gerçekten bir derdim var...

Gerilmene gerek yok yani. Bu davada sen davacisin o davali. Sen sikayetci o sanik taraf yani. Hadi gozun aydin :)

Teşekkür ederim.
Bu arada hepinize güzel yorumlarınız ve yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.
Bu siteyi uzun süredir takip ediyordum ve burdaki ortamı çok sağlam buluyordum. Yanılmamışım :)

tüm şu yazdıkların zoraki olacak şeyler değil. Ben anlamadım seni nasıl silah zoruyla mı gittin onun yaşadığı yere tüm olanlardan sonra? bir de kişiliğini bildiğin halde peşine takıp kendi yaşadığın yere getirdin. Pes valla.

Beni silah zoruyla götürdü demedim. Sevdiğim için bende hatalar yaptım. Hatalar bende de var. Mesela ilk tehdit ettiğinde polise vermemek gibi. Bazen duygular aklın önüne geçebiliyor. Olay bundan ibaret. Zoraki bir şey yok ortada. Tehdit ve santaj dışında.
Keşke şöyle konularda bayanları bile suçlu çıkarmak yerine, kendinizi yerimize koysanız..

Hemen bi avukat tutun paraniz yoksa da bulunduğunuz yerdeki adliyeden baro dan avukat talep edin sakin korkmayın siz değil özel hayatı desifre etmek tehdit zorla alıkoymaktan hapse bile atılır ... bunu yapın korkmayın ... ayrıca tüm tehditleri ve msj lari operatörlerden istenir ortaya çıkar ... birdaha da böyle islere bulaşmayın ...

Teşekkür ederim. Zaten davada müşteki olarak görünüyormuşum. Okudugum yere geri döndüğümde oradan bi avukatla görüşeceğim.

Onemli degil canim. Insan insana her zaman lazim ama burasiyla ilgili beklentilerini de cok yuksek tutma :)) burda sirf ego tatmini icin konusan, karsidakinin derdine cozum noktasinda olmak yerine maalesef suclayip yargilayacak hakki kendinde bulanlar, bir sey bilmeden sadece saldirip desarj olanlar da var onlari yok sayip gormezden gelirsen evet gayet iyi bir yer. Coj saglam insanlar da var :)

Haklısınız. Bu derdimi çözmeye çalışırken denk gelmiştim mağduru aşağılayıp küçük düşürenleri. Ama görmezden gelmek en doğrusu sanırım :))

bence korkma ne kadar cekindiğini bilir okadar üstüne gelir.hakkını ara sende sikayetci ol.
Şikayetimi geri çekmeme rağmen kamu davasına dönmüş. Kasımda duruşmam var. İnşallah Allahın yardımıyla en az hasarla çıkacağım işin içinden.
Hiç bir şey gülümsememek için bi sebep değilmiş sanırım. Çok şükür iyiyim ve iyi olacağım :) Çok teşekkür ederim..

allah allah :/ ne enteresan adamlar varmış ağzım açık kaldı :/ bu devirde insan neye ve kime guvenecegini şaşırıyor artık:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…