- 16 Nisan 2007
- 4.249
- 1
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
(( inş güllüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülme dadlummm sen bu ara ne oli hele de bakem
yoksam :jeyyar:
anladım cnm e annat bakim neler yapıyosun çalışıyonmu okuyonmu ben seni çok görüyom topiklerdeistanbulda yaşıyorum gülşencim ama giresunluyum memleket olarak...
anladım cnm e annat bakim neler yapıyosun çalışıyonmu okuyonmu ben seni çok görüyom topiklerde
özellikle ne giydin topiğinde :)))) ama hiç konuşma fırsatım olmamıştısengözlerimebaksanab
memnun olduk cnm bulursun inş kendine göre bi işişten çıkalı yaklaşık 8 ay oluyo ve ramazan geçtikten sonra iş aramayı düşünüyorum, okulum bitti sakarya üniversitesi turizm seyehat işletmeciği okudum 25 yaşında bir adet belinayım buyrunnnnnnnnn
bende bugün nedense cok acıktım. güzel bi soru daha hazırladım
bayramda ne gicenizkaydirigubbakcemile3
bende bugün nedense cok acıktım. güzel bi soru daha hazırladım
bayramda ne gicenizkaydirigubbakcemile3
mesai bitimine az kaldıı kızlar bugünn bizimki nerdeyse 5 dk da bir aradı napıyosun nasılsın diyekaydirigubbakcemile3
ay bi ilgi alaka sinir oldummmmm bana mıı bebişe mii anlamadımmmkaydirigubbakcemile3
uff çok acaipim canlarım yaaaaa:kedi::kedi:
mesai bitimine az kaldıı kızlar bugünn bizimki nerdeyse 5 dk da bir aradı napıyosun nasılsın diyekaydirigubbakcemile3
ay bi ilgi alaka sinir oldummmmm bana mıı bebişe mii anlamadımmmkaydirigubbakcemile3
uff çok acaipim canlarım yaaaaa:kedi::kedi:
naz yapma kız sende adamın ilk defa bebişi oluyo
senin pabucun dama kaydirigubbakcemile3
canım yaaaaaaaaŞenizŞeniz
anne olcaksın valla bana bile değişik gelioki sana nasıl gelir tahmine edmim:asigim:
ayyy valla heç düşünmedim
sen ne giyicen
yok kız daha neler gelin gibi giyin liseli gibi deeelkız göksenin biri bana bayramlık alsa olarmı acaba güsel bi pantolon aliyim üstünede güsel bi bluzmu
yoksa her zmm ki gibi kot mu alim üstünede entel bi bady ayaklarımada converseleri :roflol:
bende eşimi çok kıskanırım ama o hep diyo kiyaa vala acaip kıskanırım ben omasslmaz:kaydirigubbakcemile3
evet güllümm yaa:CüvCüv:
bu arada bayrama ne giysem şişcem ben galba günden günekaydirigubbakcemile3