geyik ordinaryus profesörleri burada

Az önce oğlanın kırtasiye malzemelerine 500 TL bayıldım, gerçekten bayılacağım.
Okul çıkışı kız da elime liste tutuşturdu al al bitmedi. Resim dedteri en büyük boy istemiş e bu seferde onu koyacak resimlik küçük evdeki. 45 tl resim dosyası ya . Bir defter 10 tl .hb kalem seti istemiş aldık. Suluk 60 tl . Eşofman ve okul montu alınacak daha hafta sonu. Kıyafetler ayakkabı bot iç çamaşırı 2000 e dayandı masraf

Suluk önceden var. Okul forması, okulun istediği farklı yayın kitapları falan alınmadı daha. Eylül ayı dert ayı resmen

Bu yıl ikisini de koleje yazdırdık. Tanıdık vardı, ucuza getirdik. İki çocuğa 2400 ödüyoruz.
Valla çok iyiymiş öyle olsa ben de gönderirdim. Okul yemek servis kitap 75 80 bin istediler bizden.zaten o kadar birikimim var onu versem dımdızlak kalırım

Valla çok iyiymiş öyle olsa ben de gönderirdim. Okul yemek servis kitap 75 80 bin istediler bizden.zaten o kadar birikimim var onu versem dımdızlak kalırım
Büyük okullar burada da öyle. Bizim yazdırdığımız küçük bir okul, tanıdık da olunca ucuza geldi. Bir de bizim çevrede rekabet çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…