• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri Sayım Başlasın

off pazartesiden beri misafirler felan derken bende yedim hep utanıyorum buraya yazmaya :14:
Üzülme canım toparlarsın bizdede misafir vardı onlara yedirdim ben azıcık ucundan tattım hep:) Öğleye: semizotu salatası yedim akşama ekşili çorba içtim 1 kase yanında 1 dilim tam buğday ekmeği:)ve bolsuyla birlikte biberiye çayımı içiyorum 3 gündür temizlik yapıyorum bütün evi döktüm baya enerji harcadım zayıfladığımı hissediyorum:)

Ah bu misafirler yokmu canım dün bende biraz kaçırdım ama telafisini yaptım bugun sabah 60 dakika yürüyüş akşamda tampolu bir 60 dakika .Cuma günü kilo bildirimimiz var unutma:D

spor bile yapmadım ben :14:Ama bugün baya yürüdüm alışveriş merkezinde :1:

kızlar benim kilo bildiriminde bir sorun var yardım edin bana. evde 63 kilo çıkıyordum geçen cuma eczanede 60 cıktım ve evdekini bozuk kabul ettim arkadasım da eczanede 80 cıktı . sonra baska eczaneye gidip tartılmıs orda 84 cıkmıs o kadar dıyete spora rağmen kilo alması imkansız . neyse bende bugun evde tartıldım 61 cıktım sonra arkadasımın 4 kilo daha fazla cıktığı yere gittim ve yıne 61 cıktım of kafam karıstı biraz karışık yazdım ama biri bana yardım etsin ben kaç kiloyum

evde:61
1. eczane : 60
2. eczane 61

arkadasım için evde 83
1. eczane 80
2. eczane 84

1. ve 2. eczane arasında 5 gün farkı var tartılma zamanı olarak
ben yani aslında 61 im ama kilo mu vermişim???

eczanelerde bazen yanlış çıkabiliyor dijital tartılarda bazen ya fazla yada az gösterebiliyor canım benim tartım fazla tartıyo aslında bi eczaneye gidip tartılmam gerek :1:

Üzülme canım toparlarsın bizdede misafir vardı onlara yedirdim ben azıcık ucundan tattım hep:) Öğleye: semizotu salatası yedim akşama ekşili çorba içtim 1 kase yanında 1 dilim tam buğday ekmeği:)ve bolsuyla birlikte biberiye çayımı içiyorum 3 gündür temizlik yapıyorum bütün evi döktüm baya enerji harcadım zayıfladığımı hissediyorum:)

ayy artık yarın kendime gelmem gerek :14:

Akşama kadar yediklerim;
kahvaltı
çeyrek ekmek
1 yumurta
domates salatalık
çay

öğle-akşam
bir külah dondurma
yarım dürüm et döner
bir ayran
bir buçuk tabak meyve

Ayy bir de kaçamaklar var..bir küçük cips ve halley

Egzersize gelince bugün bütün gün okuldaydım,çıkış işlemleri vardı, 4-5 saat ordan oraya gidip geldim..eve gelince hiç halim kalmadı,ancak bişeyler yedim saçma sapan :1::1:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar:)) Sabah : çok az kızartma yedim bir iki çatal:1: 1 yumurta sarısı, domates , çok az peynir( çok az yediklerimin hepsi dayanamayıp çatalla ucundan bir iki tane alıyorum:)) 2 dilim tam buğday ekmeği , 1 çay bardağı vişne suyu Öğleye : 1 kase çorba şimdilik bu kadar 3 litre su, biberiye çayı ek olarak kiraz sapı çayı içeceğim ve 1 saat spor:)

sabah bir kase light süt ile nesfit

öğlen : peynirli omlet
2 zeytin
yarım domates
1 bardak şekersiz çay
2 dilim kepek ekmek

akşam: şehriye çorbası
haşlanmış tavuk bir parça göğsünden
3 kaşık pilav
salata

8 gibi de meyveli yoğurt yiyeceğim

Eveeeet :) Simdi bugun hep yurudum yaklasik 4-5 saat spor olarak buydu :D
Sabah : 3-4 dilim domates
1 aci biber
cok az menemen
1 tane kizarmis ekmek
saat 4 de kozlenmis misir
aksam: 2 dilim borek
7-8 sarma
2 kasik bulgurlu

