- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
Benim gobek eskisine kiyasla coook az kaldi 2 ay sonra yada 1 ay sonra platese yazilcam umarim o zaman gider gobek
Tamam canim onceden haber vermen iyi oldu :) Simdiden iyi tatiller sana :) bende 2 hafta sonra cikicam tatile 1 ay olamicam netimde olmicak ama arada girerim :)
Merhaba hosgeldiiiin :) adini felan liateye eklerim bugun canim :) ilk sayfada kurallar yaziyor ona gore bildirimini yaparsin
Ay ben iki kez yapmak zorundayiminternetim yiktu gecen hafta onu telafi ediyorum ki kez yaparak Birazdan baslicam yine :)
Kahvalti: 1 kk peynir
1 domates
1 yumurta
1 kasik acili ezme sos
1 dilim kepekli ekmek
cnm ara veriyosun dimi yoksa çok yorucu olur,2.'yi yaptıktan sonrada soğuk bi duşa gir ohhh,bende shred'i arar oldum valla zorla yapıyorum.6w6p bitsin istiyorum bi an önce daha 16. günümripped'ın ilk haftasını bitirdim bugün erkenden yapıp kurtulmak istiyorum hergün,ordaki kızlar gibi dümdüz olsun karnımız olucak inş
kahvaltı
1 dilim kızarmış light ekmek
2 dilim salam
1 tane light karper
yarım domates
1 tane yeşil biber
2 şekerli çay
öğle bişey yemedim nescafe içtim sadece
mrb kızlar
kahvaltı
1 dilim kızarmış light ekmek
1 dilim salam
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 dilim domates
1 tane yeşil biber
1 haşlanmış yumurta
2 şekerli çay
dünki börekten sonra motivasyonum çok düştü70 dk spor yapamıcam artık 35 dk'ya indiriyorum
off pazartesiden beri misafirler felan derken bende yedim hep utanıyorum buraya yazmaya
kızlar benim kilo bildiriminde bir sorun var yardım edin bana. evde 63 kilo çıkıyordum geçen cuma eczanede 60 cıktım ve evdekini bozuk kabul ettim arkadasım da eczanede 80 cıktı . sonra baska eczaneye gidip tartılmıs orda 84 cıkmıs o kadar dıyete spora rağmen kilo alması imkansız . neyse bende bugun evde tartıldım 61 cıktım sonra arkadasımın 4 kilo daha fazla cıktığı yere gittim ve yıne 61 cıktım of kafam karıstı biraz karışık yazdım ama biri bana yardım etsin ben kaç kiloyum
evde:61
1. eczane : 60
2. eczane 61
arkadasım için evde 83
1. eczane 80
2. eczane 84
1. ve 2. eczane arasında 5 gün farkı var tartılma zamanı olarak
ben yani aslında 61 im ama kilo mu vermişim???
Bunu yaşayan bir tek ben miyim diyordum..
Geçen ay tartılayım dedim,eczanenin birine gittim 54.4 kiloyum sonra başka eczane 52.5kiloyum..sonra başka eczaneye gittim 54 kiloyum sonraki iki eczanede 52.5 kiloydum..son terazi gibi ilkel hayatımda tarzı diyemem ona tarttı beni sözde 55 kilo..o gün eczanelerde tartıldığıma pişman oldum :26::26:
hepsine dikkat ettim ayarları bir garip,önemsemiyorlar bence hergün kaç kişi tartılıyor..evdeki tartıya güveniyorum bence sen de ona güven canım evde 53.3 kiloydum geçen hafta doğrusu odur..tek bir yerden tartılmak en doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?