Geyiğin Gülleri

ay çok tatlııı rengide çok güselll çok beğendimmm diğerlerinen daha farklı gibi geldi bana dün eklediya ösgee onlardann

bizde o gün boynerde baktık çok güseller vardı

bende yeni geldim cok yorulabildim. mahkemeler başladıboshayallersmile sabah bi tane tanık dinlio hakim lkız bi tane böle bilmiş anlattıda anlattı meğersemki davacının sevgilisiymiş. neyse o ka konuştuki hakimin başı agrıdı. sonra hakim döndü avukata dediki sorcanız bişe varmı kız onada atladı dioki yok teeşkküler :roflol:hakim dedi sanamı sorduk:roflol::roflol: bide kibarlaşarak iyice cok dizi izlemiş gelmiş bizde arakada oturuoz avukatlarla koptuk :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

YAZmıyon yazmıyonda bi yazyon beni güldürüyonya ekiz yaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

dayının oalyını apoya anlattımmm glmekten öldük yaaa:roflol::roflol::roflol:

senin o avukatta ne maceralı hikayeler vardır diyo bana :roflol::roflol::roflol::roflol:

e evde net var güllüü nie olamıcan daha çok olarsın belkidee
fıldır fıldır gezmessen tabiii :ecrin_bebek:
aslında girerim uıyanınca sora kahvatı ev işi derken sora biyerlere giderim şimdiki gibi
olmam yani cnm ama tabi gircem

aaaaa
çıkıyo musun izine yaaa özlerim ben seni
senin için iyi olucak ama
ufff keyifsizim seni de sıkmıyım şimdi kuşum hayırlısı olsun
evet cnm bedne öslerim sen çok olamıyosun burda o yüsten dedim :çok üzgünüm:

nie keyifsissin ya cnm bişiymi oldu yoksa işlerden sebebmi

olmazmı az durun en komigini anltıom. bitane boşanma davası ben kızın vekiliym kızda yanımda oturo aslında tam zır deli ama böle uslu oturuoki tembihledim önceden. neyse kaynanası şahit getirmiş bi tane komşularını ama teyze tam böle ordan cıksın pazara gitcek kolunun altında cüzdan ney eşarp yarım baglanmış. neyse anlattı abarta abarta samanyolundaki boşanmak istemiyorumu izlemiş gelmiş. hakimde nası sabırlı bi kadın böle anlattı anlattı tiyatro gibi yetenegini konuşturo dediki hakim bittimi dediki evet ama son kez kıza bişe dicem döndü bize dogru parmagını kaldırdı bagırarak kızım xxx burdan gözlerinin içine bakarak sana seslniyorum asabisin xx asabisin !!! biz böle olduk :bbo: hakim bi çıldırdı aaaa dedin izleyip izkleyip geliosunuz sen kim olsuosun gözünün içine baksan nolur bi bagırdı bi bagırdı teyzeden cevap cevap gecikmedi " aa şekerim niye kızızosun" :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…