gerçekten bu kadarda olmaz.....

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.513
37
herkese merhaba..
tatilden geldik çok şükür..ama gerilmeden gelemedik malesef...
görümcem ilk kez geldi bizimle ama iyiki gelmiş yani yoksa kayınvalidem ne yapacakmış çok merak ediyorum..
belki çok büyütülcek şeyler deil ama hani bazı küçük şeyler mide bulandırır ya aynen öyle şeyler yaşadım..

yemeklerde masaları birleştiriyorduk benim yanıma konan tabağını alır kzının yanına gider..ortaya tatlı meyve falan alıyordum..kesinlikle yemez kzının aldıklarını yer falan..

akşam yemek yiyorduk eşim patates kızartması almış bir tarafına acı sos koymuş diğer tarafına ketçep koymuş..ketçaplı taraf bana yakın..eşimin yeğeni patates kızartması istedi..görümcem eşimin tarafındaki acı sosa uzanıp ordan aldı..ama acı sos olduğunu bilmiyor..tabi çocuğun ağzı yandı..eşim neden butaraftan aldın falan dedi..görümcemde zelibonun tarafındaki bitmesin diye dedi..ben şok oldum..dedim neden böyle düşünüyorsun üzüldüm falan dedim...görümcemde amann bana kayınvalidem görümcem birşey deyince hiç üstüme alınmıyorum sen çok alınıyorsun dedi..kayınvalidemde arkadan sukunet falan diyor bu arada..

arabada giderken görümcemin oğlu uyudu ayakları bana doğru geldi kayınvalidem hemen toplayıp kendine çekiyor..ıslak mendil istendi ben uzatıyorum almıyor bende var diye..ki böyle şeyler yapmazdı..

gerçekten çok kırıldım..ben onlara kendi ailem gibi yaklaştıkça onların bu yaptığı çok zoruma gitti.eşimle tartıştık...tabiki onları haklı görüyor..neymiş ben ters birşey yapıcam diye korkuyorlarmış..çok güldüm bu lafa..dışarda herkese kızımız o demesini biliyorlar..ki çevrelerindeki herkes beni çok sever güleç gelin derler..

karar aldım gerektiği kadar konuşup gerektiği kadar görüşeceğim..gerektiği kadar gülüp gerektiği kadar yardım edeceğim..umarım uygulayabilirim..çünkü eşim böyle birşey asla istemiyor..

Zaten sinsi sinsi bu küçük hareketler gıcık eder beni de
Elle tutulur bişey olmadığı için eşine soylesen sen fesat olursun...
Valla nefret billa nefret ama napican işte ogullarini seviyoruz

malesef bende alıngan bir insanım kafaya takıyorum işte..
evliliğimdeki tartışmalar genelde aileler yüzünden çıkıyor zaten..yoksa mutluyuz..

Yazdiklarinizda bir sorun görmedim...
görümcemde zelibonun tarafındaki bitmesin diye dedi..
Ne var ki bunda? Bitmesin seninki diye almamış.
ıslak mendil istendi ben uzatıyorum almıyor bende var diye..
Eee varmış kadının Mendili o yüzden almamış.
benim yanıma konan tabağını alır kzının yanına gider
Kiza yemek yerken yardımcı olmak içindir belki.
ben şok oldum..dedim neden böyle düşünüyorsun üzüldüm falan dedim...
Çok detay düşünüyorsunuz bu kadar ayrıntılı bakmayın olaylara.mis gibi tatili keyfini çıkarıp gelecektiniz.

aldıgınız karar en mantıklısı
ıyılıkten guleryuzlulukten gercekten maraz doguyor
en ıyısı hep mesafe onlar konustukca konusmak
bız okurken o ortamdakı hıssıyatı alamıyoruz
hanı kotu olay olmasada kısıler arası bı his vardır
o karsısındakının ıyı nıyetlımı kotu nıyetlımı oldugunu ortaya cıkarır
gerıldıysen mutlaka gerılmen ıcın yapmıslardır

Aldirma uzme kendini
Fazla hassassin gibi geldi bana

evet ben alıngan bir insanım aslında..ama yaptıklarının hepsini yazmadım..böyle küçük küçük laflar hareketler...kafama takıyorum..çünkü ben onlara kendi ailem gibi davranıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…