• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten siz olsanız ne yapardınız özellikle anne olanlar...

Siz konu sahibinin bebeğinin ne hale geldiğini neden düşünmüyorsunuz peki? Aynı şekilde emziren kadın da evden çıkmasın o zaman.
Neden illa konu sahibi çözüm buluyor ben anlamadım? Kadın alt değiştirme bölümünde çocuğunun altını değiştirmek istiyor diye suçlu oldu vallahi pes
Eğer kalktığımda oğlum ağlayacaksa da yapacak bir şey yok. Benimki evlat da onunki değil mi? Kullanım alanı kime aitse hak da onundur

Hem de olay şöyle olabilir böyle olabilir değil. Kadın avmdeymiş, alt değiştirme bölümünde emziren ve kalkmayan bi kadın yüzünden mağdur olmuş. Olay bundan ibaret

Cunku orasi ztn dolu
Bunun bir suru sebebi olabilir ve konu sahibi gitti diye bosaltilmak zorunda degil
Olay aslinda bundan Ibaret
Dolu olmasinin sebebi konu sahibini ilgilendirmiyor doluymus ztn ve bitti

Cunku orasi ztn dolu
Bunun bir suru sebebi olabilir ve konu sahibi gitti diye bosaltilmak zorunda degil
Olay aslinda bundan Ibaret
Dolu olmasinin sebebi konu sahibini ilgilendirmiyor doluymus ztn ve bitti
Hayatım dolu olması yanlış kullanım yüzünden. Normalde o alt değiştirme yeri boş olacaktı, dolu dahi olsa zaten 2 dklık iş, sıra bekler sonra kendisi de değiştirirdi.
Ama kadın orda emziriyor. Kaç dk sürecek kim bilir?

Abartıyorsunuz. Herkesin bebeği öncelikli

O odalar aynı zamanda emzirme odası olarakta kullanılıyor. Kadin bebeğini emzirirken nasıl acele edebilir mesela bir örnek verebilirmisiniz gercekten merak ettiğim için soruyorum.

O odalar aynı zamanda emzirme odası olarakta kullanılıyor. Kadin bebeğini emzirirken nasıl acele edebilir mesela bir örnek verebilirmisiniz gercekten merak ettiğim için soruyorum.
Acele etmesini değil şunu savunuyorlar; bebeğini emzirmeyi bıraksın çünkü orası alt değiştirme alanı. Diğer bebeğin altı değişsin sonra yeniden diğer bebek emebilir.
Yani bence de saçma ama varmış böyle düşünenler. Bu arada benim de kapıda beklediğim ya da başka çözüm bulduğum çok oldu. Aklıma bir kere bile beni beklettikleri için kavga etmek gelmedi. Bırak kavga etmeyi acele etmeleri gerektiğini düşünmedim bile. Sonuçta onlar da bebek ve o an onlar o odaya ihtiyaç duyuyor ve onlar içerde olduğu için öncelikli. Bu kadar basit. İçerde ister emzirir ister altını değiştirir. Yok emzirdiği için mahçup olup hemen dışarı çıkacakmış ahahahha ne kafalar

Acele etmesini değil şunu savunuyorlar; bebeğini emzirmeyi bıraksın çünkü orası alt değiştirme alanı. Diğer bebeğin altı değişsin sonra yeniden diğer bebek emebilir.
Yani bence de saçma ama varmış böyle düşünenler. Bu arada benim de kapıda beklediğim ya da başka çözüm bulduğum çok oldu. Aklıma bir kere bile beni beklettikleri için kavga etmek gelmedi. Bırak kavga etmeyi acele etmeleri gerektiğini düşünmedim bile. Sonuçta onlar da bebek ve o an onlar o odaya ihtiyaç duyuyor ve onlar içerde olduğu için öncelikli. Bu kadar basit. İçerde ister emzirir ister altını değiştirir. Yok emzirdiği için mahçup olup hemen dışarı çıkacakmış ahahahha ne kafalar
Bir yorumunda yazmış ya konu sahibi acele edermisiniz dedim önemsemediler. Ona istinaden yazdım emzirilen bebek konusunda nasıl acele edilir bunun bir formülü mu var. Alt değiştirme olsa hadi biraz pratik olsun acele etsin dersin emzirmede o iş nasıl oluyor bizede söylesin. Bebeği emzirmeyi bırakıp sırasını verip sonra devam etmesini beklemekte ayrı saçmalık aç olan bebeğin ağzından memeyi çektiğinde o bebeğin nasıl yaygara koparacağini her anne bilir yani.

