geyik ordinaryus profesörleri burada

kitap topiğinde okuyor musunuz?ayşe kulin çok severim .haftasonu -gizli anların yolcusu -kitabını aldım henüz başlayamadım fırsat bulup

doktoruna gidip sorsan yarın .psikolojik mi fizyolojik mi acaba sorun o söyler
Psikolojik olucağını sanmıyorum... Burnumda çok şişti bu son 1 haftadır 😔 soluğum yetmiyor resmen zor nefes alıyorum.. Gerizekalı doktorda normal diyip duruyor yap Sezeryan olsun bitsin beni uğraştırmak hoşuna gidiyor herhalde 😠

Psikolojik olucağını sanmıyorum... Burnumda çok şişti bu son 1 haftadır 😔 soluğum yetmiyor resmen zor nefes alıyorum.. Gerizekalı doktorda normal diyip duruyor yap Sezeryan olsun bitsin beni uğraştırmak hoşuna gidiyor herhalde 😠
sezeryanında iyileşmesi zor diyorlar.biraz daha sabret bence.

Canim son donem bendede olmustu malesef nefes alırken zorlanmalar, sirtimin vücudumun ağrısından ağlıyordum bazen. Malesef normal ins biran önce gelir ufaklik rahatlarsın kac haftalık oldu tam. Cok duydum nefes sorununu annelerde

Canim son donem bendede olmustu malesef nefes alırken zorlanmalar, sirtimin vücudumun ağrısından ağlıyordum bazen. Malesef normal ins biran önce gelir ufaklik rahatlarsın kac haftalık oldu tam. Cok duydum nefes sorununu annelerde
33 haftalığız normalde.. Gelişimi ilerde dedi doktor boyu uzun olacak Kızımızın dedi kemik ölçümü yaptı 2 hafta ilerde dedi 🙈 kilosu da ilerdeymiş maşallah.. Bakalım inşallah dediği gibidir

X