi mi kisayiz yahuBen de kısayım.
1.61 olsam uzunum diye salına salına dolanırımHepimi mi kisayiz yahu1.61 benim boyum
Allah iyiliğini versin1.61 olsam uzunum diye salına salına dolanırım
Benim de 165. 166 da olabilir emin değilim.Hepimi mi kisayiz yahu1.61 benim boyum
tam 4 santim kısayım az mı?Allah iyiliğini versin
161 kısa değil ya orta benceHepimi mi kisayiz yahu1.61 benim boyum
bence de.çok uzun kadınları hiç beğenmem.170 e kadar en fazla iyi161 kısa değil ya orta bence
Evet cidden çokmuştam 4 santim kısayım az mı?
Ben de öyle düşünüyorum yabence de.çok uzun kadınları hiç beğenmem.170 e kadar en fazla iyi
paça boyu kestirme paralarıyla bir araba alırdım.pijama alıyorum 15 tl ye paçasına 11 tl veriyorummEvet cidden çokmuş
Benimde hep kollar uzun geliyor, kıvırıp kullanıyorumpaça boyu kestirme paralarıyla bir araba alırdım.pijama alıyorum 15 tl ye paçasına 11 tl veriyorumm
son 2 senedir kollar tam oluyor kısa olduğu halde ilginç.ordan bari paraları kurtardım.ayak nom da 36 ama abiyede bazı markalarda 36 büyük geliyorBenimde hep kollar uzun geliyor, kıvırıp kullanıyorumtam mazlum
yoklama aldık yok yazdık seni kaç gündürOh geldim
yoklama aldık yok yazdık seni kaç gündürpina da öyle