geyik ordinaryus profesörleri burada

Kız neyine korkuyon uyuşturuyolar ağzının içini hiçbir şey hissetmiyosun. Benim diş etimi neşterle kesip dikiş attı yine hissetmedim
Ben tel taktırmadan önce baya bir dolgu yaptırmıştım, o kadar iğneye rağmen düzgün uyuşmamıştı. Yine de ağrısına hazırladım kendimi.

Ay bi de ülke haftada bir dişini fırçalayan ama dişçi görmemiş insanlarla doluyken diş temizliği konusunda takıntılı olmama rağmen dişçiden çıkmamam zoruma gidiyor

onların dişleri çürümüyor valla.benim kız 2 yaşından beri çürüklerle uğraşıyor.dişleri toz gibi ufalanıyor.kaç kere ameliyat oldu kaç kere dolgu kaplama yaptırdı görsen

Dişçi pek iyi değildi herhalde :/ ben çok kanal tedavi yaptırdım hiçbir şey hissetmedim. Kanal tedaviyi bırak gömülü diş çektirdim baya diş etini yardılar yine hissetmedim.

onların dişleri çürümüyor valla.benim kız 2 yaşından beri çürüklerle uğraşıyor.dişleri toz gibi ufalanıyor.kaç kere ameliyat oldu kaç kere dolgu kaplama yaptırdı görsen
Ya ben tel takılmadan önce tam 16 dolgu yaptırmışım ceyceyy sen ne diyorsun Sistemlerinde gözüküyor bugün şoka girdi doktor. Arkadaşıymış yapan kadın, şey diyo 'bir ay sana çalışmış' cidden öyle.

ben közlediğim patlıcanları soyup doğradım.poşetledim buzluğa atacağımm.azıcık ucundan yedim sadece.akşam yemeği yemedim açım aççççç
Ceycey bugün annem patlıcanları soydu. İki veya üç parçaya böldü boyutuna göre. Sonra hafif ortadan yardı karnıyarık yaparken yarıldığı gibi. Fırçayla üzerlerine güzelce sıvı yağ sürüp fırında biraz pişirdi. Çıkıp soğuyunca da buzluğa. Sonra onu kışın çıkarıyor fırında karnıyarık yapıyor güzel oluyor.

aaa ne güzel fikirmiş resmini çekeyim yazdıklarının.bundan da yapayımm

Ayy ben de öyleyim bıktım gerçekten bıktım. Bu pandemi dönemi bir de inadına yapar gibi korka korka gittikçe bir yenisi çıkıyor. Pandemi olduğu hafta dolgum düştü çok panik bir döneme denk geldiği içn aylarca gidemedim. Gittiğimde de özel klinik olmasına rağmen yanlış işlem yüzünden çekildi. Sonra bir başka dişim çekildi yasaklarda gidemediğim için hadi dedim ımplant yaptırırım. Sonra yine yasaklar geldi

Ben o arada implanti erteledim. Şimdi de öndeki iki dişimin arası şeffaflasmaya başlamış ve bir dolgum daha düştü bıktım ya. Reflum var ondan demişti doktor. Dolgu için gün aldım ama öndeki disten çok korkuyorum ya hiç yaptıran ya da çevresinde duyan var mı belli olur mu yaptırsam da? Dis konusunu bulmuşken implant tecrübesi olan varsa onu da dinlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…