- 7 Şubat 2009
- 484
- 11
ha birde hamile oldugunuzu ne zaman ögrendiniz yazarsaniz sevinirim adetin gecikmesinden hemen sonrami yok sa öncemi???ve belirtileriniz ne zaman baslamisti
evet canım dikkat etmek lazımYediklerine dikkat et burcu
benim ilk testte 338,7 çıktı değerim canım umarım hamilesindirburcu
kaç çıkmıştı beta hcg değerin..
ben de cuma günü baktırmak istiyorum.
içimde bir his hamileyim gibi geliyor
benimdeeeeCanım sıkılıyor
sonucu işllah pozitifdir canım ama negatifde olsa yola devammhmmm bakalim beklicez 5 gün daha zaman gecmek bilmiyo yaa birde sonu hüsran olamsi varya bekledikten sonra insanin deli olasi geliyo..ama bu ay allah biliyoya cok cok ümitliyim bilmiyorum insan hamile oldugunu hisseder diyo cogu bilmioyrum dogrumu ama hissediyorum sanki...
bende netteki hesaplamalara göre 5 hafta 3 günlük çıkıyo ama daha geç olması lazım çünkü adet periyodum 30 ve sanırım 20.gün falan çatlama oldu dr net olarak söyler sanırım cumartesi günü. bende testi 5 gün gecikmeli yaptım aslında günüm geçmez ama idrarda net çıksın diye bekledim ve çok net bi şekilde çıktı bence gününüz geçmeden yapmayım biliyorum beklemek çok zor ama inanın sonuç çıktıktan sonrada beklemek çok zor.
belirti bendede göğüslerim son günleri 30. gün falan acaipşiştiel değmez hale geldi halada büyüo ama acı azaldı belime inceden ağrılar girdi halada devam ediyo ama çok şiddetli değil kasığımda sol taraftan batma oldu şimdi hapşurunca batıyo. kirpik karışması falan olmadı midemde bulanmadı bakalım zaman ne gösteresek. bekleyen herkese sabır diliyoum ben kesinlikle kalmam yok canım nerdeeee diyordum halada inanamıyorum bakalım kalp atışını duyarım inşallah.
evet yemeye çalışıyorummcanım amartmamak şartı ile ara ara tuzlu kreker yemeyi dene
bulamsın kız yoksa nasıl hamiş olduğunu anlayacaksın varlıgını hissetmek lazım dimi :))))))))))
darısı bana o bulantıların inş
günaydın kızlar bende bulantı falan yok ama ara sancılarım oluyor ondanda şikayetçi değilim patronum izin verirse yarın doktora gidecem dua edin olurnu kızlr bizim için