- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.021
İşte fakir olmanın böyle bir güzelliği var neye para yatırsam diye düşünmüyorsunAllah iyiliğini versininsallah en kısa zamanda zararını telafi edip kara geçersin.
Ben borsadan elimi ayağımı çektim, altın alacağım artık. Uyusunda buyusun
Zenginlik başa bela azizimİşte fakir olmanın böyle bir güzelliği var neye para yatırsam diye düşünmüyorsun
Okulda maske yok tüm çocuklar üst üste bahçede oynuyordu bir öğretmen bile durun napıyorsunuz demedi. Bir köşede sohbet ettiler.müdür okul kiyafetiyle gelin saçlarınız tek renk olsun telefon yasak vs. Demiş. Herşey mükemmelll de bir bunlar eksik sankiSaçma olmuş ya gerçekten sadece ihtiyaca yönelik çünkü senin kızının cihazı
Leynnn 19 yaşında 300 tl harçlığın olur cebinde. Ne paran olacaktı sankim?İşte fakir olmanın böyle bir güzelliği var neye para yatırsam diye düşünmüyorsun
Onu almıştım uyudu uyudu büyümedi düşmeden sattım borsaya yatırdım. Geçen hafta iyiydi bu hafta toptan battık daha da batarız.iyi bir meslek duydum günlük kazancı 1500 2000 mişAllah iyiliğini versininsallah en kısa zamanda zararını telafi edip kara geçersin.
Ben borsadan elimi ayağımı çektim, altın alacağım artık. Uyusunda buyusun
Of şu çocukların saçlarına başlarına karışmaları beni deli ediyor. Resmen tornadan çıkmış bir hâle getiriyorlar çocukları. Okul değil kitle imha silahı.Okulda maske yok tüm çocuklar üst üste bahçede oynuyordu bir öğretmen bile durun napıyorsunuz demedi. Bir köşede sohbet ettiler.müdür okul kiyafetiyle gelin saçlarınız tek renk olsun telefon yasak vs. Demiş. Herşey mükemmelll de bir bunlar eksik sankifazla sürmez virüse yakalanmamız.asıl söylemek istediklerimi ise ban sebebiyle yazamıyorum. Bilen biliyor zaten
Şu an tüm param yedi buçuk taleLeynnn 19 yaşında 300 tl harçlığın olur cebinde. Ne paran olacaktı sankim?
Şu dershane konusuna bak. Aynen dediğin gibi. Kızı yetişkin yaptılar suçlu yaptılar neredeyseAy BDV'de ne abuk subuk şeyler için insanlar birbirini yiyor ya. Herkesin derdi had bildirmek
Dur bakayımŞu dershane konusuna bak. Aynen dediğin gibi. Kızı yetişkin yaptılar suçlu yaptılar neredeyse
Bebek işi kolay ceycey, benim oğlanı veririm. Gerci kendisi tosuncuk ama iş görürOnu almıştım uyudu uyudu büyümedi düşmeden sattım borsaya yatırdım. Geçen hafta iyiydi bu hafta toptan battık daha da batarız.iyi bir meslek duydum günlük kazancı 1500 2000 mişadına dilencilik deniyor. Eğitim gerekmiyor missss. Etkileyici bir kostüm lazım sadece duygu sömürüsü için. Bir de gerçeğe benzeyen bebek lazımmm
O olmaz bana bakımsız kara kuru bir çocuk lazımBebek işi kolay ceycey, benim oğlanı veririm. Gerci kendisi tosuncuk ama iş görür
Değeceğini düşünüyor musun?yakında ilk banımı yiyebilirim herkes hakkını helal etsin
CıksssssDeğeceğini düşünüyor musun?
Ellemeyin.Cıksssss
Profilini okudum şimdi şok oldum şikayet ettim. Konu sahibine birkaçımız dün yardımcı olmuştuk anlamıştı kız zaten yapılması gerekeni. Bugün konu saçma sapan yerlere geldi. Şaşkınım. Amaç ne çözemedimyakında ilk banımı yiyebilirim herkes hakkını helal etsin
Herkesin hemfikir olduğu konulara ille böyle biri gelip saçma bir şey söylemese olmuyor herhalde. Farklı mı hissetmek istiyorlar kendilerini anlamıyorum. Geçen de bir tanesi kadın doğurdu diye çocuğa bakmak zorunda değil diyodu.Profilini okudum şimdi şok oldum şikayet ettim. Konu sahibine birkaçımız dün yardımcı olmuştuk anlamıştı kız zaten yapılması gerekeni. Bugün konu saçma sapan yerlere geldi. Şaşkınım. Amaç ne çözemedim
Pek umrumda değil açıkçası ya. Whoo careess diyorum. Hem herkes bir gün banlanmanın tadına bakarDeğeceğini düşünüyor musun?