- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.421
yokluğunda küsleri bile barıştırdımm.burdan iyi topik mi var?arızalı insan yokk misssCok yorucu gunler neticesinde nihayet kürkçü tükkanına döndüm
gel saçlarını okşayayımmmYazih banaaaa cok yalnızım şefkate ihtiyacim var
Kimleri anlat zaten 150 sayfa yazmissiniz yoklugumdayokluğunda küsleri bile barıştırdımm.burdan iyi topik mi var?arızalı insan yokk misss
seviyoruz seni leynnnnnnnnn.Beni sevin sevin beni... Beni cok sevin uleynnnn
ergenuslar kim olacak.birbirlerini çok seviyorlar ufak şeylere de alınıyorlar küsüyorlar.ama ben barıştırdım onları .Kimleri anlat zaten 150 sayfa yazmissiniz yoklugumda
Ben de sizi cok seviyorum ceyceyim. Inan ki yoklugunuz burnumda tutti fruttiseviyoruz seni leynnnnnnnnn.
Aynı boydayız.Hepimi mi kisayiz yahu1.61 benim boyum
Oy gurban nasilsin bacım? Ben az uzunum sizden. Normale göre 1.61 uzun sayilir bu vatan toprahlarindaAynı boydayız.
Sahi mi? Oy oy oy bacım tebrik ederim. Mapus damının kokusunu bir defa soluduysa o miskü amber çeker cotardi
İlk banımı hakkını vere vere yedim bilme.Oy gurban nasilsin bacım? Ben az uzunum sizden. Normale göre 1.61 uzun sayilir bu vatan toprahlarinda
Cocuklarin kayit durumuyla ugrastim. Kizlarin okullarini degistirdim. Tuzluya mal olan bir okula aldim. Artik açızİlk banımı hakkını vere vere yedim bilme.Sen nerelerdesin?
Biz de özele aldık bu yıl. Tahteravan ile tuvalete koşuyoruz.Cocuklarin kayit durumuyla ugrastim. Kizlarin okullarini degistirdim. Tuzluya mal olan bir okula aldim. Artik açız
Cumalari çarşı camiinde dileniyorum. Ondan geciktim
Bütün gün uyudum yemek yapmadım eşim isyana bağladı söylendi söylendi uyuduNaber nasılsınız gününüz nasıl geçti? @Ladycharms C ceycey0406 @muhtesemgatsby @birmuhendisanneKatibin Ruhu cotard sendromu Aybush @pina
Oyhh benim yerime de uyumuşsun.Bütün gün uyudum yemek yapmadım eşim isyana bağladı söylendi söylendi uyuduUyumuşken gelip bakayım dedim
Koleje aldım. Bilmiyorum iyi mi ettim cotard, bugun kiz Alamanca ich bin diye sayikliyordu. Hans bulma yolunda eğitiyorumBiz de özele aldık bu yıl. Tahteravan ile tuvalete koşuyoruz.
Hangi okula aldın?
karabatak gibisin aybush.2 bir şey yazıp kayboluyorsun.bdv konusuna şurda bir halay çekip gideyim gibi bir şey bile yazmışsınnBütün gün uyudum yemek yapmadım eşim isyana bağladı söylendi söylendi uyuduUyumuşken gelip bakayım dedim
Korkma 6 yıl Almanca gördüm, Hans değil Abuziddin abi buldumKoleje aldım. Bilmiyorum iyi mi ettim cotard, bugun kiz Alamaca ich bin diye sayikliyordu. Hans bulma yolunda eğitiyorum