Geyiğin Gülleri

ayyyyyyyyyyyyy lülü
inş. tutar amaliyata gerek kalmaz tam yumurtlama zamanınmış zaten hadi hayırlsı heycan yaptım bende

çiçekkkk
git dene 1 kez yapıyolar makyaj
ben bi eflatun yaptırdım lila gibi sonra sildik
sarı yeşil yaptık baktık o daha guzel ona karar verdık
sende dene o gun olursa sorun olur beğenmezsen

LİLAMI
SAÇMALAMA Köylü gibi hiç güsel olmas
bence gelin makyajı ya gümüş olmalı yada altın rengi sarı tonlarında çok güsel duruyo vede doğal oluyoo
saten sen esmersin her ton yakşır sana

ben düğünde ne düşünüyom biliyonmuu
hiç far istemiyorum siyah eyeliner ve siyah farla hafif puslu okdarrr dün babamın yanındaki bayan varya programda onla konuştuk solaryumada beraber başlıcaz düğüne yakın

ben düğünde ne düşünüyom biliyonmuu
hiç far istemiyorum siyah eyeliner ve siyah farla hafif puslu okdarrr dün babamın yanındaki bayan varya programda onla konuştuk solaryumada beraber başlıcaz düğüne yakın

YA DELİ SEN NEKADAR esmersin ne solaryumuuuuuu delirmeee
yemin ediyorum tenin harikaaaaaaaa daha fazla esmerleşip mahfetme doğal teniniii

hani bihter yapıyoy puslu sanki hiç makyajsız gibi duruyo eğer onu yapabilen kuaför bulabilirsenn çok güsel olur
fakat çiçek esmer oldun için çok az renklendirmen lasımm gözünüü gözlerin ortaya çıksın die
azda olsa far kullansınlar çok azzzz bende çok sevmem farıı ama gelin olcan değişmen lasım

bn ve 3 misafir akşam 7 oha diyorum artık
hayır ne merak ediyosunuz anlamıyorumki
daaha ekşinlı konulu topıkler var burda ne arıyosunuz gerçek hastasnız tedavı lazım allah akıl fikir vere size

bn ve 3 misafir akşam 7 oha diyorum artık
hayır ne merak ediyosunuz anlamıyorumki
daaha ekşinlı konulu topıkler var burda ne arıyosunuz gerçek hastasnız tedavı lazım allah akıl fikir vere size

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

YAVRUM YÜZSÜZ BUNLARR cidden okada hakarete ben olsam gelmezdim artık ama dicek laf yok bunlara:1closedeyes:

çiçek bu tüp gibi değil tüp çok farklı bişiymiş
aşılama 400müşş tüp daha pahalı milyar felan oluyooo
o yüzden denicez bakalımmm
bu şekilde yaparsan çoğulda olabiliyomuşşş biliyomusun
düşünsene bi kız bi erkek allahımmm seni çok seviyorum inşallahhhhhsenağlama

olacak lülüü yaa daha erken sonuçta geç değilkiiii
senin oğlun olacak amaaa üsgünümm :lepi:
gör bak :))))

YA DELİ SEN NEKADAR esmersin ne solaryumuuuuuu delirmeee
yemin ediyorum tenin harikaaaaaaaa daha fazla esmerleşip mahfetme doğal teniniii

hani bihter yapıyoy puslu sanki hiç makyajsız gibi duruyo eğer onu yapabilen kuaför bulabilirsenn çok güsel olur
fakat çiçek esmer oldun için çok az renklendirmen lasımm gözünüü gözlerin ortaya çıksın die
azda olsa far kullansınlar çok azzzz bende çok sevmem farıı ama gelin olcan değişmen lasım

yafrum kollarım omuslarım sonra görmediginiz yerlerimm esmer olsun daaaa bilmiyorumkismile
yoksa böyle öcü karası istemem bende :)))
ay

yafrum kollarım omuslarım sonra görmediginiz yerlerimm esmer olsun daaaa bilmiyorumkismile
yoksa böyle öcü karası istemem bende :)))
ay

KIZIM görünmeyen yreleri ne akrartıyon manyakkk :roflol::roflol::roflol::roflol:
kranlıkta kocan sora hiç göremicek :roflol::roflol::roflol:
sen ferideyle aynısın tenleriniz
gelinliği giydi okadar güsel durdukiii gerçekten bitane gelinlik giy denede görrrrrrrrrrrr

KIZIM görünmeyen yreleri ne akrartıyon manyakkk :roflol::roflol::roflol::roflol:
gelinliği giydi okadar güsel durdukiii gerçekten bitane gelinlik giy denede görrrrrrrrrrrr

ya ben hiç bakmadım şimdiden bakmam gerekirmi gelinlikkkkk erkenmi acaba
ama ben alırsam 40 beden gelinlikmi alcamm zayıflamam lazım önce mafoldumbenmafoldumben

ama benimki kara ben karaaa ne güzel işte ten uyumu :))))))) :roflol::roflol:

GıDERıSS
bak benim provam olcak haftaya perşembe gel benimle fikir alırsınnn gerçekten çok güsel dikiyoo trabzonda tek satenn
feridenin okadar güselki 2,500e dikiyoo

X