- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.941
Ya bir şey diyim mi ben bir kere mr’a girdim. Cihazın içine sinek girdi. Hareket de edemiyorum. ağzımın yüzümün kenarında gezip duruyordu. Allahıım aklıma geldi şimdiben mr cihazlarında sıkıntıdan içimden şarkı söylerimm.kımıldamak yasak olmasa dansta ederdim
ben kızın ödevlerine yardıma gidiyorum.sen de test çöz boş durma bu arada.Ay biz manyak olmuşuuuz
Tamam bekliyorumödev zamanı geldi.40 dakika sonra gelirim burada olursanız.
Bugün anaokulu için görüşmeye gittim ama çok asabım bozuldu.
E işte yaşıtlarından ileri olduğu uzmanlarca belgelenmiş. Daha ne pürüz çıkarıyorlar acaba salaklar? Anaokulu öğrencisi değil dikiş nakış bilen eleman arıyorlar herhaldeBugün anaokulu için görüşmeye gittim ama çok asabım bozuldu.
Oğlum otizm tanısı almıştı ama otizm olmadığı sadece uyaran eksikliği yaşadığı anlaşıldı. 1 yıldır özel eğitime devam ediyoruz. En son yapılan denver2 gelişim testinde yaşıtlarını yakaladığı hatta bir çok konuda yaşıtlarından ileride olduğu sonucu çıktı. Ama gelin görün ki oğlumu okula almak istemediler...
Haftada 6 saat İngilizce, bilmem kaç saat drama falan fıstık eğitimi veriyorlarmış benim oğlana ağır gelirmiş...bir tuhaf oldum ister istemez...
Ney ney neeeeeeeeeyyy!!! Al kırdın kırdın!kızlar mirtaya resmimi attım çatlayınnnnn
Düzgün bir eğitim kurumu değilmiş, boş ver. Verdikleri eğitimler konkenci zengin teyzelerin gözünü boyama yöntemi. Gerçek bir eğitim kurumu her öğrenciye kucak açar.Bugün anaokulu için görüşmeye gittim ama çok asabım bozuldu.
Oğlum otizm tanısı almıştı ama otizm olmadığı sadece uyaran eksikliği yaşadığı anlaşıldı. 1 yıldır özel eğitime devam ediyoruz. En son yapılan denver2 gelişim testinde yaşıtlarını yakaladığı hatta bir çok konuda yaşıtlarından ileride olduğu sonucu çıktı. Ama gelin görün ki oğlumu okula almak istemediler...
Haftada 6 saat İngilizce, bilmem kaç saat drama falan fıstık eğitimi veriyorlarmış benim oğlana ağır gelirmiş...bir tuhaf oldum ister istemez...
Ay o gifi atayım dedim alakasız bir sürü gif atmışım saçma sapan çok utandımNey ney neeeeeeeeeyyy!!! Al kırdın kırdın!
Yaaa süper. Benim favorim şiir okuyan ablasına yapıştıran kız.Ay o gifi atayım dedim alakasız bir sürü gif atmışım saçma sapan çok utandım
Altta da saçma sapan yorumlar çıktıYaaa süper. Benim favorim şiir okuyan ablasına yapıştıran kız.
Hepsi de iyiydi, kalsaydı.Ay o gifi atayım dedim alakasız bir sürü gif atmışım saçma sapan çok utandım
Ben de buna çok gülüyorumYaaa süper. Benim favorim şiir okuyan ablasına yapıştıran kız.
Yeni yemek yedim onu hazmetmek için uğraşıyorum
Aranızda daha önce kanal tedavisi yaptıran var mı? Yarın gideceğim ama çok korkuyorum
Ay hadi umarımm, sol tarafta kocaman bir oyuk var çiğneyemiyorum o tarafa doğruO kanal tedavisi olduktan sonra çok rahatlayacaksın..
ben közlediğim patlıcanları soyup doğradım.poşetledim buzluğa atacağımm.azıcık ucundan yedim sadece.akşam yemeği yemedim açım açççççYeni yemek yedim onu hazmetmek için uğraşıyorum
Kız neyine korkuyon uyuşturuyolar ağzının içini hiçbir şey hissetmiyosun. Benim diş etimi neşterle kesip dikiş attı yine hissetmedimAranızda daha önce kanal tedavisi yaptıran var mı? Yarın gideceğim ama çok korkuyorum