Bunlar hakkinda bir bilgim yoktu malum onlarin evindeyken disari cikma luksum yok avukat destegi alabilecegim bi yer yok ama aile sosyal bakanligini arayip yardim isteyecegim. Bu arada az once abim aradi gelmek istiyorum ben dedim olmaz suanlik dur orada babam kotu de olsa iyilesmiste olsa seni yine getirticem buraya deyip kapatti telefonu
Allah yardimcin olsun oncelikle arkadasim, gercekten cok zor bir durum.
ama ne yazikki uzulerek soyluyorumki sanirim abinin de sana yardim edesi yok gibi.
dedigine gore baban uzun zmndir hasta Allah bilir ama yasida gelmis gibi.
anlayamadigim su, babanin duyup uzulmesi senin bu sefil hayati cekip belkide Allah korusun delirmenden dahami onemli.
babam duymasin sabret, babam duymasin uzulmesin, Allhain bictigi omur, baban vefat etse bile bu senin yuzunden falan degil.
abini biraz daha zorla derim.
simdi neden cocouk yaptin maden diycem ama tiksindigin bir adamla gonul rizasiyla yataga girmeyecegini tahmin edip susuyorum ve en buyuk acilari yasamissin zaten bundan sonrasi ins kendini kurtarirsin.
aile bakanligini arayabilirsin bence de, evinde varmis ustune, iste bulursun, belki vicdan sahibi bir akraban cikar, bir yardim edem el olur.
ki herkesinde dedigi gibi esinin salak yorumlarina hic aldirma cocugunu kimse senden alamaz, mumkun degil.
ustune zorla nafakanida verir ve mis gibi yasarsiniz cocugunla.
hic kolay degil boyle bir hayat ne simdi ne bosandiktan sonra, ama bir 5 10 yil sonrasini hayal et. boyle devam eden ve seni delirten bir zindan ve ins belkide duzluge cikabilecegin bir baska hayat.
Allah yardimcisi olsun sen ve senin gibi kadinlarin.