- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.721
Kanki benim zihnim fakirliğe o kadar alışmış ki onun üstünü hayal edemiyorum düşündiş hekimliği masrafı 500 tutar mı sence
Aklıma Mehdi usta geldiBenimki okumayacak herhalde, daha şimdiden okula gitmek istemiyorum diye ağlıyor.
Bende sanayiye çırak veririz artık diyorum, usta da lazım memlekete
Burada adı duyulmuş ustalar mühendisten iyi kazanıyor.Benimki okumayacak herhalde, daha şimdiden okula gitmek istemiyorum diye ağlıyor.
Yok onuda değiştiricem once biraz milleti isleticemProfil fotosunu yeni nicke alışana kadar değiştirme ama. Nickten tanıyamıycaz madem bıyıklardan tanıyalım
Mehdi usta kim diyeceğim, cahilligim iyice ortaya çıkacakAklıma Mehdi usta geldi
Cok cok iyi maşallahBu yıl ikisini de koleje yazdırdık. Tanıdık vardı, ucuza getirdik. İki çocuğa 2400 ödüyoruz.
Bende kor cahilim de gitsin bende ogrenirimMehdi usta kim diyeceğim, cahilligim iyice ortaya çıkacak
Arkadaşımın eşi makine mühendisi, babasının tamirhanesi var diye otogaz şirketi kurdu. Baya baya zengin oldu sonunda. Var bir hayalimizBurada adı duyulmuş ustalar mühendisten iyi kazanıyor.
Tek izlediğim diziydi: doğduğun en kaderindir. Ordaki mehdi ustaMehdi usta kim diyeceğim, cahilligim iyice ortaya çıkacak
Aklıma bu geldiBenimki okumayacak herhalde, daha şimdiden okula gitmek istemiyorum diye ağlıyor.
2009 da diş hekimliği okusan neyse de yıl 2021Kanki benim zihnim fakirliğe o kadar alışmış ki onun üstünü hayal edemiyorum düşün
Ahaha bizimkide Angara bebesiAklıma bu geldi
Eki Görüntüle 2912109
Bende bırakıcam meslegiArkadaşımın eşi makine mühendisi, babasının tamirhanesi var diye otogaz şirketi kurdu. Baya baya zengin oldu sonunda. Var bir hayalimiz
Yav of ne vuruyon cahilliğimi ve fakirliğimi yüzüme ya ooof2009 da diş hekimliği okusan neyse de yıl 2021
Aaa sen Ankaradamıydın? Ben niye istanbul biliyorum?Ahaha bizimkide Angara bebesila bebeee
Okuyanda fakir bosverYav of ne vuruyon cahilliğimi ve fakirliğimi yüzüme ya ooof
diş deyince bi duruyorum şöyleYav of ne vuruyon cahilliğimi ve fakirliğimi yüzüme ya ooof
En azından 5 sene.diş deyince bi duruyorum şöyle
O zaman dansOkuyanda fakir bosver
İstanbul'dayım cnm ama benim eşim Kırıkkaleli, doğduğu zaman Ankara'ya bağlıymış sanırım. Ankara Kirikkaleliyim derAaa sen Ankaradamıydın? Ben niye istanbul biliyorum?