• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten de nefret doldum.. Yardim edin

Hersey gercekten da dayanilmaz bir hal aldi. Ne kocami ne de ailesini sevmiyorum. Seslerini duydukta yuzlerini gordukce igreniyorum resmen.
Daha once ki konumu okuyanlar biliyorlar gorucu usulu ile evlendim 8 aydir evliyim ve esimin isi sebebiyetiyle 6 aydir kayinvalidemle kaliyorum. Size son gelismelerden soz edecegim. Babam akciger kanseriydi ve suan son safhalarinda abim benden durumu gizlemis. Babam gittikce kotuye gidince haber verdi. Sehir disina (kv, kp ve kaynim esliginde) Babamin yanina gittim ve sadece 1 saat gormeme izin verdiler. Sinirden ve mutsuzluktan cildiriyordum fakat sadece aglamakla yetindim ses etmedim.
Geri kvnin evine donduk. Haliyle moralim bozuk ve yalniz kalmak istiyorum. Fakat kahvaltidir temizliktir (yapabildigim kadar) yemektir herseye kostuktan sonra tek kalmaya dikkat ediyorum.
Yani sira resmen hamile degilmisim gibi muamele yapiliyor tuvalete bile giderken pesimden ne yapiyor diye bakan insanlar torunlarini merak edip hastaneye gelmiyor ultrason resimlerine dahi bakmiyorlar.
Hatta ev temizliginden sonra asiri sancilandim. Ona dahi tek gittim hastaneye yanima sonradan benden 1 yas kucuk olan diger kaynimi yolladilar.
Kiskanc biri degilim hatta bana dokunmayan yilan ister bin ister ikibin yasasin diyen biriyim.
Fakat diger geline mukemmel davranilip bana gelindiginde silik,ezik gibi davranilmasi beni zivanadan cikartti.
Herneyse babamin bu halini gorunce iyice depresyona girdim fakat onlarla dugune gitmedigim icin ne ahlaksizligim ne edepsizligim ne de terbiyesizligim kaldi.
Ailemi bu ise katmak istemedim cunku zaten babamla ugrasiyorlardi.
Babamin durumu daha da kotu olmus ve ankaraya getirilmis abim acilen cagirdi. Yine kaynimla beraber gittik. Babam ip gibi olmus oksijen aletiyle nefes aliyor alti bezleniyordu gittikce psikolojim degisti fakat esim bu sefer beni anlamiyordu. Benimle ilgilenmiyorsun. Ben yalnizliga alistim. Ailemi ariyormusun. Tarzinda laflarla destek yerine bol bol kostek oluyordu. Bende kendimi savundum yeter artik destek ol bana halimi anla iki dakika bile oturmuyorum ben dedim.
Bu arada kaynimda abimle arkadas fakat ayni tribi o da abime atmaya calisti (abiminde benim gibi suskun bisey olacagini mi dusundu bilmem, fakat babamiz ölüyordu ve bizim ailecek sinirlerimiz asiri gerilmisti) abimde kardesim hamile olmasina ragmen bir saat bile oturmuyor yerinde sende goruyorsun kendi kardesini savunacagina gorduklerini savun diye sesini yukseltti.
Kaynim ise herkes haddini bilecek deyince abim buna tokat atip cik git bu evden diyor o da malum ayriliyor evden fkat 2 saat sonra aile yakinimizi arayip ben fenalik geciriyorum diye yalan soyluyor hem kendi ailesini hemde bizi kandirmaya calisiyor hastaneye giturduk doktor biseyin yok ki dedi ama ailesi oglumuza ne yaptiniz ne ettiniz diye cildirmis halde ankaraya geldiler. Abimden cekindikleri icin abime hic bisey diyemediler. ve diger gun kp onu ve beni ankaradan almaya geldi. Suan ailesi benimle konusmuyor esimde konusmuyor. Aklim ise surekli babamda.
Sizden ise ricam ne yapmam gerektigini bu insanlara ve esime nasil bir tavir takinmam gerektigini bilmiyorum. Bu konu hakkinda dusuncelerinizi ogrenmek istiyorum. Okudugunuz icin tesekkur ederim.
cnm cok uzuldum bu yasadiklarin gercekten zor bide hamilesin sana tavsiyem bol bol babanla zaman gecir benimde kp akciger kanseriydi ve zor bi surecti bizim icin Allh kolaylik versin

