gerçekten bir derdim var...

O mesajlari da asla silmeyin hatta foto cekip bikac tane kopyasini alin. Yedekte dursun. Onlar size lazim olacak en değerli seyler. Kaybetmeyin cunku mahkeme eski sozlu konusmalari cikaramaz. Mesaj icerikleri de cinayet gibi bi dava degilse ugrasmiyolar alinmiyo. Elinizdekileri kaybetmeyin

size iftira attı diye dava açınca geri çekmişsiniz fazlaca koz vermişsiniz... (sana tuzak kurmuşlar gibi geldi bana)
derhal iyi bir avukat bulun
ayrıca inşallah sana attığı tehdit mesajları duruyordur onlar en büyük kanıtın, bir de watsapdan sildiğin şeyleri geri alabiliyorsun eğer annen telefon değiştirmediyse hemen o konuşmaları nasıl kayıt altına alırsın onun yollarını ara
ayrıca annesi seni hangi tarih de aradı bilgin var mı hatırlıyor musun?

eğer siz de kanıt varsa bunu asla karşı tarafa bildirmeyin... sizden almak için her türlü pisliği yapacak kapasite de gördüm onları maalesef

Tebligatı göremediğim için ne yazıldığını bilemiyorum. Duruşma kasımdaymış. Ekimde okudugum yere geri döneceğim. O zaman adliyeye gidip bizar öğrenmeyi düşünüyorum.
Elimde her türlü delil var silmemiştim

Tam net olmasa da hatırlıyor gibiyim. Fnal zamanıma denk geliyordu ordan yola çıkarak bulabilirim.
Annemi telefondan arayarak bilgilendirdi. Kızınız bize geldi kaldı dedi. Fotoğrfları ise whatsappdan atmış. Attıgına dair kanıtım var. Yeterli olur mu acaba bu kanıt

Ölümle ilgili olsa yanmıştı zaten

Bana küfür ettiğine dair kanıtım da mevcut. Yanı ayrılma sebebinin onun söylediğinin tersine oldugunu kanıtayabilirim.
kendisi onu aldattığım için ayrılmak istediğini, benimde ona ayrılmasın diye fotoğraf yollladığımı iddia etmişti. Nasıl bu kadar karaktersiz olabiliyorlar anlamıyorum..

Ben de anlamıyorum ya üzülüyor insan
benim de kızım var kime güvenicez artık şaşırdık

Ben de anlamıyorum ya üzülüyor insan
benim de kızım var kime güvenicez artık şaşırdık

Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Benim de suçum yok mu, tabiki var.
Ama insan sevince yanlış tanıyor demek ki karşısındakini..

Çok teşekkür ederim ilginiz için. Yarın halledeceğim e devlet şifresiyle beraber. Çok sağolun.. :)

Arkadaşlar e-devlet şifremi buldum ve girdim. Müşteki olarak görünüyorum..

ALLAH yardımcın olsun şu mübarek günde duam seninledir canım inşallah o şerefsizden kurtulursun. sende bir daha böyle insanlarla muhattap olma. Umarım bu olay seni olgunlaştırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…