Gerçekten de nefret doldum.. Yardim edin

Annem vefat etti..abim gelmem taraftari degil az once telefonda gorustuk istiyorum ben dedim sabret deyip gecti
Başin sağolsun kusura bakma bilmiyordum vefat ettiğini. Hakkinda hayirlisi olsun canim inşallah, ama abine israrla bu konuyu anlat derim daha fazla ezilmenin anlami yok cocuğun olduğu zaman daha zor olucak senin için.

sana, ailene ve acına saygıları yok. aslında dünürlerinde hastanede olması lazım. ayıp gerçekten. abinizin düşüncelerini alın hoş değil yaşadıklarınız. ben aynı durumda olsaydım ben istesem bile ailem beni geri göndermezdi. var olmadığın bir evlilik sürdürüyorsun bence. çocuk sen de kalır merak etme. Bir şey yapamazlar bu arada şimdiden hayırlı olsun çok üzüntü yaşama çocuğunda hissediyor.

Babanın başından bir an olsun ayrılma. Helede o kıymet bilmeyen insanlar için. Baban gidince onunla gecirmedigin her bir saniye için bin kez pişman olacaksın. Benim babamda kanser olmuştu son zamanlarında yanında olabilmek için çirpindim.çocuklarımı bile gözüm görmedi. Bıraktım onları babaları ile ve çekip gittim.üstelik ben yurt dışında yaşıyorum. Olabildiğince yanında oldum babamın. Sende öyle yap.

abine de sorma. babanı görmeye diye git ve geri dönme. abinle baban git derlerse sokakta yatarım yine dönmem de. ciddiye alsınlar seni. gitmeden ankara daki kadın sığınma evleriyle bağlantı kur. aile bakanlığına başvur.
bu arada kocan çocuğu "nah" alır.

Ne yapsan haklisin.

Kendine bebeğine zarar verecek seyler haric herseyi yapabilirsin.

Hakli boşanma sebeplerinin pek cogunu tasiyorsun en basta ailesiyle yasiyor olman hukuk onunde seni hakli kiliyor ve one geçiriyor bilgin olsun.
Yanlis bir sey yapmadığın surece bebegi alamazlar senden korkma.

Iyi dusun, tek bir karar ver. Suruncemede kalırsan yipranirsin.

Tavrını koy geri cekilme. Bosanmasanda evine gec. Herkes yalniz kaliyor sende kalirsin.

Kasap et koyun can derdinde anlayan yok...

Allah bildigi gibi yapsin boyle insanları! !

canımm benim öncelikle Rabbim babana acil şifalar versin inşallah
anladığım kadarıyla abin sana destek olacak bir yapıda zaten hamile halinle kimsenin suratına kapı kapatacağını sanmıyorum ama abinle konuş ve o evden ayrıl babanız bu haldeyken ve sz hamileyken bu yapılanlar sağlam olduunuz da ne haller alır düşünmek bile istemiyorum ailenizin yanına gidin babanıza destek olun

Sen asıl o evde kalırsan bebeğine hasret kalacaksın. Ben sana söyliyim. Stresten sütün kesilir iki güne. Sütün olmadığı için sana ihtiyaç da kalmaz. Kaynanan sabahtan akşama kadar bebekle oynar. Sen de yerleri paspaslamaya devam edersin. Aklını başına al diye söylüyorum. Boşan nafakanı bağlat git evinde otur.

Şu ana kadar yazılanları okumadım söyliyim. Bir kere babanızı nasıl bırakırsınız. Son zamanlarında yanında olmanız gerekir. Kimseyi dinlememeniz lazım bu konuda. Dişinizi gösterseniz bu aileye gözünüzü karartıp. Boşanın diyecem ama hamileyim,çocuk vs. diyip o seçeneği tercih etmeyeceksiniz. Ama maalesef ki tek seçeneğiniz boşanmak. Tabi mutlu bir ömür yaşamak istiyorsanız.

Hiç kusura bakmayında babam ölüm döşeğinde olcak ben böyle saçma sapan insanların , saçma sapan halleriyle uğraşcam ha. Hiç bi kuvvet beni ayıramaz babamın yanından. Bence sen bunu bi düşün. 1 saat görcem beni geri götürcekler he... Biraz güçlü olcak insan, kendini oyuncak etmicek.

Madem abiden çekiniyorlar abin alsın eşini karşısına ciddi ciddi konuşsun çeki düzen versin. Sen böyle bir günde ailenin yanında olamayacaksan ne zaman olacaksın!! Sakın canım çok pişman olursun babanın yanında ol,sana değer vermeyene sen hiç verme.. Çocuk için çok acele etmişsin keşke korunsaydın, görücü usulü hemde sevmediğin biriyle evlenmiş olmana yorum yapamayacağım çok geç...ancak kendine saygınlığını ya şimdi kazanırsın yada sonsuza kadar susarsın canım hadlerini bildir kimsenin kölesi hele hizmetçisi hiç değilsin....

Bugun esim aradi bosaniyoruz dedi.once sakin ol dedim sonra anasinin bunu doldurdugunu anladim. Peki dedim. Abime haber verdim cocugun cocugumdur fakat dogurana kadar orada kalacaksin kucuk olaylar olursa aldirma buyuk bi olay olursa seni almaya gelirim dedi.
Arkadaslar yasadigim durum farkli normal bi aileye uye degilim kati bi ailedeyim bu sebeple abimin izniyle gelip gidiyorum yoksa annemden bana tek hatira babam kalmis neden yanina gitmeyim durmayim. Vicdansiz biri degilim. Dua edin daha buyuk bi olay olsun da abim beni buradan alsin yoksa kalacaksin orada gelemezsin diyor.

Şuan ev halkı ne diyor bu duruma ? Abine bana kötü davranıyorlar dayanamıyorum diyemiyor musun ??
Bari bu kadarını yap ..

Şuan ev halkı ne diyor bu duruma ? Abine bana kötü davranıyorlar dayanamıyorum diyemiyor musun ??
Bari bu kadarını yap ..
Babasi bir kez daha deneyin diyo annesi sevindi gibi sanki abime elbette soyledim sabir edeceksin dogama kadar geleneklerimiz bu bizim dedi dinlemedi

Babasi bir kez daha deneyin diyo annesi sevindi gibi sanki abime elbette soyledim sabir edeceksin dogama kadar geleneklerimiz bu bizim dedi dinlemedi

Nasıl bir gelenek ben anlayamadım .. Şu koca ailede tek bir insan evladı yok mu sana hak veren sahip çıkan ..
Abine ısrar edemez misin ? Niye boşanacağın adamla ve ailesi ile birlikte yaşayasın ... En azından kendi evine gidemez misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…