Allah yardimcin olsun oncelikle arkadasim, gercekten cok zor bir durum.
ama ne yazikki uzulerek soyluyorumki sanirim abinin de sana yardim edesi yok gibi.
dedigine gore baban uzun zmndir hasta Allah bilir ama yasida gelmis gibi.
anlayamadigim su, babanin duyup uzulmesi senin bu sefil hayati cekip belkide Allah korusun delirmenden dahami onemli.
babam duymasin sabret, babam duymasin uzulmesin, Allhain bictigi omur, baban vefat etse bile bu senin yuzunden falan degil.
abini biraz daha zorla derim.
simdi neden cocouk yaptin maden diycem ama tiksindigin bir adamla gonul rizasiyla yataga girmeyecegini tahmin edip susuyorum ve en buyuk acilari yasamissin zaten bundan sonrasi ins kendini kurtarirsin.
aile bakanligini arayabilirsin bence de, evinde varmis ustune, iste bulursun, belki vicdan sahibi bir akraban cikar, bir yardim edem el olur.
ki herkesinde dedigi gibi esinin salak yorumlarina hic aldirma cocugunu kimse senden alamaz, mumkun degil.
ustune zorla nafakanida verir ve mis gibi yasarsiniz cocugunla.
hic kolay degil boyle bir hayat ne simdi ne bosandiktan sonra, ama bir 5 10 yil sonrasini hayal et. boyle devam eden ve seni delirten bir zindan ve ins belkide duzluge cikabilecegin bir baska hayat.
Allah yardimcisi olsun sen ve senin gibi kadinlarin.
Bende yavastan sizin gibi dusunmeye basladim artik abim konusunda...
Ilk baslarda yani ayni evdeyken gayet uyumluyduk yaninda huzurlu hissediyordum ama adam gidip beni ailesinin yanina biraktiktan sonra 180 derece degisti.

canım güzelce durumu bir kez daha eşine ve ailesine anlat, hastalık bu birşeye benzemez
Şuanda boşanma gibi birşeyden bahsedersen ailen ikinci acıyı kaldıramaz
Sen sadece oyun oyna güzelce ikna et ailenin babanın yanına git. Allah şifalar versin
Esimin ailesi ikili oynuyo pispisliyo beni resmen ama ogullarini guzel dolduruyorlar. Bu sebeple anlamiyorlar isin garip yani babama da gidemiyorum Allah buyuk adaleti de buyuk bigun onlarda boyle bi aci yasar..

Bosanicaz zaten bugun konustuk bitti artik geri donmicem vs dedi. Simdi de whatsapptan aydin kurtoglunun sarkisi olan hayirli gunleri yollamis bi cocukla evliymisim bi ana kuzusuyla evliymisim
Valla senin bu koca akıllı baksana romantiklik yapıyo aklı sıra ama yutma kardeşim bas kıçına tekmeyi ne o aile nede o koca seni ve bebeğini haketmiyor!

Sen hiçbirşeyin farkında değilsin ve sağlıklı düşünemiyorsun ki zaten kendinde söylüyorsun...

İnan boşanırsan dışardaki hayatla mücadele etmek,bu ailedeki bencil ve iğrenç insanlarla mücadele etmekten kat be kat daha kolaydır...
Çünkü kapıyı kapatınca 4 duvarın arasında bu insanlığını kaybetmiş insanlarla kalıyorsun sabah kalkıyorsun onları görüyorsun akşama kadar onlarla muhattap oluyorsun ve hizmet ediyorsun ki nefret ediyorum diyorsun!!!

Tamm kabul dışarda yeni bir hayata başlamak çok zor elinde işin yok bebeğin var;ama emin ol akıl sağlığımı kaybedeceğime etrafımda nefret ettiğim insanlarla yüz göz olmaktansa düzenimi oturtana kadar soğan ekmek yerim yinede bu saçma salak hayatı yaşamam senin yerinde olsam!
(Baba konusuna hiç girmiyorum bile)
Hani gercekten de gece olsun da uyuyayim derdindeyim sabahlardan oglenden aksamlardan nefret ediyorum. Ama benim korkularim emin olun ki cok.
Ya destek goremezsem ailemden ya abim elini arkamdan cekerse tarzinda seyler. Gercektende psikolojim iyi degil. Ve gercekten de mantikli dusunemiyorum.

Sen babana gitmek için neden izin almak zorunda kalıyorsun ki? Hamile halinle niye ev işi yapıyorsun? Niye eşin üzerine bu kadar geliyor? Yavrum bunlar seni eve köle diye almış, sakın geri adım atma kurtul bu insanlardan.

Valla senin bu koca akıllı baksana romantiklik yapıyo aklı sıra ama yutma kardeşim bas kıçına tekmeyi ne o aile nede o koca seni ve bebeğini haketmiyor!
Yok zaten sarkinin altina da bitti gule gule artik benim degilsin aileninsin falan demis. Bu arada az once abimle gorustum adam hakikaten de bosanmayayim istiyormus al bi de burdan yak cildiriyorum

herhalde kendi işin, kazancın yok ki hala boşanmak yerine bu adamı ve saçma sapan ailesini çekiyorsun. babanın yanından ayrılma. iyileşene kadar kal onunla. sonra da kafanı toparlar ve boşanırsın.yapılacak en hayırlı şey bu.

