- 6 Temmuz 2007
- 12.289
- 2
- 39
-
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
- #22.341
evet nilü bunların içine nasıl yatak alınıyoki hiç bilmiyom ben:S
bende yeni geldim cok yorulabildim. mahkemeler başladıboshayallersmile sabah bi tane tanık dinlio hakim lkız bi tane böle bilmiş anlattıda anlattı meğersemki davacının sevgilisiymiş. neyse o ka konuştuki hakimin başı agrıdı. sonra hakim döndü avukata dediki sorcanız bişe varmı kız onada atladı dioki yok teeşkküler :roflol:hakim dedi sanamı sorduk:roflol::roflol: bide kibarlaşarak iyice cok dizi izlemiş gelmiş bizde arakada oturuoz avukatlarla koptuk :roflol:
hoşgeldin cnm
napim kivi soydum elma yiyiom şimdik
sen napıon nie bukadar yoğunsun artıkın
bende yeni geldim cok yorulabildim. mahkemeler başladıboshayallersmile sabah bi tane tanık dinlio hakim lkız bi tane böle bilmiş anlattıda anlattı meğersemki davacının sevgilisiymiş. neyse o ka konuştuki hakimin başı agrıdı. sonra hakim döndü avukata dediki sorcanız bişe varmı kız onada atladı dioki yok teeşkküler :roflol:hakim dedi sanamı sorduk:roflol::roflol: bide kibarlaşarak iyice cok dizi izlemiş gelmiş bizde arakada oturuoz avukatlarla koptuk :roflol:
sorma tatlım ya
faturalarda bzı yanlışlıklar falan var işçi çıkışları oluyo onlarla uğraşıyorum işte
anladım cnn:çok üzgünüm:
benimde canım sıkılıyo öle bakınıp duruyom
saten 15 ün sonra yokum daha bu akdar sık olaam aranızda :a015:
aslında girerim uıyanınca sora kahvatı ev işi derken sora biyerlere giderim şimdiki gibie evde net var güllüü nie olamıcan daha çok olarsın belkidee
fıldır fıldır gezmessen tabiii :ecrin_bebek:
evet cnm bedne öslerim sen çok olamıyosun burda o yüsten dedim :çok üzgünüm:
aaaaa
çıkıyo musun izine yaaa özlerim ben seni
senin için iyi olucak ama
ufff keyifsizim seni de sıkmıyım şimdi kuşum hayırlısı olsun
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
YAZmıyon yazmıyonda bi yazyon beni güldürüyonya ekiz yaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
dayının oalyını apoya anlattımmm glmekten öldük yaaa:roflol::roflol::roflol:
senin o avukatta ne maceralı hikayeler vardır diyo bana :roflol::roflol::roflol::roflol:
nilü sana attım maile baktınmı lo :roflol: