Geyiğin Gülleri

ozaman o gösterdiğimin beyazın yerine kırmızı düşünnn güsel olur

feridede mutfasına ipten yaptırıyo böle turunculu felan perdesini ip perdeee evizeside turuncu yeşil çok tatlı olucak halısıda ölee

bide ösge okudum sitelerde kurdaleye bağlamışlar kirpi ipi
ama dut ip bağlanırmı nası geçcek ondan
aldım yere sorim bi

huylumm, biz eski bi tül perdenin o kopça kısmının bulunduğu şerit varya, heh işte onu kesmiştik (dıdısının dıdısı gibi oldu kaydirigubbakcemile3 )

abimlere yaptık bi de, onu da kirpi ipi 1 metre kadar ördük. 4-5 ilmekle başladık. onun içinden geçirip taktık ipleri. eğer kartonpiyer yoksa zaten bu tarz bişey yap yoksa çok çirkin durur. :hulya:

ne güzelmiş bu ya nası yaptınız bende terasa yapsam

çok kolay bebemm, huylu annatsın bak hazır yapıyoken, istersen ben de anlatırım.

ha bu arada huylum, ölçerken dikkat et. çünkü, dut iple kirpi ipin boyları uyuşmuyo. yani şimdi dut ip kestin diyelim 2 metre. elinle kirpi ipi de dut ip gibi doladın kestin diyelim 2 metre. ama kirpi ip yukardan sallanınca kendini çektiği için kısa kalıyo. o yüzden kirpiyi hep daha uzun kes. sonra fazlalıklarını kırparsın.

ayrıcaaaa kirpi ipin şu özelliğinden yararlanman lazım. ben yapmadım ama sonradan öğrendim.

şööleki kaydirigubbakcemile3

kirpiiiiiiiii.jpg

kirpi ipi yukardan tutunca aşşa salladığında kirpiler yukarı baksın, aşşaa bakarsa genelinde sönük bi görüntü oluyo. ama yukarı bakarken bağlarsan perdeye, dolu dolu görünüyo süper oluyo boshayallersmile

kartonpiyer var ösgem
kurdaleye geçircem ben örmeklede uğraşmım ( tembelim ya )
kirpi ip için sölediklerin aklıma yazdım unutmıim yukarı bakcak :))

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nilü o koyduğun ziyah beyaslı çok güsel

laaaa bende taşıcamya üst katı nebi diyo illa taşınak

ama camları çok büyük ve fazla die masraf olcak die istemiyom:KK70:

bikaç yumak ip alsam oldu bitti :roflol:

heçççç nilülen konuştuk msn de

getti şimdi işlerini saymıştıya onun için gitti:d

bende 5 de çıkıcam meydana gidicem ayakakb bakıcam kendime

ordan da eve:KK70:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nilü o koyduğun ziyah beyaslı çok güsel

laaaa bende taşıcamya üst katı nebi diyo illa taşınak

ama camları çok büyük ve fazla die masraf olcak die istemiyom:KK70:

bikaç yumak ip alsam oldu bitti :roflol:

hee o kaaa cama bi kaç yumakla yaparsın bekle alsanaalsanasmile

ya gramla satılıyo ben galiba 1,5 kilo felan harcadım bu perdeye. pahalı oli len git bi perde al daha iyi kaydirigubbakcemile3

bebek odasına yaptığımız avize de öle etamin de öle kaydirigubbakcemile3 daha pahalıya geli ama emek işte tadı yok hiçbişiyde bayanssulusmile

hee o kaaa cama bi kaç yumakla yaparsın bekle alsanaalsanasmile

ya gramla satılıyo ben galiba 1,5 kilo felan harcadım bu perdeye. pahalı oli len git bi perde al daha iyi kaydirigubbakcemile3

bebek odasına yaptığımız avize de öle etamin de öle kaydirigubbakcemile3 daha pahalıya geli ama emek işte tadı yok hiçbişiyde bayanssulusmile

:roflol::roflol::roflol:

çok hayalperest gördüm kendimi :roflol::roflol:boshayallersmile

:roflol::roflol::roflol:

çok hayalperest gördüm kendimi :roflol::roflol:boshayallersmile

hee ben de gördüm ondan boshayallersmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

lülüüüüüüümm bebeeeeemm gene bişi surcam gelcen mi iki dakka gene Şeniz Şeniz Şeniz

uyyyyyyyyy demın arsının
etaminlerıne baktım nası güzeller ya o ilk ayıcıklı pembee
offffffffff tembel huysuz
tembel huysuzzzzzzboshayallersmile

X