geyik ordinaryus profesörleri burada

İstanbul'dayım cnm ama benim eşim Kırıkkaleli, doğduğu zaman Ankara'ya bağlıymış sanırım. Ankara Kirikkaleliyim der 😅
Aaaa sahi mi ? Orayla bir bağım var benimmm.herkes yoldan gider kaldırım sevmezler orada. Bir de melek girmez mi melek geçmez mi ne öyle bir sokağı vardı bar pavyon olan. Korkudan hiç bir kadın ordan geçmezdi.😅😀

Bir an bir değişik oldum. 12 yıl geçmiş şaka gibi. 2009 bizim ilkokula başladığımız yıl. Baksana bitti üniversite için uğraşıyoruz. Küçücüktük ya. İnsanın ömrü nasıl geçiyor 🍃
Ha ha ha ha
Alooooo bizim yaslari unutuyorsun ergenus, suraciga gömeriz bak demedi deme :KK70: :KK70: :KK70:

Aaaa sahi mi ? Orayla bir bağım var benimmm.herkes yoldan gider kaldırım sevmezler orada. Bir de melek girmez mi melek geçmez mi ne öyle bir sokağı vardı bar pavyon olan. Korkudan hiç bir kadın ordan geçmezdi.😅😀
O sokağı bilmiyorum ceycey, eşime sorayım... Bakalım ne kadar biliyor 😉

İngilizce öğretmenleri ve dile hakim ergenuslar? Kızıma ne tavsiye edersiniz? Kaynak video site vs.
Şu kitap çok güzel. 3 yıl önce 50 liraya mı ne almıştım. Bir de dinleme CD'si var ben çok başarılı buluyorum.
IMG_20210906_204930.jpg

Dinleme için de voscreen çok güzel. Kulak dolgunluğu, duyduğunu anlama ve çevirisini yapma 👌🏻

X