- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 41
-
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
benim anlamadıgım bu yağmu sel demekki çok yükseldiki buakdar arabaları alıp götürdü nasıl bişe aklım almıyo...
sel diyince ben şey düşünüyodum yağmur ama yüksekliği en fazla dizine kadar yani bu nasıl bişe herşeyi alıp götürmüş evleri yıkmış geçişrmiş..
yokmu mobese kamerası filan o anı göstersinlerrr....
kayınvalideme gidemiyorum bugün yollar berbat güvenemedim tek başıma gitmeye
eşim ben bırakayım diyo ama aklım onda kalır en iyisi evime gidiyim nikahtan sonra
böyle havada araç kullanamam tırsarım(
daha erken kocama doyamadım
benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkigüllüm Sarayla aramızda 30 - 40 km var o yüzden korkuyorum
ayy cenaze varmı ağlayan ağlayana bende üzüldüm yaa..(
Kızlar işlere bakıyom bi yandan bi yandan sizlerezemuszemus
telefonda söyledim sabah aradı sonuçları alcağımı biliyodu. dedim 4 haftalık babasınkaydirigubbakcemile3
bi anda telefon kapandı meğer telefonu düşürmüş heyecandan:)) sonra aradı yine seni seviyorumm diyer bas bas bağırıyodu manyaq:) işyerine çiçek falan yolladı akşam böle sıkı sıkı sarıldı falan ay ne bilim garip bi duygu kociş havalarda uçuyoalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyy canemmmmmmŞenizŞenizŞeniz:asigim:Kızlar işlere bakıyom bi yandan bi yandan sizlerezemuszemus
telefonda söyledim sabah aradı sonuçları alcağımı biliyodu. dedim 4 haftalık babasınkaydirigubbakcemile3
bi anda telefon kapandı meğer telefonu düşürmüş heyecandan:)) sonra aradı yine seni seviyorumm diyer bas bas bağırıyodu manyaq:) işyerine çiçek falan yolladı akşam böle sıkı sıkı sarıldı falan ay ne bilim garip bi duygu kociş havalarda uçuyoalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
hoşgldin cnm çok merak ettim ne oldu die nasıl sel durumları ordagünaydın canlarım
yeni gelebildim ya
güllüm merak etmiş beni canım gece kayınvalideme geçtik orda kaldık silivri felç ancak gelebildik merak edilecek bişey yok bebeğim Şeniz