geyik ordinaryus profesörleri burada

Vayy komplekse bak ergenuslardaki. Onlara hayran olmayınca çıkmayı kabul etmeyince salakça şeylere başvurmuşlar . Kaale almaya değmez . Senin için de peşimizden az koşmadı demişlerdir bunlar
Valla saydı saydı Bir şeyler ben başta mantıklı mantıklı karşılık veriyordum. Sonra dedim kime ne anlatmaya çalışıyorum ben. Yazdı yazdı görüldü attım. Öyle olunca iyice çileden çıktı. En son son söz olarak bir şey söyleyecek misin dedi. Ben de dedim ki ne diyeyim istediğini düşün benim için çok da önemi yok. Bir de el sallayan emoji koydum. Peşimden koştu demişler midir bilmem ama yalan söyledi duygularımla oynadı diye ajitasyon yapmışlardır 😀

Gerizekalıları kafana bile takma kuzum... Kimse için kendini de üzmemelisin... Karaktersiz insan ki senden hınc almaya calısmıs..
Yok ya takılmıyorum zaten. Önce ne hakla bunu yapabiliyor diye düşündüm. Sonra bir üslubuna baktım, bir sonuç açıklanır açıklanmaz bana yazmasına baktım ne hakkı ne edebi arayacağım dedim.

Karanlık gerekiyorsa salgılanması için. Saat 23 den önce de uyuması lazım. 10 yaşına girecek kızım bile oturuyordu saat 2 ye kadar . Salgılanmadı birşey😂
tamamdır, melatonin için yani :) ben de dikkat ediyordum buna ama bir değişiklik oldu mu bilmiyorum

X