- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.361
çekimiz vardı hatırla.hem tanesi 23 25 teleeee.10 u bedavaya geldiFakirim deme 15 tişört almış. Ne biçim fakirsin sen?
evde madam moss marka yani eski adıyla gezer marka pijama takımıBen evde ne giydiğimi pek umursamıyorum. Dışarı çıkarken de çoğunlukla kot tişört veya elbise
Bana görgüsüzlük gibi gelmiyor ya. Bazısı gerçekten marka göstermeye söylemeye bayılıyor onlar zaten belli oluyor çok komik olduğu için ama İpekyol'dan bir trençkot aldım bayıldım demenin neresi görgüsüzlük ki?dikkat ederseniz artık defacto ve lcw diyorum.diğer markalardan aldıklarımı yazınca adım görgüsüze çıkıyor da burada
Şaka bir yana, DeFacto'nun basic tişörtlerinden ben de her indirimde alıyorum. Pamuklu oluyorlar. Kalın askılılarını da seviyorum.de factodan 15 tane basic tişört aldım.her gün bir rengini giyiyorum.diğer kıyafetleri giymeye üşeniyorum bu aralar.
Şu an üstümde LCW erkek çocuk bölümünden 17 - 18 liraya aldığım 13 - 14 yaş tişörtüm varevde madam moss marka yani eski adıyla gezer marka pijama takımı
Benim evde giyeceğim tişört en az 5 yıllık olmalı. Ne kadar eskiyse o kadar çok seviyorum.Şu an üstümde LCW erkek çocuk bölümünden 17 - 18 liraya aldığım 13 - 14 yaş tişörtüm var
evde ne bulursam giyerim.dışarda giymekten sıkıldığım tişört olur pamuklanan tişört olur.çamaşır su lekeli asla giymem ama.altına da bir şort onu da evde markalı giymem kıyamammm.Şu an üstümde LCW erkek çocuk bölümünden 17 - 18 liraya aldığım 13 - 14 yaş tişörtüm var
Topiğe ortadan dalar gibi oldum ama dayanamadım dalacam. Ben sana katılmıyorum burda gatsby. Benim eski çalıştığım hukuk bürosunda insanları karşılayan ve sekreterlik yapan kişi tesettürlüydü. Uluslararası müvekkileri de olan bir yerdi. Kimse garipsemedi. Gayet de olabilir. İşin gerekliliği böyle bir şeyi gerektirmiyor kesinlikle.Yaa teşekkür ederimm ama muhtemelen son olmayacak. Sen de şimdi sınav muhabbeti bitip üniversite olayları başlayınca fark edersin insanlar büyüdükçe daha tuhaflaşıyorlar sanırım. Ben lise dönemi için hep 'en kötü dönem çünkü ne çocuksun ne de yetişkinsin' derdim. Şimdi anlıyorum aslında bu yeni yetişkin olma dönemleri daha korkunç. Herkesin üzerine oturtmaya çalıştığı bir yetişkin kimliği var ama aslında çoğu komik oluyor. Mesela bugün ortamda tanıştığım bir çocuk durduk yere bana saçma sapan şeyler anlattı ve son zamanlarda tanıdığım herkeste aynı şeyi görüyorum. İnsanlar sürekli kendilerini başkalarına pazarlama peşinde. Üç saat boyunca gelecekteki zengin olma planlarını, evlerinin kaç milyon lira ettiğini falan dinledim. Bana mı denk geliyor bilmiyorum ama çok görgüsüz tiplerle tanışıyorum bu ara.
Bir de şey oldu ceycey ya, okul whatsapp grubundan atıldımGruplarda sohbet ediliyor ama ben pek katılmıyorum çünkü kimseye ısınamadım. Bizim okulun ayrı bir de iş grubu var, böyle part time tarzı şeyler olunca yönlendiriyorlar. Dün bir kız iş görüşmesine gitmiş ama feraceli olduğu için almamışlar. Neyse yani bunu neden okul grubunda anlatırsın bilemedim. Başvurduğu iş de restoranda müşteri karşılamaydı sanırım. Böyle baya kızarak anlatmış olayı. Grupta bir çocuk da 'olabilir her işin gerekliliği farklıdır' diye yazmış. Birden kırk kişi çocuğun üstüne yüklenmişler, daha doğrusu kendini feminist zanneden boş tayfa diyelim. Ben de dayanamadım en son dahil oldum, çocuğa hak verdiğimi gerekçeleriyle açıkladım. Gerçekten de her işin gerekliliği farklıdır, bu tür karşılama-pazarlama gibi işlerde görünüş olarak insanların dikkatlerini çekebilecek tipler seçilir. Nasıl ki doktor olmak için daha çalışkan insanlar seçiliyorsa onun gibi bir şey. Gereksiz mağduriyet yarattığını düşündüm açıkçası. Sonra grubun yöneticileri bugün okumuş herhalde beni çıkarmışlar, ay şaka gibi olaylar ya bayılıcam cidden
Benim beş yıl önceki tişörtlerimin bana olması biraz zor daBenim evde giyeceğim tişört en az 5 yıllık olmalı. Ne kadar eskiyse o kadar çok seviyorum.
