Geyiğin Gülleri

sabah beri burnuma tereyağ kokusu geliyo

sanki peynirli pide var bulundum yerde:S

canımda istemio ama burnumda o koku yaa çok garip akannehir

iç iç bol su iç bişi olmas Şeniz

canın çekmiyosa bile koktuğu için 1 lokma ye guzum Şeniz söyleyiver ordan bi yerden kokmuş belli Şeniz

ben dün iplikçiye de uğradım. düğme felan alıcaktım hırkaları için. neyse bayaa bi dolandık dükkanda. aldık kasaya geldik.

kasa da kız aldı ödemeyi felan. ama kasaya gelince bi burnuma bi naneli şeker kokusu geliyo anlatamam. bi baktım kız kasanın yanına koymuş. aman allahım dedim. istesemmi acaba? hamileyim felan diye kaydirigubbakcemile3

sonra dedimki ayıp olur boşver.

çıktık dükkandan aklımda kaldı arıcaz o şekerden kaydirigubbakcemile3

sonra kıza kumaşçı sormak için tekrar girdim içeri, hemen şekeri uzattıı kaydirigubbakcemile3

enemmmmmm dedim aldım hemen kaydirigubbakcemile3

canın çekmiyosa bile koktuğu için 1 lokma ye guzum Şeniz söyleyiver ordan bi yerden kokmuş belli Şeniz

ben dün iplikçiye de uğradım. düğme felan alıcaktım hırkaları için. neyse bayaa bi dolandık dükkanda. aldık kasaya geldik.

kasa da kız aldı ödemeyi felan. ama kasaya gelince bi burnuma bi naneli şeker kokusu geliyo anlatamam. bi baktım kız kasanın yanına koymuş. aman allahım dedim. istesemmi acaba? hamileyim felan diye kaydirigubbakcemile3

sonra kıza kumaşçı sormak için tekrar girdim içeri, hemen şekeri uzattıı kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yokyok hiç canım çekmiyo yiyemem :KK43:

ama geldimden beri öle kokuyo sankim

kaydirigubbakcemile3
İYİ ETTİİNN
ben bura gelen hamilelere bişi yiyo olsam hemen uzatırım anındaaa
hamile olmasada uzatıyom gerçi ama hamilelere daha bi sempatim varr
görünce böle inceliyorum ne giymiş karnı nasıll şişmiş yüzüne bakıyom güselmi çirkinmikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
İYİ ETTİİNN
ben bura gelen hamilelere bişi yiyo olsam hemen uzatırım anındaaa
hamile olmasada uzatıyom gerçi ama hamilelere daha bi sempatim varr
görünce böle inceliyorum ne giymiş karnı nasıll şişmiş yüzüne bakıyom güselmi çirkinmikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bana heç uzatmadın bişiy :umursamaz:

nilü ne yedin guzu

bende meydanamı gelsem az işim var hemde yemek mi yesem diom

yoksa eve gidip yemek yiyip ordan mı meydana geçsem CADIARZU

elticim aradı çok özlemiş benı
bende buketi özledim dedim ( kızı )
yenniii dell diyo bana çok şeker yaa
yarın kaynanaya gitcez akşam konuştukda

offf ben ne yıcem yaaa
bilmiyorumkismile

elticim aradı çok özlemiş benı
bende buketi özledim dedim ( kızı )
yenniii dell diyo bana çok şeker yaa
yarın kaynanaya gitcez akşam konuştukda

offf ben ne yıcem yaaa
bilmiyorumkismile

yerim onu bennn
bizim yandaki küçük kızada sordumki ayşecül kaçakadar sayabiliyosun dediki 80
say bakim dedim başladı 1 2 3 ....... 29 80 dedi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dedim o nasıl oluyoo
ama aykadaşım dova (doğa demek istedi) öle öyetti bana sora başladı ağlamaya ne güldüm ona yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

yerim onu bennn
bizim yandaki küçük kızada sordumki ayşecül kaçakadar sayabiliyosun dediki 80
say bakim dedim başladı 1 2 3 ....... 29 80 dedi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dedim o nasıl oluyoo
ama aykadaşım dova (doğa demek istedi) öle öyetti bana sora başladı ağlamaya ne güldüm ona yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

X