Geri Sayım Başlasın

günaydın kızlar...
kahvaltı
1 dilim kızarmış light ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 tane light karper
1 tane yeşil biber
1 dilim salam
2 şekerli çay
bu arada dün yazdığım o 25-30 gramı yanlış yazmışım, 250 gram olucaktı
fndkkrdu cnm köydede spora devam edersen bişey olmaz,gelince yine devam edersin,bende birazdan spor yapıcam.Dün spor yapmadım 2 saat yürüyüş yapmıştım,bugün 70 dk spor

canım aynen devam edicem spora ramazanda zor olucak ama

Sabah kahvaltım,kahvaltı da denemez aslında geç uyandım..

kahvaltıdan önce yarım tabak kiraz
Bir-iki dilim kepek ekmek
bir domates
bir salatalık
biraz patates kızartması
bir bardak şekersiz çay

Bu arada göbek için egzersiz yapıyorum..yanlardan ve göbekten şikayetçi olanlar için

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...bek-eritme-bel-sekillenirme-icin-birebir.html

tavisye ederim mutlaka burdaki videoları..günde yarım saat kadar yapıyorum..fırsat buldukça da mekik çekiyorum..2 haftada etkisini gösteriyor..özellikle yan kısımları eritmek zor işe yarıyor kesinlikle..

Son düzenleme:

ay 2 haftada benim göbek gider mi acep :26:

cnm iftardan sonra yaparsın serin serin,gündüz sıcakta zaten zor oluyo onun için fazla zorlama kendini.

bakıcam işte canım olmazsa iftara 1-2 saat kalada yaparım serinlik düşünce öbür türlü hava karanlık oluyo köpeklerde var korkuyorum

frezyacım adını listeye ekledim cuma günleri kilo bildirim günümüz unutma

öğle= çorba
2 kaşık pilav
2 kaşık barbunya
5 tane sarma

akşam yemek yemicem belki 2 kaşık bulgurlu yerim teyzemlerdeyiz akşam börek ve tatlı yaptım ona o yüzden 1er dilim onlardan yicem

ay 2 haftada benim göbek gider mi acep :26:

İki haftada tamamen yok olmaz ama kıyafetlerdeki etkisini mutlaka görürsün,her şey daha hoş durmaya başlar göbeğini örmek zorunda kalmamaya başlarsın,bence bu çok hoş bir şey..çünkü ne kadar kilo verirsek verelim bazı yerlerdeki kilolar yani yağlar hep çirkin duruyor,egzersiz yapmak şart..

Son düzenleme:
frezyacım adını listeye ekledim cuma günleri kilo bildirim günümüz unutma

Tamam canım..bu hafta bildirim yapacağım..ama diğer cuma bildirim yapamam çünkü 1 hafta tatile gitcem bu pazar ,diğer pazar döncem.. orda internet yok..sonrakilerde devam..günlük bildirim bile yapabilirim

Son düzenleme:
Akşam yemeğim;
Yarım tabak menemen
2 parça kepek ekmek
4-5 tane zeytin
1 domates
4-5 turşu biber
biraz peynir

Bir saat sonra tiffany rothe nin egzersizlerini yapcam.1 -2aydır yapıyorum, yapmadığım günlerde vicdan azabı duyuyorum,evden biri gibi oldu sanki

Son düzenleme:
Merhabalar:)Beni de alın aranıza:))

Ben de bayadır başlayıp bıraktığım diyetlerle vücuduma kafayı yedirttim şimdi toparlanıyor yavaş yavaş sanırım.

Boyum 1.68 kilom 58. Benim tartım dijital olmadığı için kesin rakamlar yazamıyorum. Şimdilik ilk hedefim 55.

10gündür her sabah 1saat 10dk yürüyüş ve 6gündür de akşamüzeri Jillian 30days shred:)

Yediğim genel yiyecek çorba ve salata:) Sabahları 2yumurta. Her gün ben de paylaşırım listemi. Herkese bolbol kilo vermeleer:))

frezyacım aşağı yukarı aynıyız ben senden biraz daha topluyum bu 10 günde kilo verebildin mi ?

temizlikten ara öğün ve öğlen yapamadım.

akşam: 4 kaşık nohut yemeği
4 kaşık pilav
2 kaşık bamya
yoğurt ve salata

1 bardak şekersiz çay- bir dilim kek (saat 3 gibi yedim bugün akşam 9lu çay içip günü kapatıyorum kolay gelsin hepinize )

öğle
1 tane mavi yeşil mısır pirinç patlağı
2,3 kaşık yarım yağlı kimyonlu karabiberli yoğurt
3 tane küçük biber turşusu
23,3 tane kıvırcık
akşam
1 tane cordon blue tavuk mikrodalgada pişmiş
3 kaşık light yoğurt
3 4 tane limonlu kıvırcık
2 bardak zero cola

Kalorisini biliyorum yumurtanın maalesef beyazını yiyemiyorum haşlanmış halde:)Limonlu maydonoz çok severim yumurtanın yanında yapıyorum onu değiştiriyorum sürekli doyuyorum bu şekilde:)) Öğleye birkaç çatal bir şeyler yedim temizlik günüydü akşama makarnalı salata yaptım bugünü böyle kapatıyorum:)

Günaydın kızlarr kahvaltı menüm peynir , maydanoz ,domates ,salatalık,bir fincan şekersiz çay ve1 dilim tam buğday ekmeği.1 saaat sonra 45 dakikalık tempolu yürüyüş....

Benim gobek eskisine kiyasla coook az kaldi 2 ay sonra yada 1 ay sonra platese yazilcam umarim o zaman gider gobek
Tamam canım..bu hafta bildirim yapacağım..ama diğer cuma bildirim yapamam çünkü 1 hafta tatile gitcem bu pazar ,diğer pazar döncem.. orda internet yok..sonrakilerde devam..günlük bildirim bile yapabilirim
Tamam canim onceden haber vermen iyi oldu :) Simdiden iyi tatiller sana :) bende 2 hafta sonra cikicam tatile 1 ay olamicam netimde olmicak ama arada girerim :)

Merhaba hosgeldiiiin :) adini felan liateye eklerim bugun canim :) ilk sayfada kurallar yaziyor ona gore bildirimini yaparsin

wuuuuçok yoruyo ama bittikten sonra acaip mutlu hissediyosun kendini,ben bugün 1 kere yaptım

Ay ben iki kez yapmak zorundayim internetim yiktu gecen hafta onu telafi ediyorum ki kez yaparak Birazdan baslicam yine :)

Kahvalti: 1 kk peynir
1 domates
1 yumurta
1 kasik acili ezme sos
1 dilim kepekli ekmek

Kahvaltım 2yumurta biraz domates biraz salatalık br yemek kaşıgı lor peyniri:) Kahvaltıdan önce bir saat on dk yürüyüş.:)

sabah sporu 1.5 saat

kahvaltı : 1 dilim kızarmıs kepek ekmek
domates salatalık
2 zeytin
kk beyaz peynir
şekersiz çay
1 çy kaşığı reçel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…