Üzülme canım toparlarsın bizdede misafir vardı onlara yedirdim ben azıcık ucundan tattım hep:) Öğleye: semizotu salatası yedim akşama ekşili çorba içtim 1 kase yanında 1 dilim tam buğday ekmeği:)ve bolsuyla birlikte biberiye çayımı içiyorum 3 gündür temizlik yapıyorum bütün evi döktüm baya enerji harcadım zayıfladığımı hissediyorum:)off pazartesiden beri misafirler felan derken bende yedim hep utanıyorum buraya yazmaya
Ah bu misafirler yokmu canım dün bende biraz kaçırdım ama telafisini yaptım bugun sabah 60 dakika yürüyüş akşamda tampolu bir 60 dakika .Cuma günü kilo bildirimimiz var unutma
kızlar benim kilo bildiriminde bir sorun var yardım edin bana. evde 63 kilo çıkıyordum geçen cuma eczanede 60 cıktım ve evdekini bozuk kabul ettim arkadasım da eczanede 80 cıktı . sonra baska eczaneye gidip tartılmıs orda 84 cıkmıs o kadar dıyete spora rağmen kilo alması imkansız . neyse bende bugun evde tartıldım 61 cıktım sonra arkadasımın 4 kilo daha fazla cıktığı yere gittim ve yıne 61 cıktım of kafam karıstı biraz karışık yazdım ama biri bana yardım etsin ben kaç kiloyum
evde:61
1. eczane : 60
2. eczane 61
arkadasım için evde 83
1. eczane 80
2. eczane 84
1. ve 2. eczane arasında 5 gün farkı var tartılma zamanı olarak
ben yani aslında 61 im ama kilo mu vermişim???
Üzülme canım toparlarsın bizdede misafir vardı onlara yedirdim ben azıcık ucundan tattım hep:) Öğleye: semizotu salatası yedim akşama ekşili çorba içtim 1 kase yanında 1 dilim tam buğday ekmeği:)ve bolsuyla birlikte biberiye çayımı içiyorum 3 gündür temizlik yapıyorum bütün evi döktüm baya enerji harcadım zayıfladığımı hissediyorum:)
Günaydın kızlarrrr.Bugün kilo bildirim günümüz..Bu hafta istediğim gibi geçmesede yinede kilo vermişim.
Pazartesi 75.0 kg
Cuma 73.7Kg fark 1.3
Selam kızlar..ben şu an evde değilim,eczanede tartıldım farklı kilolar çıkıyor yine ortalama 53.1 kilo kabul etcem..tam kilo bildirimini eve gidince yapcam tatil sonrası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?