Tamam en muhalif, en aykırı, en farklı düşünen sensin. sal bizi şimdi 🥴
Seni bir kere alıntıladığım bile yok. Siz fikir belirtin sorun yok farklı fikir oldu mu sal bizi :KK70: kendi kendine şekillere giriyorsun senle konuştuğum bile yok

Esila beni alıntılamış ona yanıt veriyorum sana noluyor? Asıl sen beni sal

Son düzenleme:
Ben de çok şaşırdım. Hayır çocuğu yayıla yayıla beslenen bir anne avm de nasıl geziyor anlamış değilim. Ben hep bebeklerime göre hareket ederdim keyfime göre değil. Neymiş kadın alt değiştirme yerinde bebeğin altını açmak istemiş😂😂 suç oldu
Ben de oyle. Oglum meme reddi yasadiginda sekilden sekile girip emzirirdim. Ve o donemde mumkun oldugu kadar evde kaldik. Cunku cocugumun emmesi oncelikti gezmek degil.

[
Canı yanmasa da zar zor emiyor o pozisyondan başka emmiyormus sizin için pişik önemliyse o kadın için de emzirme önemli.

O çocuk 5 dk da pişik olmamıştır hanımefendi. Ya kakali kaldı popo ya da önceden pişik olmustur. Siz alışverişe dalıp kakali bırakmış olabilir misiniz ? Anneniz alternatif sunmuş ki uygulaya da bilmissiniz. En kötü koltuğa örtü atıp koltuktakinden rica edip orada degistirseydiniz. Olay kafaya takip sinirlenecek bir olay değil.
İyi de kullanıldığı alan çocuk emzirme yeri değil ki. Alt açma ünitesinde emzirecekse ya gelene öncelik verecek ya da evine bir adet alıp evde emzirecek.
Bu konuda emizren kadını savunanları anlayabilmiş değilim. Kadın sanki koltukta emziriyormus da kalk oradan denmiş gibi davranmanın manası yok. Alt açmanın amacı bellidir, amaç dışına çıkıp uzun süre gasp edemezsin.

Seni bir kere alıntıladığım bile yok. Siz fikir belirtin sorun yok farklı fikir oldu mu sal bizi :KK70: kendi kendine şekillere giriyorsun senle konuştuğum bile yok

Esila beni alıntılamış ona yanıt veriyorum sana noluyor? Asıl sen beni sal
20241201_014125.jpg

Hıı kesin öyle olmuştur. tamam, hadi iyi geceler :KK69:

beni alıntılayan sensin?? Tenezzül etmediysen başta etmeseydin laf atıp sonra laf işitince uzatma oluyor
Yazmasaydın?
Tenezzül etmemiş güya yazan kişi ama bilmem neresi açık görsel atmış cevabıza ayıp yani.
Hiç tartışmaya girilecek durum yok bu seviye karşısında haklı da olsa haksız da olsa.
Her şeyin adabı vardır bunu bilmeyenle bir yere varamazsınız.

Sırf bu konu için psikoloğa gitmeyi düşünüyordum..aklıma burası geldi üye olup hemen danışmak istedim insan insana muhtaç birinizin yazdığı bir şey belki bana iyi gelir..
Olay yakın zamanda oldu..avmdeyiz bebeğimin poposu pişik kakasını yapmış nasıl çığlık atıyor.. koşarak bebek odasına girdik annemle ve alt değiştirme yerinde bir kadın bebeğini emziriyor (başka hiçbir pozisyonda emmiyormis bebeği )
Kızımın çığlık attığını görüyorlar emziren kadın açıklama yaptı ama hiçbir hareketlenme yok bebeği almıyor ordan.. diğer tarafta bebeğini emziren arkadaşi da diyor ki acele etme emsin çocuk..ben bu olayı hazmedemiyorumm.. abartıyorum diye de psikoloğa gitmeyi düşündüm ciddi anlamda.cunku orda çok ofkelendim..aynı durumda ben olsam hemen bebeğimi kucağıma alıp müsade ederdim çünkü..hem vicdansız hem arsız insanlar beni çıldırtıyor.. gerçekten benim yerimde olsanız nasıl davranırdiniz..o arada annem gel bebek arabasinda degiselim dedi bu arada o an çaresizlikle tamam dedim ama şu an diyorum ki keşke bebeğinizi alır mısınız deseydim gerekirse kavga etseydim ayyy bilemiyorum...içim içimi yedi onlara hiçbir şey diyemedim ya
Bebek emıyor napsın. Senın kı cıglık atıyor dıye kendı bebegınımı emzırmesın? Önce can sonra canan. Bıde nerden bılsın bebegın pişik oldunu. Abartıyorsun. Ama hassasdırsın kadınız halden hale gırıoruz

