geyik ordinaryus profesörleri burada

Saçma olmuş ya gerçekten sadece ihtiyaca yönelik çünkü senin kızının cihazı
Okulda maske yok tüm çocuklar üst üste bahçede oynuyordu bir öğretmen bile durun napıyorsunuz demedi. Bir köşede sohbet ettiler.müdür okul kiyafetiyle gelin saçlarınız tek renk olsun telefon yasak vs. Demiş. Herşey mükemmelll de bir bunlar eksik sanki😅😀fazla sürmez virüse yakalanmamız.asıl söylemek istediklerimi ise ban sebebiyle yazamıyorum. Bilen biliyor zaten

Allah iyiliğini versin 🥰 insallah en kısa zamanda zararını telafi edip kara geçersin.

Ben borsadan elimi ayağımı çektim, altın alacağım artık. Uyusunda buyusun 😅
Onu almıştım uyudu uyudu büyümedi düşmeden sattım borsaya yatırdım. Geçen hafta iyiydi bu hafta toptan battık daha da batarız.iyi bir meslek duydum günlük kazancı 1500 2000 miş😅adına dilencilik deniyor. Eğitim gerekmiyor missss. Etkileyici bir kostüm lazım sadece duygu sömürüsü için. Bir de gerçeğe benzeyen bebek lazımmm😂😃🥲

Okulda maske yok tüm çocuklar üst üste bahçede oynuyordu bir öğretmen bile durun napıyorsunuz demedi. Bir köşede sohbet ettiler.müdür okul kiyafetiyle gelin saçlarınız tek renk olsun telefon yasak vs. Demiş. Herşey mükemmelll de bir bunlar eksik sanki😅😀fazla sürmez virüse yakalanmamız.asıl söylemek istediklerimi ise ban sebebiyle yazamıyorum. Bilen biliyor zaten
Of şu çocukların saçlarına başlarına karışmaları beni deli ediyor. Resmen tornadan çıkmış bir hâle getiriyorlar çocukları. Okul değil kitle imha silahı.

Onu almıştım uyudu uyudu büyümedi düşmeden sattım borsaya yatırdım. Geçen hafta iyiydi bu hafta toptan battık daha da batarız.iyi bir meslek duydum günlük kazancı 1500 2000 miş😅adına dilencilik deniyor. Eğitim gerekmiyor missss. Etkileyici bir kostüm lazım sadece duygu sömürüsü için. Bir de gerçeğe benzeyen bebek lazımmm😂😃🥲
Bebek işi kolay ceycey, benim oğlanı veririm. Gerci kendisi tosuncuk ama iş görür 🤭

yakında ilk banımı yiyebilirim herkes hakkını helal etsin 🥲
Profilini okudum şimdi şok oldum şikayet ettim. Konu sahibine birkaçımız dün yardımcı olmuştuk anlamıştı kız zaten yapılması gerekeni. Bugün konu saçma sapan yerlere geldi. Şaşkınım. Amaç ne çözemedim

Profilini okudum şimdi şok oldum şikayet ettim. Konu sahibine birkaçımız dün yardımcı olmuştuk anlamıştı kız zaten yapılması gerekeni. Bugün konu saçma sapan yerlere geldi. Şaşkınım. Amaç ne çözemedim
Herkesin hemfikir olduğu konulara ille böyle biri gelip saçma bir şey söylemese olmuyor herhalde. Farklı mı hissetmek istiyorlar kendilerini anlamıyorum. Geçen de bir tanesi kadın doğurdu diye çocuğa bakmak zorunda değil diyodu.

Değeceğini düşünüyor musun?
Pek umrumda değil açıkçası ya. Whoo careess diyorum. Hem herkes bir gün banlanmanın tadına bakar :KK53:

X