Geyiğin Gülleri

evet hemde çokkkkkkkkkk aşırı morali bozulduu istediği gibi olmadı içinn

sorunda orda çiçek 2güne bişi bulamassın
ben günübirlik gidicektimm tuba varya göksenin alırımseni dedi gezdirirm fakat kalman gerek dedii neyse kalırım felan dedim 1gece fakat ya bulmassam nolcakk
paramda boşa gidicekk
neyapacamı bilemiyorum apo git diyoo ben kararsızımm öle durup düşünüyorumbilmiyorumkismile

NİLÜÜ TEYZEM İSTANBULDAN GELDİİ BİZİM CENAZE İÇİN İSTANBUL TRBZN ARASI UÇAK BİLETİ ALMAYA GİDİYOLAR ADAM DİYOKİ 30 TLL... SÜPERR BÖYLE OLSA GİT GEL göksenin evet oda ordaaa 1 gece kalırsın sabahtan akşama akdar bulursundaaa kızzz önemmli olan seninle olan kişi bilecek nerde iyi ne varrrr

eygidi ne parasıı paramı kaldııı buara zamlanacak maaşlarımızz ay inş çok olurrr çünküü gerçekten ihtiyacım var artık elime geçen taksitlere geçiyo ay bide kpss kurs taksiti ehliyet o bu eklendiii üstüneee elde kalan 0 :)))

içinemi yatak bilmiyom nilü yaa ama yatak şöyleydii havuz yatak ama bazalıııı havuz kenarları baza derisi deill havuz kalın tahta dönmüşşş tuhaf bişee işte yatak içinedir tahminimmm
canım yaa tabiki çok zor biliyorus hepmiz yaşadık

kendi paramızla kazanıp bişiyşler yapmaya çalışık

zor yani allah kolaylık versin sana

keşke ehliyet işini erteleyeydin oda eklendi yorulcan maddi manevi
ŞenizŞenizŞeniz

şimdi param yokkiii benimmm mafoldumben

oo yerim seniŞenizŞeniz

gelinliği onlar almıcakmı versinler yol paranıda:KK70:

canım yaa tabiki çok zor biliyorus hepmiz yaşadık

kendi paramızla kazanıp bişiyşler yapmaya çalışık

zor yani allah kolaylık versin sana

keşke ehliyet işini erteleyeydin oda eklendi yorulcan maddi manevi
ŞenizŞenizŞeniz

oo yerim seniŞenizŞeniz

gelinliği onlar almıcakmı versinler yol paranıda:KK70:

öylede ben şimdi gitcem istanbula bi gelinlik alır dönermiyimmmm
boş bavul gidip dolu dönmeliyimmm :sm_cool:

ne bilimm araba kullanmak istiyorumm memur olup yan gelip yatmak istiyorum
araba istiyorummmm hattaa şöyle düşünüyom dün hlmiyede söyledimm onlar arabalarını şirket 2 yada 3 sene kullandıktan sonra uygun olarak çalışanlarına satıyolarr biz alalım dedim arabayıı biraz önce resmini ekledigim arkadaşı istiyo arabayı ama biz alalım dedim ben kullanımmm bakalım paramıs olursa onu alırım belkii kandırsam kocam olcak sahsıı ohaoldumsmile

doğtaşın ürünleri güsel ösgem

benim salon takımım doğtaş keşke yatak odasınaıda ordan alaydım çok sağlam kaliteli

hatta ozaman indirim vardı yatak odalarında

nasip demek işte

çiçeeeekkkkkkkkkkkiiiiim

s6001704rd6.jpg

s6001705ko6.jpg

s6001706yz6.jpg

ya da doğtaş ın sayfasına gir. yatak odalarından ANGELO ya bak. bu o.

dolabını farklı şekilde alman mümkün. çeşit var dolaplarda.

X