Geyiğin Gülleri

Merhabalar, güllüşün kokusunu aldım geldim kaydirigubbakcemile3 buluşma sayfasında resimlerini gördüm ve edanın gülşenin nilüferin yüzlerini görünce çok sıcak çok içten samimi geldinizopuyorumnanaktan, ee arada bir diğer geyikteki konunuzdanda takip ediyordum ve sohbetinize sıcaklığınıza hayran kalıyordum.. Şimdi diyorumki bende gelsem yer varmı aranızda yoksa hiç kalabalık etme bi selam ver çıkmı dersiniz??
Bu arada edda geçmiş olsun karın ağrın için...a.s.

anladım cnm e annat bakim neler yapıyosun çalışıyonmu okuyonmu ben seni çok görüyom topiklerde
özellikle ne giydin topiğinde :)))) ama hiç konuşma fırsatım olmamıştısengözlerimebaksanab

işten çıkalı yaklaşık 8 ay oluyo ve ramazan geçtikten sonra iş aramayı düşünüyorum, okulum bitti sakarya üniversitesi turizm seyehat işletmeciği okudum 25 yaşında bir adet belinayım buyrunnnnnnnnn

mesai bitimine az kaldıı kızlar bugünn bizimki nerdeyse 5 dk da bir aradı napıyosun nasılsın diyekaydirigubbakcemile3

ay bi ilgi alaka sinir oldummmmm bana mıı bebişe mii anlamadımmmkaydirigubbakcemile3

uff çok acaipim canlarım yaaaaa:kedi::kedi:

memnun olduk cnm bulursun inş kendine göre bi iş
bende bugün nedense cok acıktım. güzel bi soru daha hazırladım
bayramda ne gicenizkaydirigubbakcemile3

kız sende gidip gelip bi soru soruyon bde en zon yerinden soruyosun yaadelikafaduldendelikafadulden

bende bugün nedense cok acıktım. güzel bi soru daha hazırladım
bayramda ne gicenizkaydirigubbakcemile3

ayyy valla heç düşünmedim
sen ne giyicen

naz yapma kız sende adamın ilk defa bebişi oluyo
senin pabucun dama kaydirigubbakcemile3

canım yaaaaaaaaŞenizŞeniz

anne olcaksın valla bana bile değişik gelioki sana nasıl gelir tahmine edmim:asigim:

kız göksenin biri bana bayramlık alsa olarmı acaba güsel bi pantolon aliyim üstünede güsel bi bluzmu
yoksa her zmm ki gibi kot mu alim üstünede entel bi bady ayaklarımada converseleri :roflol:

naz yapma kız sende adamın ilk defa bebişi oluyo
senin pabucun dama kaydirigubbakcemile3

yaa vala acaip kıskanırım ben omasslmaz:kaydirigubbakcemile3

canım yaaaaaaaaŞenizŞeniz

anne olcaksın valla bana bile değişik gelioki sana nasıl gelir tahmine edmim:asigim:

evet güllümm yaa:CüvCüv:

bu arada bayrama ne giysem şişcem ben galba günden günekaydirigubbakcemile3

kız göksenin biri bana bayramlık alsa olarmı acaba güsel bi pantolon aliyim üstünede güsel bi bluzmu
yoksa her zmm ki gibi kot mu alim üstünede entel bi bady ayaklarımada converseleri :roflol:
yok kız daha neler gelin gibi giyin liseli gibi deeel
kaydirigubbakcemile
yaa vala acaip kıskanırım ben omasslmaz:kaydirigubbakcemile3

evet güllümm yaa:CüvCüv:

bu arada bayrama ne giysem şişcem ben galba günden günekaydirigubbakcemile3
bende eşimi çok kıskanırım ama o hep diyo ki
bebek olsun bu sefer onu kıskanıcaksın diyo
oyyy yerim ben kocamı be çok seviyim çokk:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…