- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.001
Daha dogum icin cok erken ama yakında biraz daha rahatliycaksin bebek asagi inince merak etme sol tarafına doğru yat ve karnının alt kısmını bir yastık veya başka birseyle destekle daha rahat nefes alırsın.33 haftalığız normalde.. Gelişimi ilerde dedi doktor boyu uzun olacak Kızımızın dedi kemik ölçümü yaptı 2 hafta ilerde dedikilosu da ilerdeymiş maşallah.. Bakalım inşallah dediği gibidir
Ben Ayşe Kulin'in sadece Bir Varmış Bir Yokmuş diye bir kitabını okumuştum. Küçüktüm ilkokuldaydım çok hoşuma gitmişti. O kitaptaki farklı bir şey hoşuma gitmişti. Meğer hoşuma giden postmodernizmmişyarın öğlen başlarım ben de .arabada okurum beklerken.taa üniversitede Adı aylin le başladım Ayşe Kulin okumaya.Eski Ankarayı da güzel anlatır romanlarında
Geçen arkadaşım burs başvurusu için ayakkabı numarana kadar soruyorlar demişti seninki de o hesapAnca bitti ya hazırlığı omu okula basladi ben mi bilmiyorumemeklemeye kac aylik baslamis vs vs
Ooo koca kız olmuş33 haftalığız normalde.. Gelişimi ilerde dedi doktor boyu uzun olacak Kızımızın dedi kemik ölçümü yaptı 2 hafta ilerde dedikilosu da ilerdeymiş maşallah.. Bakalım inşallah dediği gibidir
Yakın zamanda seninle yariscakmisOoo koca kız olmuş
Gelsin bakalım hele little ergenus bi tanıyalımYakın zamanda seninle yariscakmis
Ac kalarak zayıflanmaz diyorumyemek var evde kuzum.zayıflamak için açımmmmm.
Ye, porsiyon küçült sadece. O şekilde bi 10 kg verdim.yemek var evde kuzum.zayıflamak için açımmmmm.
Bunu hep biliyoruz ama bir türlü uygulayamiyoruz bende ac kalarak kilo veriyorum hepAc kalarak zayıflanmaz diyorum
Pinaa günaydın bebişkomBunu hep biliyoruz ama bir türlü uygulayamiyoruz bende ac kalarak kilo veriyorum hep
Gunaydin tatlim nasılsın ❤Pinaa günaydın bebişkom
İyiyim tıkınıyorumGunaydin tatlim nasılsın ❤
Ay mesaj tekrarı olmuşGunaydin tatlim nasılsın ❤
Evet çok kilo verilmiyor aç kalarak 3 falan veriyorumAc kalarak zayıflanmaz diyorum
Ceycey ac kaldıkça vücut kendini korumaya alıyor, bu nedenle ağır kilo veriliyor. En güzeli küçük porsiyonlar şeklinde sık beslenme ve mümkün olduğunca spor.Evet çok kilo verilmiyor aç kalarak 3 falan veriyorum
Evet haklısın. Çocuk okuldan aradı telefonlar yasak istemiyorlarmış diye. Tepem attı pandemide okulun boş işlerine bak. Kızın kolundaki saat telefon sadece 3 kişi arayabilir ve aranabilir. İnterneti yok oyunu yok ne sakıncası olacak? İlla okula gidip tartıştıracaklar insanıCeycey ac kaldıkça vücut kendini korumaya alıyor, bu nedenle ağır kilo veriliyor. En güzeli küçük porsiyonlar şeklinde sık beslenme ve mümkün olduğunca spor.
Allah iyiliğini versinEndeks gene düştü 2300 e çıktı zararım. Bu ülkede para kazanmakta imkansız
Saçma olmuş ya gerçekten sadece ihtiyaca yönelik çünkü senin kızının cihazıEvet haklısın. Çocuk okuldan aradı telefonlar yasak istemiyorlarmış diye. Tepem attı pandemide okulun boş işlerine bak. Kızın kolundaki saat telefon sadece 3 kişi arayabilir ve aranabilir. İnterneti yok oyunu yok ne sakıncası olacak? İlla okula gidip tartıştıracaklar insanı