- 11 Nisan 2008
- 3.194
- 0
-
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
- #23.481
kızlar miğdem çok kötü eve gidiyorum ilacımı almaya(((((((
LİLAMI
SAÇMALAMA Köylü gibi hiç güsel olmas
bence gelin makyajı ya gümüş olmalı yada altın rengi sarı tonlarında çok güsel duruyo vede doğal oluyoo
saten sen esmersin her ton yakşır sana
ben düğünde ne düşünüyom biliyonmuu
hiç far istemiyorum siyah eyeliner ve siyah farla hafif puslu okdarrr dün babamın yanındaki bayan varya programda onla konuştuk solaryumada beraber başlıcaz düğüne yakın
yemege gidip geliğyom
bn ve 3 misafir akşam 7 oha diyorum artık
hayır ne merak ediyosunuz anlamıyorumki
daaha ekşinlı konulu topıkler var burda ne arıyosunuz gerçek hastasnız tedavı lazım allah akıl fikir vere size
çiçek bu tüp gibi değil tüp çok farklı bişiymiş
aşılama 400müşş tüp daha pahalı milyar felan oluyooo
o yüzden denicez bakalımmm
bu şekilde yaparsan çoğulda olabiliyomuşşş biliyomusun
düşünsene bi kız bi erkek allahımmm seni çok seviyorum inşallahhhhhsenağlama
YA DELİ SEN NEKADAR esmersin ne solaryumuuuuuu delirmeee
yemin ediyorum tenin harikaaaaaaaa daha fazla esmerleşip mahfetme doğal teniniii
hani bihter yapıyoy puslu sanki hiç makyajsız gibi duruyo eğer onu yapabilen kuaför bulabilirsenn çok güsel olur
fakat çiçek esmer oldun için çok az renklendirmen lasımm gözünüü gözlerin ortaya çıksın die
azda olsa far kullansınlar çok azzzz bende çok sevmem farıı ama gelin olcan değişmen lasım
yafrum kollarım omuslarım sonra görmediginiz yerlerimm esmer olsun daaaa bilmiyorumkismile
yoksa böyle öcü karası istemem bende :)))
ay
KIZIM görünmeyen yreleri ne akrartıyon manyakkk :roflol::roflol::roflol::roflol:
kranlıkta kocan sora hiç göremicek :roflol::roflol::roflol:
sen ferideyle aynısın tenleriniz
gelinliği giydi okadar güsel durdukiii gerçekten bitane gelinlik giy denede görrrrrrrrrrrr
KIZIM görünmeyen yreleri ne akrartıyon manyakkk :roflol::roflol::roflol::roflol:
kranlıkta kocan sora hiç göremicek :roflol::roflol::roflol:
sen ferideyle aynısın tenleriniz
gelinliği giydi okadar güsel durdukiii gerçekten bitane gelinlik giy denede görrrrrrrrrrrr
ya ben hiç bakmadım şimdiden bakmam gerekirmi gelinlikkkkk erkenmi acaba
ama ben alırsam 40 beden gelinlikmi alcamm zayıflamam lazım önce mafoldumbenmafoldumben
ama benimki kara ben karaaa ne güzel işte ten uyumu :))))))) :roflol::roflol:
DİKTİRcenmi alcanmıı
havaya gitsene sende
can modaevine çokgüsel dikiyoo
hazır alma saten yokk hiçç diktirr
şimdiden model bak
aca onunkide karamı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: