geyik ordinaryus profesörleri burada

Kesinlikle, çok haklısın. Öğretmenlik sadece bir meslek değil. Onlarca minik kalbe dokunuyorsun. Demek ki sen de kalplere dokunmuşsun ki hala hatırlanıyorsun.

Bununla ilgili çok şey yazardım da işte... Ehem. Virüs mirüs yok, ekonomimiz çok iyi, otur çay iç

Boş ver, içerisinde kalınacak bir grup değilmiş zaten. Doğruyu söylemişsiniz.

ayy allahımm ilkokul whatsap gruplarında olanlar üniversitede bile var ha.gruptaki çocuk ve sen haklısın.işi dine siyasete dışlanmaya çekmişler ama durum böyle değil.bazı işlerde bazı tip giyimde dünya görüşünde insanlar çalışır.mesela turizmde de olmaz ferace.e nasıl ki mini etekli dövmeli din öğretmeninin olamayacağı gibi.2021 de hala bunlar mı konuşuluyor pesss

Aynen öyle. Birkaç ögretmenimin hakkını ödeyemem. Tam da bu mesajı okurken ve aklımdan bir öğretmenimi geçirirken ondan gelen mesaj mesela:

Aynen öyle. Birkaç ögretmenimin hakkını ödeyemem. Tam da bu mesajı okurken ve aklımdan bir öğretmenimi geçirirken ondan gelen mesaj mesela:
Eki Görüntüle 2914397
Bir de ne var biliyor musun anne, bir öğrencimin iyi bir yere geldiğini görünce o kadar seviniyorum, o kadar gururlanıyorum ki... Anlatamam. Öğretmenliği neden seçtiğimi hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…