- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.981
Ben bilet bakmaya başlayayım en iyisihaftaya cumartesi kuzenim evleniyor sonunda.dohtur eş sevgili isteyen o düğüne gitsin.en az 50 dohturr olur orada bakkk
Zaten günde iki bardaktan fazla bitki çayı içilmesini önermiyor sağlıkçılarBen 1 sabah 1 akşam içtim canım
aybush uyumam lazım ama uyuyamıyorummm.Ben 1 sabah 1 akşam içtim canım
Hic korkmana gerek yok hissetcegin aci sadece igne acisi sonrasinda uyuştugu icin aci falan yokAranızda daha önce kanal tedavisi yaptıran var mı? Yarın gideceğim ama çok korkuyorum
Okuldan form göndermişler 1.5 saattir onu dolduruyorum elim agrimis yazmaktanaybush uyumam lazım ama uyuyamıyorummm.
herşeyi soruyorlar fbı gibi bilirimOkuldan form göndermişler 1.5 saattir onu dolduruyorum elim agrimis yazmaktan
Bende nefes alamıyorum sanki... Çok fenayımmaybush uyumam lazım ama uyuyamıyorummm.
aa bebek mi baskı yapıyor?ne oldu aybush?Bende nefes alamıyorum sanki... Çok fenayımm
Okuyorum kitap topiğinde. İyi motivasyon oluyor.kitap topiğinde okuyor musunuz?ayşe kulin çok severim .haftasonu -gizli anların yolcusu -kitabını aldım henüz başlayamadım fırsat bulup
Nefesim yetmiyor bana.. Bugün başladı bu durum...aa bebek mi baskı yapıyor?ne oldu aybush?
doktoruna gidip sorsan yarın .psikolojik mi fizyolojik mi acaba sorun o söylerNefesim yetmiyor bana.. Bugün başladı bu durum...
yarın öğlen başlarım ben de .arabada okurum beklerken.taa üniversitede Adı aylin le başladım Ayşe Kulin okumaya.Eski Ankarayı da güzel anlatır romanlarındaOkuyorum kitap topiğinde. İyi motivasyon oluyor.
Psikolojik olucağını sanmıyorum... Burnumda çok şişti bu son 1 haftadırdoktoruna gidip sorsan yarın .psikolojik mi fizyolojik mi acaba sorun o söyler
sezeryanında iyileşmesi zor diyorlar.biraz daha sabret bence.Psikolojik olucağını sanmıyorum... Burnumda çok şişti bu son 1 haftadırsoluğum yetmiyor resmen zor nefes alıyorum.. Gerizekalı doktorda normal diyip duruyor yap Sezeryan olsun bitsin beni uğraştırmak hoşuna gidiyor herhalde
Dayanamadım yerde ıkınırım çıksın artıksezeryanında iyileşmesi zor diyorlar.biraz daha sabret bence.
yok aybush vitaminle alakası yoktur.Dayanamadım yerde ıkınırım çıksın artıkVitaminsiz mi kaldım acaba böyle oldum diyorum
Anca bitti ya hazırlığı omu okula basladi ben mi bilmiyorumherşeyi soruyorlar fbı gibi bilirim
Canim son donem bendede olmustu malesef nefes alırken zorlanmalar, sirtimin vücudumun ağrısından ağlıyordum bazen. Malesef normal ins biran önce gelir ufaklik rahatlarsın kac haftalık oldu tam. Cok duydum nefes sorununu annelerdePsikolojik olucağını sanmıyorum... Burnumda çok şişti bu son 1 haftadırsoluğum yetmiyor resmen zor nefes alıyorum.. Gerizekalı doktorda normal diyip duruyor yap Sezeryan olsun bitsin beni uğraştırmak hoşuna gidiyor herhalde
33 haftalığız normalde.. Gelişimi ilerde dedi doktor boyu uzun olacak Kızımızın dedi kemik ölçümü yaptı 2 hafta ilerde dediCanim son donem bendede olmustu malesef nefes alırken zorlanmalar, sirtimin vücudumun ağrısından ağlıyordum bazen. Malesef normal ins biran önce gelir ufaklik rahatlarsın kac haftalık oldu tam. Cok duydum nefes sorununu annelerde