Geri Sayım Başlasın

cnm ara veriyosun dimi yoksa çok yorucu olur,2.'yi yaptıktan sonrada soğuk bi duşa gir ohhh,bende shred'i arar oldum valla zorla yapıyorum.6w6p bitsin istiyorum bi an önce daha 16. günüm ripped'ın ilk haftasını bitirdim bugünerkenden yapıp kurtulmak istiyorum hergün,ordaki kızlar gibi dümdüz olsun karnımızolucak inş
kahvaltı
1 dilim kızarmış light ekmek
2 dilim salam
1 tane light karper
yarım domates
1 tane yeşil biber
2 şekerli çay
öğle bişey yemedim nescafe içtim sadece

ara veriyorum evet ya ama bugün yapamıcam el bileğimde kitle vardı onu çok zorlamışım dün çok ağrıyo bu ara spor çok yapamıcam 2 hafta sonra sınava giricem

öğle= 3 kaşık patlıcanlı tavuklu yemek , 3 kaşık pilav
1 dilimde irmikli bisküvi ttalısı yapmıştım dün teyzeme ondan yedim

Öğle yemeğim 5köfte yağsız pişirdim yarım domates 1kase şehriye çorbası küçük kase yoğurt:)

Kahvaltım;
yarım tabak menemen
1 dilim kepek yarım dilim buğday ekmek
2 parça domates
biraz beyaz peynir
4 tane siyah zeytin
2 şekerli siyah çay

Dün spor yapmayı unuttum,bugün ve yarın 45 dk yapcam..yarım saat bile çok yoruyor zaten..

Merhaba kızlar:) sabah kahvaltım : 2 dilim ekmek, 1 yumurta sarısı, 1 tane zeytin, 1 çay bardağı meyvesuyu, çok az peynir Öğleye: semizotlu salata Akşama : meyve yiyeceğim kiraz, birazcıkta üzüm, bir parçada peynir olabilir:))

akşam yemeğim: 4 kaşık bulgur pilavı
yarım tabak bamya
yarım kase böğürtlen hoşafı
yarım dilim beyaz ekmek
salata ve yoğurt

Bugün akşama kadar yediğim şeyler yaptıklarım

Bir külah dondurma
1 parça pişmaniye
biraz et kavurma
1 parça ekmek
2 bardak ayran
yarım tabak kiraz
yarım tabak kayısı
yarım porsiyon tavukgöğsü

30-40dk arası egzersiz
yarım saat yürüyüş

akşam yemeği
7 tane kanat
salata
yemekten önce 1 muz,3 4 tane balık kraker (yemekten sonrada dayanamadım 2 tane milföy böreği yedim
tesellim 70 dk spor yapıp ve yürüyüş yapıp 600 kalori yakmış olmak ( gün boyu yediklerim 1200 kaloriyi geçmedi gerçi ama son günlerde sporla birlikte,bütün gün aldığım kaloriyi 200'e falan düşürmüştüm,o yüzden bana fazla geldi sanırım

Günaydın herkese:)Sabah kahvaltım : birazcık pişirilmiş domates:) 1 yumurta sarısı, bir parça peynir , 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 çay bardağı meyvesuyu.

mrb kızlar
kahvaltı
1 dilim kızarmış light ekmek
1 dilim salam
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 dilim domates
1 tane yeşil biber
1 haşlanmış yumurta
2 şekerli çay
dünki börekten sonra motivasyonum çok düştü70 dk spor yapamıcam artık 35 dk'ya indiriyorum

motivasyonumuzu düşürmüyoruz canım.Hepimiz arada kaçamak yaparız.Bugün biraz dikkat edersin olur biter.Spora devam:)))))

off pazartesiden beri misafirler felan derken bende yedim hep utanıyorum buraya yazmaya

kızlar benim kilo bildiriminde bir sorun var yardım edin bana. evde 63 kilo çıkıyordum geçen cuma eczanede 60 cıktım ve evdekini bozuk kabul ettim arkadasım da eczanede 80 cıktı . sonra baska eczaneye gidip tartılmıs orda 84 cıkmıs o kadar dıyete spora rağmen kilo alması imkansız . neyse bende bugun evde tartıldım 61 cıktım sonra arkadasımın 4 kilo daha fazla cıktığı yere gittim ve yıne 61 cıktım of kafam karıstı biraz karışık yazdım ama biri bana yardım etsin ben kaç kiloyum

evde:61
1. eczane : 60
2. eczane 61

arkadasım için evde 83
1. eczane 80
2. eczane 84

1. ve 2. eczane arasında 5 gün farkı var tartılma zamanı olarak
ben yani aslında 61 im ama kilo mu vermişim???

Son düzenleme:

Bunu yaşayan bir tek ben miyim diyordum..
Geçen ay tartılayım dedim,eczanenin birine gittim 54.4 kiloyum sonra başka eczane 52.5kiloyum..sonra başka eczaneye gittim 54 kiloyum sonraki iki eczanede 52.5 kiloydum..son terazi gibi ilkel hayatımda tarzı diyemem ona tarttı beni sözde 55 kilo..o gün eczanelerde tartıldığıma pişman oldum :26::26:
hepsine dikkat ettim ayarları bir garip,önemsemiyorlar bence hergün kaç kişi tartılıyor..evdeki tartıya güveniyorum bence sen de ona güven canım evde 53.3 kiloydum geçen hafta doğrusu odur..tek bir yerden tartılmak en doğrusu

evde olunca da ikide bir tartılıyorum evdekiyle 2. eczane uyuyor sanırım artık ondan devam edicem kilo vermiş değil almış gözüküyorum listede ama olsun sonucta pes etmek yok

öğlen. 1 adet şeftali - 2 top dondurma

akşam : 4 kaşık bulgur pilavı
3 tane nudget yagsız pişirdim
1 kase yoğurt
salata
6-7 tane patates kızartma

canım çok fastfood çekiyordu şu aralar zararı en aza indirerek evde yiyiyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…