- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.661
İyi geceleeerSabah okul var ben de yatayım. Herkese iyi gecelerrredit: uykusuzlarrr kafayı yastığa koyun uyumaya çalışın aaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceleeerSabah okul var ben de yatayım. Herkese iyi gecelerrredit: uykusuzlarrr kafayı yastığa koyun uyumaya çalışın aaaaaa
Keçi kız o bildiğin 4 ayaklı tatlı bir keçiAaa öyle mii
Valla saydı saydı Bir şeyler ben başta mantıklı mantıklı karşılık veriyordum. Sonra dedim kime ne anlatmaya çalışıyorum ben. Yazdı yazdı görüldü attım. Öyle olunca iyice çileden çıktı. En son son söz olarak bir şey söyleyecek misin dedi. Ben de dedim ki ne diyeyim istediğini düşün benim için çok da önemi yok. Bir de el sallayan emoji koydum. Peşimden koştu demişler midir bilmem ama yalan söyledi duygularımla oynadı diye ajitasyon yapmışlardırVayy komplekse bak ergenuslardaki. Onlara hayran olmayınca çıkmayı kabul etmeyince salakça şeylere başvurmuşlar . Kaale almaya değmez . Senin için de peşimizden az koşmadı demişlerdir bunlar
Bazıları da milleti azarlaya azarlaya cevap veriyorlar ya da dalga geçerek. Her şeyi en iyi onlar biliyor çünkü.Bizim insanımız fikirlere saygı duymuyor. Saçma salak insan kaynıyor orası gerek yok.. Hele doktorlu bi nick var kendini cidden Ordinaryus Prof zanneden zavallı
Of ceycey yaa öyle deseneKeçi kız o bildiğin 4 ayaklı tatlı bir keçi
Yok ya takılmıyorum zaten. Önce ne hakla bunu yapabiliyor diye düşündüm. Sonra bir üslubuna baktım, bir sonuç açıklanır açıklanmaz bana yazmasına baktım ne hakkı ne edebi arayacağım dedim.Gerizekalıları kafana bile takma kuzum... Kimse için kendini de üzmemelisin... Karaktersiz insan ki senden hınc almaya calısmıs..
İnşallah ceycey. Test sonucunu bekleyeceğiz bakalım.Selam umarım covid değildir
Gece 3 e kadar debelendimOff ben de uyuyamıyorum
Sukur canim gozunuz aydinSonuç negatif kızlar. O zaman dans.
Hadi gözün aydınnSonuç negatif kızlar. O zaman dans.
Gözün aydınSonuç negatif kızlar. O zaman dans.
Sukur canim gozunuz aydin
Hadi gözün aydınn
Sağ olun kızlar. İnşallah böyle atlatırız hepimiz.Gözün aydın
RenkSonuç negatif kızlar. O zaman dans.
Gelseydin ya eğlenirdik. Ben de üç buçukta uyudum sabah yedi buçukta kardeşim yüzünden uyandın. Ayı gibi zangır zangır çantanın fermuarını açıp kapatıyorGece 3 e kadar debelendim
Ayı deme çocuğa okula gidecektir napsınn?Gelseydin ya eğlenirdik. Ben de üç buçukta uyudum sabah yedi buçukta kardeşim yüzünden uyandın. Ayı gibi zangır zangır çantanın fermuarını açıp kapatıyor
Ay savunma şunu ceycey ya akşam hazırlasın. Biz odamızdan kovuluyoruz beyefendinin hormonu eksik salgılanır diye halla allaAyı deme çocuğa okula gidecektir napsınn?
hormonu eksik salgılanır ne demekAy savunma şunu ceycey ya akşam hazırlasın. Biz odamızdan kovuluyoruz beyefendinin hormonu eksik salgılanır diye halla alla
Karanlık gerekiyorsa salgılanması için. Saat 23 den önce de uyuması lazım. 10 yaşına girecek kızım bile oturuyordu saat 2 ye kadar . Salgılanmadı birşeyhormonu eksik salgılanır ne demek
tamamdır, melatonin için yani :) ben de dikkat ediyordum buna ama bir değişiklik oldu mu bilmiyorumKaranlık gerekiyorsa salgılanması için. Saat 23 den önce de uyuması lazım. 10 yaşına girecek kızım bile oturuyordu saat 2 ye kadar . Salgılanmadı birşey