- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.681
Gece ışık açılırsa melatonini eksik salgılanırmış da o yüzden gece odamdan kovuldumhormonu eksik salgılanır ne demek
Ben uyumaya debelenmek icin kaçtım zaten 3 gundur temizlik yapıyorum son oda kaldi sonunda yakacam evi temizlik derdi kalmiycakGelseydin ya eğlenirdik. Ben de üç buçukta uyudum sabah yedi buçukta kardeşim yüzünden uyandın. Ayı gibi zangır zangır çantanın fermuarını açıp kapatıyor
Benim oğlum uyuyor ben ışık yanık uyanik o zaman bundan sonra yarasa gibi gezelimGece ışık açılırsa melatonini eksik salgılanırmış da o yüzden gece odamdan kovuldum
ben de temizlik yaptım, evdeki eşyaları azaltasım var çok ama kitaplarıma kıyamıyorum asla ve en çok da onlar yer kaplıyorBen uyumaya debelenmek icin kaçtım zaten 3 gundur temizlik yapıyorum son oda kaldi sonunda yakacam evi temizlik derdi kalmiycak
Vallahi kiyamiyorumu falan gectim bolum kitaplarimi bile aticam cogunu attim vallahi bıktım biz 2 ev birleştirdik burasi buyuk yap yap bitmiyor 1 hafta yapmasan her yer orumcek agi oluyor. Cocuk temizlik yaparken rahat durmuyor. Her yer oyuncak dolu verdirtmiyor zorla bayagi verdim ama hala bir dünyalarben de temizlik yaptım, evdeki eşyaları azaltasım var çok ama kitaplarıma kıyamıyorum asla ve en çok da onlar yer kaplıyor
Hayır oğlu da sabah yedi buçukta fermuar sesiyle uyandırdı beni. Şu an kafam mal gibi. Bir fermuar ne kadar ses çıkarabilirmiş ya sanırsın matkapBenim oğlum uyuyor ben ışık yanık uyanik o zaman bundan sonra yarasa gibi gezelim
Satsana bölüm kitaplarını atmak yerine. İhtiyacı olan birileri ucuza almış olur.Vallahi kiyamiyorumu falan gectim bolum kitaplarimi bile aticam cogunu attim vallahi bıktım biz 2 ev birleştirdik burasi buyuk yap yap bitmiyor 1 hafta yapmasan her yer orumcek agi oluyor. Cocuk temizlik yaparken rahat durmuyor. Her yer oyuncak dolu verdirtmiyor zorla bayagi verdim ama hala bir dünyalar
Bizde 7.5 ta kalktık okula gittikHayır oğlu da sabah yedi buçukta fermuar sesiyle uyandırdı beni. Şu an kafam mal gibi. Bir fermuar ne kadar ses çıkarabilirmiş ya sanırsın matkap
Canim zaten kalmadı 1 2 parca birsey var nerden bulucam kendi bölümümden birini vericem 5 10 liraya zaten burdan taşınırken ayikliycam hikaye kitaplarına dokunmam onlar dururda kalanları atarim tabi atmadiysamSatsana bölüm kitaplarını atmak yerine. İhtiyacı olan birileri ucuza almış olur.
Vallahi kiyamiyorumu falan gectim bolum kitaplarimi bile aticam cogunu attim vallahi bıktım biz 2 ev birleştirdik burasi buyuk yap yap bitmiyor 1 hafta yapmasan her yer orumcek agi oluyor. Cocuk temizlik yaparken rahat durmuyor. Her yer oyuncak dolu verdirtmiyor zorla bayagi verdim ama hala bir dünyalar
Ben seneyede almam herhalde fazla abartmışım liste vermediler ne kadar harcadigimi bilmiyorum ama 1000 i gecti sadece kırtasiye simdide ağlıyorumAz önce oğlanın kırtasiye malzemelerine 500 TL bayıldım, gerçekten bayılacağım.
Oha diş hekimliği mi okuyorAz önce oğlanın kırtasiye malzemelerine 500 TL bayıldım, gerçekten bayılacağım.
Ben fakirleşmedim hep fakirdimÇok şükür bugünde hepimiz fakirleşmisizbende yarın kreş bakmaya gideceğim, hem özel eğitime devam edecek hemde kreşe başlayacak.
3. Sınıf ablası. İnşallah diş hekimliği okur, inşallah içine doğmuştur.Oha diş hekimliği mi okuyor
Maşallah3. Sınıf ablası. İnşallah diş hekimliği okur, inşallah içine doğmuştur.
Aa hayırlı olsun. Yeni nickin hikayesi ne?Selamlar hanımlar yeni nickimle onlaynım
bu arada çocuğu okula başlayanlara da hayırlı olsun