hukuk bürosunda elbette olur mirta.ama mesela big chefs ister mi ?bizim işte de olmaz özel muhafazakar otelleri hariç.bunların dışında hastane de olur öğretmenlikte olur eczacı da olur.ama discotek kapısında zaten istemez durmayı dini hassasiyeti olan kişi.ben bile istemem kabul etmemTopiğe ortadan dalar gibi oldum ama dayanamadım dalacam. Ben sana katılmıyorum burda gatsby. Benim eski çalıştığım hukuk bürosunda insanları karşılayan ve sekreterlik yapan kişi tesettürlüydü. Uluslararası müvekkileri de olan bir yerdi. Kimse garipsemedi. Gayet de olabilir. İşin gerekliliği böyle bir şeyi gerektirmiyor kesinlikle.
Aslında haklısın mirta, ama her iş yerinin giyim beklentisi farklıdır. Üniforma giyilen bir işe başvurup da "ben üniforma giymem" demek olmaz. Bunun için isyan çıkarmaya gerek yok bence.Topiğe ortadan dalar gibi oldum ama dayanamadım dalacam. Ben sana katılmıyorum burda gatsby. Benim eski çalıştığım hukuk bürosunda insanları karşılayan ve sekreterlik yapan kişi tesettürlüydü. Uluslararası müvekkileri de olan bir yerdi. Kimse garipsemedi. Gayet de olabilir. İşin gerekliliği böyle bir şeyi gerektirmiyor kesinlikle.
Ben var ya evde o kadar rezil dolaşıyorum ki anlatamam. Annem sırf bu yüzden bana bir sürü pijama takımı alır ama ben giderim 2-3 parça bir şeyi dönüşümlü giyerim evdeŞu an üstümde LCW erkek çocuk bölümünden 17 - 18 liraya aldığım 13 - 14 yaş tişörtüm var
fiziki fark ayrımları da var bu da doğal.mesela bizim sektörde boylu poslu havalı kişiler resepsiyon halkla ilişkiler gibi birimlerde çalışır.benim gibi kısalar daha geri yönetimde çalışır.işe de böyle başlamıştım.hiç ayrımcılık olarak ta görmemiştimAslında haklısın mirta, ama her iş yerinin giyim beklentisi farklıdır. Üniforma giyilen bir işe başvurup da "ben üniforma giymem" demek olmaz. Bunun için isyan çıkarmaya gerek yok bence.
Bok gibi.Naber nasılsınız gününüz nasıl geçti? @Ladycharms C ceycey0406muhtesemgatsby @birmuhendisanne Katibin Ruhu cotard sendromu @Aybush @pina
Ne oldu?Bok gibi.
Hosteslerfiziki fark ayrımları da var bu da doğal.mesela bizim sektörde boylu poslu havalı kişiler resepsiyon halkla ilişkiler gibi birimlerde çalışır.benim gibi kısalar daha geri yönetimde çalışır.işe de böyle başlamıştım.hiç ayrımcılık olarak ta görmemiştim
Arkadaşta korona çıktı, önceden teste götürülürdük, büro kapatılırdı, negatif çıkmadan işe başlayamazdık. Şimdi büroya iki dezenfektan fıslatıyorlar, devam. Aşşırı dezenfektandan başım ağrıyor.Ne oldu?
herkes kendi işletmesinde istediğini çalıştırır zaten. Daha dikkat çekici olmasını isteyen güzel ve çekici birini alır vs. Ama karşılama işinin gereği olarak tesettürlü biri çalışamaz demek doğru değil. Niye çalışamasın ki. İnsanlar rahatsız mı olucak tesettürlü birini görünce. Bu kompleks bir bizim insanda var. Yabancı müvekkiller dünyanın en normal şeyi olarak görüyordufiziki fark ayrımları da var bu da doğal.mesela bizim sektörde boylu poslu havalı kişiler resepsiyon halkla ilişkiler gibi birimlerde çalışır.benim gibi kısalar daha geri yönetimde çalışır.işe de böyle başlamıştım.hiç ayrımcılık olarak ta görmemiştim
Yasak değil mi ya?Arkadaşta korona çıktı, önceden teste götürülürdük, büro kapatılırdı, negatif çıkmadan işe başlayamazdık. Şimdi büroya iki dezenfektan fıslatıyorlar, devam. Aşşırı dezenfektandan başım ağrıyor.
O kadar sıkı fıkı değiliz Allah'tan, koca büroda 5 kişiyiz. Yan büroda 13 kişi var.Yasak değil mi ya?