Yarin tarti gunuuuuuu insallah kilo almamisimdir ya :(

Günaydın kızlarrrr.Bugün kilo bildirim günümüz..Bu hafta istediğim gibi geçmesede yinede kilo vermişim.
Pazartesi 75.0 kg
Cuma 73.7Kg fark 1.3

Günaydın kızlarrrr.Bugün kilo bildirim günümüz..Bu hafta istediğim gibi geçmesede yinede kilo vermişim.
Pazartesi 75.0 kg
Cuma 73.7Kg fark 1.3

Masallah canim cok guzel kilo vermissin :)
Bilgisayara gecim listeyi duzenlicem :)

Kızlar sizde bildirimlerinizi yapin :)

Kızlar ben bugun bildirim yapamicam cunku sabah uyandigimda tartildim ama tuvaletimi yapamamistim yaptiktan sonra tartildim 57.8 ciktim ama kahvaltiyi sıkı yapmistim :)

Sabak:yarim simit 1 dilim ince borek ( ama tavada gul boregi seklinde yapmistik onuda parcalara bolmustuk oyle 1 dilim)
1 kk peynir
2 dilim domates
1 yumurtafan az bi yumurta

Kilo bildirimini benim gibi durumda ilup yapamayanlae yarin kesin yapsin :)

Selam kızlar..ben şu an evde değilim,eczanede tartıldım farklı kilolar çıkıyor yine ortalama 53.1 kilo kabul etcem..tam kilo bildirimini eve gidince yapcam tatil sonrası..

Kahvaltım1 kk peynir domates salatalık bol yeşillik 1 dilim tam buğday ekmeği 1 fincan şekersiz çay.Tabi kahvaltıdan önce 2 bardak su.kahvaltı sonrası 30 dakika tempolu yürüyüş

Günaydın kızlar dün kilomu yazamadım:))Evde değildim gün boyu unutmuşum:)49 kiloydum Bugün sabah kahvaltım : 2 dilim ekmek , 1 yumurta sarısı , 1 çay bardağı vişne suyu , 2 zeytin , 1 tatlı kaşığı kadar bal, 1 çay kaşığı kadar tereyağı:)

kahvaltı:1 haşlanmış yumurta çok az peynir maydanoz domates salatalık1 fincan şekersiz cay
Ara saat10.00:3 kuru kayısı 1 fincan yeşil çay
Öğle:3 ızgara köfte bol salata 1 kase yoğurt
Ara14.00:1 porsiyon kiraz
Toplam:380 kalori

Öğleye : 3 yemek kaşığı makarnalı salata 1 saat önce kahveyle bir tane tutku ve bir dilim çikolatalı muz yedim akşam yemeği yemeyeceğim bugün fazladan şekerli yedim:)

sabah: 1 domates 1 dilim borek
ogle: et doner 3 dilim ekmek
1 domates
1 biber
aksam : nescafe ve 1 dilim kabak tatlisi

günaydın kızlar fırsat bulup giremedim kaç gündür
kilo 63'tü şimdi 62
kahvaltı
1 dilim kızarmış light ekmek
1 tane light üçgen peynir
yarım domates
1 tane biber
2 şekerli çay

Bu günkü menüm
Kahvaltı: kk peynir domates salatalık zeytin bol maydanoz dilim tam buğday ekmeği ve şekersiz çay
Ara:10.00:3 kayısı1 fincan bitki çayı
Öğle:5 kaşık zeytinyağlı taze fasulye 1 kase yoğurt
Akaşam:1 kase çorba ve bol slata.
Bugünüde başarıyla atlattık.Hadi bakalım hepimize kolay gelsin:)

Back