Esim tek basina kalmama karsi yoksa bende evimde kalmak istiyorum fakat izin verilmiyor hamilesin sen aileme ihtiyacin var diyor ailesinin yaptigi pislikleri de kabullenmiyor

tövbe estafurullah yaa şu forumu okudukça erkeklerden nefret eder oldum. ne biçim aileler var ya. çekme kardeşim çekme bunu. aşk evliliği bile değilmiş ki zaten. abin sana destek olur, sen de doğumdan sonra işe girip çalışırsın ayaklarının üstünde durursun. çocuk zaten anneyi emecek anneye muhtaç çocuk asla asla babaya verilmez merak etme!
boşanma davasını açarken de bütün bunları anlat, çocuğu elimden almakla tehdit ediyor de. ''hileye iftiraya bile başvururlar'' de avukata.

hem bu nasıl evlilik? koca başka şehirde sen başka şehirde. alsın seni yanına madem başka yerde çalışıyor.

neymiş onun ailesine ihtiyacın varmış. valla burdan bakınca seni hizmetçi gibi kullandıklarını görüyorum. hamilesin diye sana el bebek gül bebek bakmıyorlar bile. onlara ihtiyacın varmışmış, hizmet etmeye mi ihtiyacın var?

Sen babana gitmek için neden izin almak zorunda kalıyorsun ki? Hamile halinle niye ev işi yapıyorsun? Niye eşin üzerine bu kadar geliyor? Yavrum bunlar seni eve köle diye almış, sakın geri adım atma kurtul bu insanlardan.
Kesinlikle kurtulmak istiyorum ama abimle son telf. Gorusmesinde anladigim kadariyla bosanmami istemiyor 3 ay var doguma ve ben aklima dengeme nasil mukayet olacagim bilmiyorum

tövbe estafurullah yaa şu forumu okudukça erkeklerden nefret eder oldum. ne biçim aileler var ya. çekme kardeşim çekme bunu. aşk evliliği bile değilmiş ki zaten. abin sana destek olur, sen de doğumdan sonra işe girip çalışırsın ayaklarının üstünde durursun. çocuk zaten anneyi emecek anneye muhtaç çocuk asla asla babaya verilmez merak etme!
boşanma davasını açarken de bütün bunları anlat, çocuğu elimden almakla tehdit ediyor de. ''hileye iftiraya bile başvururlar'' de avukata.

hem bu nasıl evlilik? koca başka şehirde sen başka şehirde. alsın seni yanına madem başka yerde çalışıyor.

neymiş onun ailesine ihtiyacın varmış. valla burdan bakınca seni hizmetçi gibi kullandıklarını görüyorum. hamilesin diye sana el bebek gül bebek bakmıyorlar bile. onlara ihtiyacın varmışmış, hizmet etmeye mi ihtiyacın var?
Abim galiba arkamda degil az once telfda gorustuk gelme bosanma ayrilma tarzinda konusuyor

Kesinlikle kurtulmak istiyorum ama abimle son telf. Gorusmesinde anladigim kadariyla bosanmami istemiyor 3 ay var doguma ve ben aklima dengeme nasil mukayet olacagim bilmiyorum
Pardon ama abin neden senin yerine karar veriyor, o mu yaşıyor bu hayatı? O mu eziliyor, çok mu hoş insanın kızkardeşinin ezilmesi? Kardeş dediğin destek olur. Bir dahaki görüşmede al karşına herşeyi anlat, daha fazla yapamadığını çok ezildiğini söyle. Bak babamda aramızdan ayrılıyor, yarın öbür gün annemde gittiğinde ailemizden bir sen bir ben kalacağız. Bu hayatta kardeşler birbirine güvenemeyecekse biz kime güveneceğiz de... Sana biraz sevgisi varsa zaten oturup düşünür.

Pardon ama abin neden senin yerine karar veriyor, o mu yaşıyor bu hayatı? O mu eziliyor, çok mu hoş insanın kızkardeşinin ezilmesi? Kardeş dediğin destek olur. Bir dahaki görüşmede al karşına herşeyi anlat, daha fazla yapamadığını çok ezildiğini söyle. Bak babamda aramızdan ayrılıyor, yarın öbür gün annemde gittiğinde ailemizden bir sen bir ben kalacağız. Bu hayatta kardeşler birbirine güvenemeyecekse biz kime güveneceğiz de... Sana biraz sevgisi varsa zaten oturup düşünür.
Annem zaten vefat etti ve bu tur konusmayi ona yaptim hani gercektende cabaladim donmemek adina istemedigimi belirttim

Back