geyik ordinaryus profesörleri burada

Ben var ya evde o kadar rezil dolaşıyorum ki anlatamam. Annem sırf bu yüzden bana bir sürü pijama takımı alır ama ben giderim 2-3 parça bir şeyi dönüşümlü giyerim evde :KK70: Çamaşır suyu lekesi falan olur hiç umursamam. En son İzmir depremi olduğunda üzerimde çok kötü şeyler vardı, bizim binada 50 daire var herkes aşağı inmişti ama ben utancımdan beş dakika sonra eve çıkıp üzerimi değiştirip gelmiştim. Annem aşağı inince beni cimciklemişti bunun mu derdine düştün diye. Şimdi düşününce şoktan ne yapacağımı bilememişim sanırım ama o günden sonra biraz daha dikkat ediyorum artık.
Deprem deyince tüylerim diken diken oldu. Doğal afetlerin adı bile çok anksiyetemi artırıyor.

Benimde hep kollar uzun geliyor, kıvırıp kullanıyorum 😂 tam mazlum
son 2 senedir kollar tam oluyor kısa olduğu halde ilginç.ordan bari paraları kurtardım.ayak nom da 36 ama abiyede bazı markalarda 36 büyük geliyor :KK53: :KK53: ellerim se ilkokul çocuğu eli gibi.hatta o yüzden buraya pırlantalarımın resmini atmıştım bir konuda.1 er karat sandılar.halbuki el minnacık.tektaşım 0.28 karat fakir işi mesela:KK53::KK45:

X