- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.741
4-5 senede uzmanlıkEn azından 5 sene.
Bir an bir değişik oldum. 12 yıl geçmiş şaka gibi. 2009 bizim ilkokula başladığımız yıl. Baksana bitti üniversite için uğraşıyoruz. Küçücüktük ya. İnsanın ömrü nasıl geçiyor2009 da diş hekimliği okusan neyse de yıl 2021
Ben once Türkçeyi tam öğrensin diyorum sonra bir daha Türkçe ogrensin diyorum çünkü başka bir dil bilmiyorum oneremiyorumİngilizce öğretmenleri ve dile hakim ergenuslar? Kızıma ne tavsiye edersiniz? Kaynak video site vs.
yes my sweet babyBir an bir değişik oldum. 12 yıl geçmiş şaka gibi. 2009 bizim ilkokula başladığımız yıl. Baksana bitti üniversite için uğraşıyoruz. Küçücüktük ya. İnsanın ömrü nasıl geçiyor
Aaaa sahi mi ? Orayla bir bağım var benimmm.herkes yoldan gider kaldırım sevmezler orada. Bir de melek girmez mi melek geçmez mi ne öyle bir sokağı vardı bar pavyon olan. Korkudan hiç bir kadın ordan geçmezdi.İstanbul'dayım cnm ama benim eşim Kırıkkaleli, doğduğu zaman Ankara'ya bağlıymış sanırım. Ankara Kirikkaleliyim der
Ha ha ha haBir an bir değişik oldum. 12 yıl geçmiş şaka gibi. 2009 bizim ilkokula başladığımız yıl. Baksana bitti üniversite için uğraşıyoruz. Küçücüktük ya. İnsanın ömrü nasıl geçiyor
duolingo var oyunlu ingilizce stesi gibi bi şeyİngilizce öğretmenleri ve dile hakim ergenuslar? Kızıma ne tavsiye edersiniz? Kaynak video site vs.
ayyyy en saçma bulduğum işKitap kaplamam lazım 35 yıldır kaplıyorum yazık banaaa
Saçma be uzun sürecek.ayyyy en saçma bulduğum iş
O sokağı bilmiyorum ceycey, eşime sorayım... Bakalım ne kadar biliyorAaaa sahi mi ? Orayla bir bağım var benimmm.herkes yoldan gider kaldırım sevmezler orada. Bir de melek girmez mi melek geçmez mi ne öyle bir sokağı vardı bar pavyon olan. Korkudan hiç bir kadın ordan geçmezdi.
Şu kitap çok güzel. 3 yıl önce 50 liraya mı ne almıştım. Bir de dinleme CD'si var ben çok başarılı buluyorum.İngilizce öğretmenleri ve dile hakim ergenuslar? Kızıma ne tavsiye edersiniz? Kaynak video site vs.
Yıllardır gitmiyorum ama heryerini bilirimmmmmmO sokağı bilmiyorum ceycey, eşime sorayım... Bakalım ne kadar biliyor
Tamam teyzem kızma ya tansiyonun fırlayacak sonraHa ha ha ha
Alooooo bizim yaslari unutuyorsun ergenus, suraciga gömeriz bak demedi deme
lise mis yaSaçma be uzun sürecek.
Oyyh ömrümden bi beş yıl götürmüştür o kitap kaplama. Ne lüzumsuz bir şey ya. Okuma kitabı neyse de ders kitabının kapağı kırışsa nolacak yav oofKitap kaplamam lazım 35 yıldır kaplıyorum yazık banaaa
olgunlardan bulunur aslında C ceycey0406Şu kitap çok güzel. 3 yıl önce 50 liraya mı ne almıştım. Bir de dinleme CD'si var ben çok başarılı buluyorum.
Eki Görüntüle 2912113
Dinleme için de voscreen çok güzel. Kulak dolgunluğu, duyduğunu anlama ve çevirisini yapma