Sırf bu konu için psikoloğa gitmeyi düşünüyordum..aklıma burası geldi üye olup hemen danışmak istedim insan insana muhtaç birinizin yazdığı bir şey belki bana iyi gelir..
Olay yakın zamanda oldu..avmdeyiz bebeğimin poposu pişik kakasını yapmış nasıl çığlık atıyor.. koşarak bebek odasına girdik annemle ve alt değiştirme yerinde bir kadın bebeğini emziriyor (başka hiçbir pozisyonda emmiyormis bebeği )
Kızımın çığlık attığını görüyorlar emziren kadın açıklama yaptı ama hiçbir hareketlenme yok bebeği almıyor ordan.. diğer tarafta bebeğini emziren arkadaşi da diyor ki acele etme emsin çocuk..ben bu olayı hazmedemiyorumm.. abartıyorum diye de psikoloğa gitmeyi düşündüm ciddi anlamda.cunku orda çok ofkelendim..aynı durumda ben olsam hemen bebeğimi kucağıma alıp müsade ederdim çünkü..hem vicdansız hem arsız insanlar beni çıldırtıyor.. gerçekten benim yerimde olsanız nasıl davranırdiniz..o arada annem gel bebek arabasinda degiselim dedi bu arada o an çaresizlikle tamam dedim ama şu an diyorum ki keşke bebeğinizi alır mısınız deseydim gerekirse kavga etseydim ayyy bilemiyorum...içim içimi yedi onlara hiçbir şey diyemedim ya
Ah ah meme reddinin nasıl bir şey olduğunu bilseydin muhtemelen kendin derdin çocuğu emzir diye... yaşayan bilir.

Tenezzül etmemiş güya yazan kişi ama bilmem neresi açık görsel atmış cevabıza ayıp yani.
Hiç tartışmaya girilecek durum yok bu seviye karşısında haklı da olsa haksız da olsa.
Her şeyin adabı vardır bunu bilmeyenle bir yere varamazsınız.
Bilmem neresi açık görsel dediği de pepe the frog, gerçek bir kalça değil ya da insan değil. uyumak için arkasını dönmüş olmasından dolayı paylaştım. Bilmem neresine dikkat etmedim sizin gibi :confused: hassasiyetinizi bilsem kalçasını örterdim.

Son düzenleme:
Emzirme odalarında emzirme için koltuk vs bir de alt değiltirme masası gibi bir şey oluyor. Kadın alt değiştirme masasını emzirme için işgal etmiş alt değiştirme ihtiyacı olan biri de gelince bikaç dakika bekler max. Konu sahibine niye kızılıyor anlamıyorum ha abartmış ama emzirme koltuğunu boşaltması beklense anlıyorum ama orası alt değiştirme için yapılmış sonuçta. Bebeğinin altı pişikse avmye gitme bi zahmet demiş biri de o zaman uzanarak emzirme zorunluluğu olan anne de gitmemeli bu mantıkla

beni alıntılayan sensin?? Tenezzül etmediysen başta etmeseydin laf atıp sonra laf işitince uzatma oluyor
Yazmasaydın?

Oda dolu ve içeride bakım verilen bir bebek varsa, başka bebek odasına gidecekseniz. Sakince meme emen bebeğin yanında çığlık çığlığa ağlayan başka bebek. Sırf bu bile rahatsız etmemesi için bir neden. Siz ister misiniz bebeğiniz sessizce emerken böyle rahatsız edilmeyi?

Sizin daha yeni bebeğiniz oldu diye biliyorum. Dünyanın en normal, huzurlu, ağlamayan bebeği mi? Her ay yeni yeni huy geliştiriyorlar haberiniz olsun. Bin değişik sorun yaşayan anne var. Kadının elinde kolunda bir sorun da olabilirdi, belki çocuğu uzun süre tutamadığı için yatırdı, belki kucakta emmeyi kabul etmeyen bir bebek. Sert zeminde yatarak emmeye alışmıştır... O kadar sebep çıkabilir ki. Yeni annesiniz büyük konuşuyorsunuz. Her konuda sizin doğrunuz en doğru oluyor. Herkes sizin gibi düşünmeli. Alt değiştirme kaç dakika sürer ki diyorsunuz, ensesine kadar kaka bulaştırmış bebek temizlediniz mi? Bebeğiniz yaparsa saat tutun bakın 5-10 dk içinde temizlenecek mi o bebek. Benimki az yapmış ama sizin bebeğin işi uzun, çekilin önce ben temizleyeyim mi diyeceksiniz? Bebek arabasında alt değiştirilir ama bebek arabasında emzirilmez. Bazen de aç oldukları için değil anneyle temas için emmek istiyorlar. Avm nin kalabalığı gürültüsü huzursuz ediyor bebekleri. Oraya gitmesin buraya gitmesin. Bebekli kadının dışarı çıkma hakkı olmasın mı?

Back