- 1 Aralık 2020
- 4.314
- 49.299
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.701
hiçbir hikayesi yok. Bir dizide duydum öyle kulağıma hoş geldi koydumAa hayırlı olsun. Yeni nickin hikayesi ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiçbir hikayesi yok. Bir dizide duydum öyle kulağıma hoş geldi koydumAa hayırlı olsun. Yeni nickin hikayesi ne?
Benimde son 11 gunum yeni nickimle gelicem inshiçbir hikayesi yok. Bir dizide duydum öyle kulağıma hoş geldi koydum
Okul çıkışı kız da elime liste tutuşturdu al al bitmedi. Resim dedteri en büyük boy istemiş e bu seferde onu koyacak resimlik küçük evdeki. 45 tl resim dosyası ya . Bir defter 10 tl .hb kalem seti istemiş aldık. Suluk 60 tl . Eşofman ve okul montu alınacak daha hafta sonu. Kıyafetler ayakkabı bot iç çamaşırı 2000 e dayandı masrafAz önce oğlanın kırtasiye malzemelerine 500 TL bayıldım, gerçekten bayılacağım.
Aaa aramıza yeni üye gelmiş. Lütfen bana resim atın da üyelik kaydınızı yapayım topiğehiçbir hikayesi yok. Bir dizide duydum öyle kulağıma hoş geldi koydum
Dişeri de bedavaya getireceğiz yaşlanınca kesinlikle okusun3. Sınıf ablası. İnşallah diş hekimliği okur, inşallah içine doğmuştur.
Ceycey senden sürekli nude isteyen abazan flört vaybı alıyorumAaa aramıza yeni üye gelmiş. Lütfen bana resim atın da üyelik kaydınızı yapayım topiğe
Herkes gayet üsturuplu resim attı. O senin kötü niyetinCeycey senden sürekli nude isteyen abazan flört vaybı alıyorum
Suluk önceden var. Okul forması, okulun istediği farklı yayın kitapları falan alınmadı daha. Eylül ayı dert ayı resmenOkul çıkışı kız da elime liste tutuşturdu al al bitmedi. Resim dedteri en büyük boy istemiş e bu seferde onu koyacak resimlik küçük evdeki. 45 tl resim dosyası ya . Bir defter 10 tl .hb kalem seti istemiş aldık. Suluk 60 tl . Eşofman ve okul montu alınacak daha hafta sonu. Kıyafetler ayakkabı bot iç çamaşırı 2000 e dayandı masraf
Profil fotosunu yeni nicke alışana kadar değiştirme ama. Nickten tanıyamıycaz madem bıyıklardan tanıyalımBenimde son 11 gunum yeni nickimle gelicem ins
Hadi biz alıyoruz da dar gelirli nasıl alıyor acaba? Kolejde mi senin kız?Suluk önceden var. Okul forması, okulun istediği farklı yayın kitapları falan alınmadı daha. Eylül ayı dert ayı resmen
diş hekimliği masrafı 500 tutar mı senceOha diş hekimliği mi okuyor
Bu yıl ikisini de koleje yazdırdık. Tanıdık vardı, ucuza getirdik. İki çocuğa 2400 ödüyoruz.Hadi biz alıyoruz da dar gelirli nasıl alıyor acaba? Kolejde mi senin kız?
diş hekimliği çok güzel bi meslek3. Sınıf ablası. İnşallah diş hekimliği okur, inşallah içine doğmuştur.
İnşallah, ama çocuk mühendis olacak gibi. İlgi alanı o yönde bakalım.diş hekimliği çok güzel bi meslek
ayhhhhh
yakışır
Valla çok iyiymiş öyle olsa ben de gönderirdim. Okul yemek servis kitap 75 80 bin istediler bizden.zaten o kadar birikimim var onu versem dımdızlak kalırımBu yıl ikisini de koleje yazdırdık. Tanıdık vardı, ucuza getirdik. İki çocuğa 2400 ödüyoruz.
mühendislikte çok güzelİnşallah, ama çocuk mühendis olacak gibi. İlgi alanı o yönde bakalım.
Mühendisler açızzzz ama dohturrr olsunnİnşallah, ama çocuk mühendis olacak gibi. İlgi alanı o yönde bakalım.
Benimki okumayacak herhalde, daha şimdiden okula gitmek istemiyorum diye ağlıyor.İnşallah, ama çocuk mühendis olacak gibi. İlgi alanı o yönde bakalım.
Büyük okullar burada da öyle. Bizim yazdırdığımız küçük bir okul, tanıdık da olunca ucuza geldi. Bir de bizim çevrede rekabet çok.Valla çok iyiymiş öyle olsa ben de gönderirdim. Okul yemek servis kitap 75 80 bin istediler bizden.zaten o kadar birikimim var onu versem dımdızlak kalırım
Babası da mühendis, kendi görüyor.Mühendisler açızzzz ama dohturrr olsunn