geyik ordinaryus profesörleri burada

dikkat ederseniz artık defacto ve lcw diyorum.diğer markalardan aldıklarımı yazınca adım görgüsüze çıkıyor da burada
Bana görgüsüzlük gibi gelmiyor ya. Bazısı gerçekten marka göstermeye söylemeye bayılıyor onlar zaten belli oluyor çok komik olduğu için ama İpekyol'dan bir trençkot aldım bayıldım demenin neresi görgüsüzlük ki?

de factodan 15 tane basic tişört aldım.her gün bir rengini giyiyorum.diğer kıyafetleri giymeye üşeniyorum bu aralar.
Şaka bir yana, DeFacto'nun basic tişörtlerinden ben de her indirimde alıyorum. Pamuklu oluyorlar. Kalın askılılarını da seviyorum.

Şu an üstümde LCW erkek çocuk bölümünden 17 - 18 liraya aldığım 13 - 14 yaş tişörtüm var
evde ne bulursam giyerim.dışarda giymekten sıkıldığım tişört olur pamuklanan tişört olur.çamaşır su lekeli asla giymem ama.altına da bir şort onu da evde markalı giymem kıyamammm. markalar sokak içindirrrrr

Topiğe ortadan dalar gibi oldum ama dayanamadım dalacam. Ben sana katılmıyorum burda gatsby. Benim eski çalıştığım hukuk bürosunda insanları karşılayan ve sekreterlik yapan kişi tesettürlüydü. Uluslararası müvekkileri de olan bir yerdi. Kimse garipsemedi. Gayet de olabilir. İşin gerekliliği böyle bir şeyi gerektirmiyor kesinlikle.

hukuk bürosunda elbette olur mirta.ama mesela big chefs ister mi ?bizim işte de olmaz özel muhafazakar otelleri hariç.bunların dışında hastane de olur öğretmenlikte olur eczacı da olur.ama discotek kapısında zaten istemez durmayı dini hassasiyeti olan kişi.ben bile istemem kabul etmem

Aslında haklısın mirta, ama her iş yerinin giyim beklentisi farklıdır. Üniforma giyilen bir işe başvurup da "ben üniforma giymem" demek olmaz. Bunun için isyan çıkarmaya gerek yok bence.

Şu an üstümde LCW erkek çocuk bölümünden 17 - 18 liraya aldığım 13 - 14 yaş tişörtüm var
Ben var ya evde o kadar rezil dolaşıyorum ki anlatamam. Annem sırf bu yüzden bana bir sürü pijama takımı alır ama ben giderim 2-3 parça bir şeyi dönüşümlü giyerim evde Çamaşır suyu lekesi falan olur hiç umursamam. En son İzmir depremi olduğunda üzerimde çok kötü şeyler vardı, bizim binada 50 daire var herkes aşağı inmişti ama ben utancımdan beş dakika sonra eve çıkıp üzerimi değiştirip gelmiştim. Annem aşağı inince beni cimciklemişti bunun mu derdine düştün diye. Şimdi düşününce şoktan ne yapacağımı bilememişim sanırım ama o günden sonra biraz daha dikkat ediyorum artık.

Aslında haklısın mirta, ama her iş yerinin giyim beklentisi farklıdır. Üniforma giyilen bir işe başvurup da "ben üniforma giymem" demek olmaz. Bunun için isyan çıkarmaya gerek yok bence.
fiziki fark ayrımları da var bu da doğal.mesela bizim sektörde boylu poslu havalı kişiler resepsiyon halkla ilişkiler gibi birimlerde çalışır.benim gibi kısalar daha geri yönetimde çalışır.işe de böyle başlamıştım.hiç ayrımcılık olarak ta görmemiştim

Hostesler

Arkadaşta korona çıktı, önceden teste götürülürdük, büro kapatılırdı, negatif çıkmadan işe başlayamazdık. Şimdi büroya iki dezenfektan fıslatıyorlar, devam. Aşşırı dezenfektandan başım ağrıyor.

herkes kendi işletmesinde istediğini çalıştırır zaten. Daha dikkat çekici olmasını isteyen güzel ve çekici birini alır vs. Ama karşılama işinin gereği olarak tesettürlü biri çalışamaz demek doğru değil. Niye çalışamasın ki. İnsanlar rahatsız mı olucak tesettürlü birini görünce. Bu kompleks bir bizim insanda var. Yabancı müvekkiller dünyanın en normal şeyi olarak görüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…