geyik ordinaryus profesörleri burada

ben mr cihazlarında sıkıntıdan içimden şarkı söylerimm.kımıldamak yasak olmasa dansta ederdim
Ya bir şey diyim mi ben bir kere mr’a girdim. Cihazın içine sinek girdi. Hareket de edemiyorum. ağzımın yüzümün kenarında gezip duruyordu. Allahıım aklıma geldi şimdi

Bugün anaokulu için görüşmeye gittim ama çok asabım bozuldu.

Oğlum otizm tanısı almıştı ama otizm olmadığı sadece uyaran eksikliği yaşadığı anlaşıldı. 1 yıldır özel eğitime devam ediyoruz. En son yapılan denver2 gelişim testinde yaşıtlarını yakaladığı hatta bir çok konuda yaşıtlarından ileride olduğu sonucu çıktı. Ama gelin görün ki oğlumu okula almak istemediler...

Haftada 6 saat İngilizce, bilmem kaç saat drama falan fıstık eğitimi veriyorlarmış benim oğlana ağır gelirmiş...bir tuhaf oldum ister istemez...

E işte yaşıtlarından ileri olduğu uzmanlarca belgelenmiş. Daha ne pürüz çıkarıyorlar acaba salaklar? Anaokulu öğrencisi değil dikiş nakış bilen eleman arıyorlar herhalde

Düzgün bir eğitim kurumu değilmiş, boş ver. Verdikleri eğitimler konkenci zengin teyzelerin gözünü boyama yöntemi. Gerçek bir eğitim kurumu her öğrenciye kucak açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…