Geyiğin Gülleri

Kızlar günaydın..
güllü ayakkabılık çok güzel bizde o gün koçtaşta baktık ben daha dar bişe düşünüyom salon dar çünkü..
ama seninki rengide çok hoş .

güllüş cumartesi demişsin de cumartesi yüzde doksan benimki köye gidecekler :KK43:(( cuma olmamııııııı .. bi dur gün içinde tekrar konuşalım olurmu canımm

Kızlar günaydın..
güllü ayakkabılık çok güzel bizde o gün koçtaşta baktık ben daha dar bişe düşünüyom salon dar çünkü..
ama seninki rengide çok hoş .

güllüş cumartesi demişsin de cumartesi yüzde doksan benimki köye gidecekler :KK43:(( cuma olmamııııııı .. bi dur gün içinde tekrar konuşalım olurmu canımm
günaydın canım teşkür derim beğenmene sevindim
kız cuma günü yemeğe davetliyis bizdekaydirigubbakcemile3
ç tesi hem 4 de kadar çalışıyomya ondan didim ii olur die ama size uymuyosa başk güne kaydıralım pazar da olur aslındada herkesin 1 pazarı var mani olmak istemedim:KK70:

günaydın kızlarrrrrmirmirmirmir

günaydın prenses Şeniz

uyuma:eek:lmaz:

günaydın canım teşkür derim beğenmene sevindim
kız cuma günü yemeğe davetliyis bizdekaydirigubbakcemile3
ç tesi hem 4 de kadar çalışıyomya ondan didim ii olur die ama size uymuyosa başk güne kaydıralım pazar da olur aslındada herkesin 1 pazarı var mani olmak istemedim:KK70:

günaydın prenses Şeniz

uyuma:eek:lmaz:

gözümden uyku akıyo burası felaket yağmurlu bastı beni de:dilcikar:

ay güllü aslında cumartesi bana tam uyuyooda iştee köyde işleri varmış :KK43:(
dur gün içinde tam kesin belli olur ona göre tekrar konuşurz kesin

kızlar bizde dün akşam foruma gittik tost alacaktım mak.
küçük istedim benimki tutturdu onların orası çıkmıyo yıkanmaz burası çıkmıyo onda bastırılmaz kocaman bi ızgara ve tost makinası aldı bana sanki evde dışarı servis tost yapcam kızlar sizce nasıll kötüyse değişiyim..
essento markası.
mtfakallegrapanni.jpg

kızlar bizde dün akşam foruma gittik tost alacaktım mak.
küçük istedim benimki tutturdu onların orası çıkmıyo yıkanmaz burası çıkmıyo onda bastırılmaz kocaman bi ızgara ve tost makinası aldı bana sanki evde dışarı servis tost yapcam kızlar sizce nasıll kötüyse değişiyim..
essento markası.
mtfakallegrapanni.jpg

cnm göründüğü gibiyse çok büyük değil
ama bence evde böle bişiye gerek yok yani
bide yer arıcan onu koymaya fisfisfis

ama güsel makine makineden sıkıntı yok sen bilersin kafanı karıştırmım

X