geyik ordinaryus profesörleri burada

Kullanılmıyorsa iade ederdi. Lak lak ne konuşacak başka densiz
Şimdi telefon 2016 model. Babam bunu daha önce sorun yaşamadan kullandı yani uzun süre. Demek ki sorun yok. Yoksa cihazınız 30 gün içinde kapanacak diye mesaj geliyor. Babama göre adam fiyat düşürmek için böyle çıkıntılık yapıyor ama bilemedim. Daha onaylamamış Perşembe günü teslim edildi. Bugün öğlen ödeme otomatik onaylanacak bakalım.

Sorun olsa bir kaç ay içinde kapanıyordu telefon ama yıllarca kullanılmış. Ne bekliyor ki 2. El telefondan? Bu kadar inceliyorsa afyon 12 pro alaydı

Erkek milletinden nefret eder hale geldim...
Ay bugünlerde ben de ha. Geçen noldu var ya, benim eski bir erkek arkadaşım vardı ama sevgili veya flört değil arkadaş. Bu tıp kazanmış. Biz bunla 1,5 yıldır konuşuyorduk çünkü ben numarasını kaybettim. Geçen salı bana mesaj atmış Gazi tıp kazanmışsın hayırlı olsun diye. Ben de orayı istiyordum. Aa yazdığına sevindim böyle böyle numaranı kaybettim sonra tekrar birinden almam gerekirdi kabalık ettim özür dilerim diye. Sonra da yok ben mezuna kaldım dedim. Ben öyle bir duyum almıştım dedi. Ben de yanlış duymuşsun kimden duydun dedim. Dalga geçiyordum dedi. Yanımda X(bu x kişisi benim çıkma teklifini kabul etmediğim çocuk oluyor) canımız gerçekten çok sıkıldı napsak diye düşündük ve seninle dalga geçtik dedi. Sonra saydırdı durdu şöyle yalancıymışım böyle kötüymüşüm bilmem ne. O diğer reddettiğim çocuk da kaldıramamış zaten o da anladığım kadarıyla çevremdeki bazı kuş beyinlilere bir şeyler yumurtluyor. Yani çok şaşırdım ya. Düşünsene yememiş içmemiş sonuç açıklanır açıklanmaz bana yazmış.

Vayy komplekse bak ergenuslardaki. Onlara hayran olmayınca çıkmayı kabul etmeyince salakça şeylere başvurmuşlar . Kaale almaya değmez . Senin için de peşimizden az koşmadı demişlerdir bunlar

Gerizekalıları kafana bile takma kuzum... Kimse için kendini de üzmemelisin... Karaktersiz insan ki senden hınc almaya calısmıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…