Geyiğin Gülleri

günaydın nidahım evet canım aynen

öle can pazarı olmuş resmen ama insanların yaptığına bak yaa canını kurtaran malının derdine düşüp öldü ..

kızı bilmiyorum valla (

benim anlamadıgım bu yağmu sel demekki çok yükseldiki buakdar arabaları alıp götürdü nasıl bişe aklım almıyo...
sel diyince ben şey düşünüyodum yağmur ama yüksekliği en fazla dizine kadar yani bu nasıl bişe herşeyi alıp götürmüş evleri yıkmış geçişrmiş..
yokmu mobese kamerası filan o anı göstersinlerrr....

canım evet akıl almıyo zaten son 80 yılın felaketi oldu nerdeyse 2,5 metre yüksekliğe uşaltı

1 aydır yağacak yağmurun 2 katı 1 saate yağdığı için böyle olmuş

çok kötü yaa çok :çok üzgünüm:

bu kadar su yükselmesinin sebebi dere taşmış ya ondandır belkide
birde kanal kapakları açılmış falan diyorlar
ne kadar doğru bilmiyorum tabiki ama

evet bi konuşuyo bi susuyolar

nidah kız kocişe nasıl dedin hamiş ıolduğunu annattıysan kaçırdım :)))

kömür hala gelmedi yaa ne oldu acaba

kayınvalideme gidemiyorum bugün yollar berbat güvenemedim tek başıma gitmeye
eşim ben bırakayım diyo ama aklım onda kalır en iyisi evime gidiyim nikahtan sonra

böyle havada araç kullanamam tırsarım (

daha erken kocama doyamadım

güllüm Sarayla aramızda 30 - 40 km var o yüzden korkuyorum
benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

cnm yaaa gel merak etk sen
i

Kızlar işlere bakıyom bi yandan bi yandan sizlerezemuszemus

telefonda söyledim sabah aradı sonuçları alcağımı biliyodu. dedim 4 haftalık babasınkaydirigubbakcemile3

bi anda telefon kapandı meğer telefonu düşürmüş heyecandan:)) sonra aradı yine seni seviyorumm diyer bas bas bağırıyodu manyaq:) işyerine çiçek falan yolladı akşam böle sıkı sıkı sarıldı falan ay ne bilim garip bi duygu kociş havalarda uçuyoalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

günaydın canlarım

yeni gelebildim ya

güllüm merak etmiş beni canım gece kayınvalideme geçtik orda kaldık silivri felç ancak gelebildik merak edilecek bişey yok bebeğim Şeniz

Ayyy ne kadar güzel bir duygu
hayırlı olsun tatlım

ayyyyyyyy canemmmmmmŞenizŞenizŞeniz:asigim:
günaydın canlarım

yeni gelebildim ya

güllüm merak etmiş beni canım gece kayınvalideme geçtik orda kaldık silivri felç ancak gelebildik merak edilecek bişey yok bebeğim Şeniz
hoşgldin cnm çok merak ettim ne oldu die nasıl sel durumları orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…