geyik ordinaryus profesörleri burada

33 haftalığız normalde.. Gelişimi ilerde dedi doktor boyu uzun olacak Kızımızın dedi kemik ölçümü yaptı 2 hafta ilerde dedi 🙈 kilosu da ilerdeymiş maşallah.. Bakalım inşallah dediği gibidir
Daha dogum icin cok erken ama yakında biraz daha rahatliycaksin bebek asagi inince merak etme sol tarafına doğru yat ve karnının alt kısmını bir yastık veya başka birseyle destekle daha rahat nefes alırsın.

Bunu oku canim

yarın öğlen başlarım ben de .arabada okurum beklerken.taa üniversitede Adı aylin le başladım Ayşe Kulin okumaya.Eski Ankarayı da güzel anlatır romanlarında
Ben Ayşe Kulin'in sadece Bir Varmış Bir Yokmuş diye bir kitabını okumuştum. Küçüktüm ilkokuldaydım çok hoşuma gitmişti. O kitaptaki farklı bir şey hoşuma gitmişti. Meğer hoşuma giden postmodernizmmiş 😊

Ceycey ac kaldıkça vücut kendini korumaya alıyor, bu nedenle ağır kilo veriliyor. En güzeli küçük porsiyonlar şeklinde sık beslenme ve mümkün olduğunca spor.
Evet haklısın. Çocuk okuldan aradı telefonlar yasak istemiyorlarmış diye. Tepem attı pandemide okulun boş işlerine bak. Kızın kolundaki saat telefon sadece 3 kişi arayabilir ve aranabilir. İnterneti yok oyunu yok ne sakıncası olacak? İlla okula gidip tartıştıracaklar insanı😅

Evet haklısın. Çocuk okuldan aradı telefonlar yasak istemiyorlarmış diye. Tepem attı pandemide okulun boş işlerine bak. Kızın kolundaki saat telefon sadece 3 kişi arayabilir ve aranabilir. İnterneti yok oyunu yok ne sakıncası olacak? İlla okula gidip tartıştıracaklar insanı😅
Saçma olmuş ya gerçekten sadece ihtiyaca yönelik çünkü senin kızının cihazı

X