Geyiğin Gülleri

ana tam geldim şok:)) hayırlısı nidahçııım

hayırlısı olsun nidahçım
çok güzel oldu bu haber iyi geldi bana

güllü nilünün banı kalkmadı mı daha
cnm kalkmadı 10 da kalkıcak ama kalksada artık gelmicekmiş yemin etti :çok üzgünüm::a015:
allahım kocam da bana öyle bişi yapsa, hamile olsamm.. noooooooooooooooooooooooooooooolur ya!!!!

canım yaa inşallah hayırlıısıyla Şeniz

allahım kocam da bana öyle bişi yapsa, hamile olsamm.. noooooooooooooooooooooooooooooolur ya!!!!
inş istediğin çabucak olur

nilü niye banlandı, ilk ona baktım resminin yerinde soru işareti görünce kapattı mı hesabı dedim...
biz niye taşındık buraya biriyle tartıştık mı topic ahalisi olarak??
topik kapandı uzun hikaye bizde herşeye sıfırdan başladık
ama nilünün ban içeriğini detaylı bilen kimse yok

cnm kalkmadı 10 da kalkıcak ama kalksada artık gelmicekmiş yemin etti :çok üzgünüm::a015:

canım yaa inşallah hayırlıısıyla Şeniz

aaaa niye ya

Sağol canım yaaa:kedi:

ay hala konduramıyorum sanki yarın kan da çıkmıcak gibi. şaka gibii..kafamçokkarıştı

hayırlısı kızlar inş hakkımızda hepimizin..

çıkarsa çıkar çıkmazsa da çıkmaz takılma Allahın takdiri, bak benimki ben babalığa hazır değilim diyo başka da bişey demiyor.. bu aralar abuk sabuk ilaçlar falan içmedin dimi???

nidaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
hayırlısıyla gelir inşallah topice bebiş
beraber sayarız 9 ayı
bebişe aldığın cicilerin resimlerini eklersin bizlere
ayyy çok sevindim ben yaaa

hayırlısı olsun nidahçım
çok güzel oldu bu haber iyi geldi bana

güllü nilünün banı kalkmadı mı daha

sağol canım benim.

nidah neslinin de hayırlı olsun dio

bid bi dip nor ekledi

2010 da nufüs patlaması olcak diyo :)

sağolsun güllü selam sölekaydirigubbakcemile3

çıkarsa çıkar çıkmazsa da çıkmaz takılma Allahın takdiri, bak benimki ben babalığa hazır değilim diyo başka da bişey demiyor.. bu aralar abuk sabuk ilaçlar falan içmedin dimi???

evet canım Allah ın takdiri tabi..inş Allah seninde gönlüne göre verir hayırlısıyla. ilaç içmemiştim ya Allah'tanyasakkelime

nidaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
hayırlısıyla gelir inşallah topice bebiş
beraber sayarız 9 ayı
bebişe aldığın cicilerin resimlerini eklersin bizlere
ayyy çok sevindim ben yaaa

ay sorma şeker ya sağol canıım zaman nasıl geçio yaakaydirigubbakcemile3 bu günleri de mi görcektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…