- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- Konu Sahibi kristophim
Tüm mesajlar zaten duruyor bende. Silmedim Allahtan
orayı atlamışım çok hoş olmuş her şey sizin lehinize işler umarım süreçte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm mesajlar zaten duruyor bende. Silmedim Allahtan
Mahkeme lafa soze degil delillere bakar. Ona hakaret tehdit vs ettiginize dair elinde delil var mi ? Ona gore harwket edin. Yoksa suclamalari kesinlikle reddedin. Kendisinin size santaj yapip zorla iliskiye devam etmeye calistigini, bu yuzden onu sikayet ettiginizi araya annesi girince iyi niyetinizden ve onun sizi bir daha rahatsiz etmeyecegine dair inancinizdan davayi cektiginizi soyleyin yazin savunmaniza. Adam anlasilan pisligin teki serefsiz herif. Ona asla tek kelime yazmayin lan bile demeyin eline koz vermeyin onun size yazacagi ya da soyleyecegi her seyi de saklayin en ufak delili bile aleyhinde kullanin.
Bu arada gelen tebliggatta siz davali misiniz davaci mi? Eger kamu davasina donusmusse seninkinin donusmesi gerekiyo cunku.
Ölümle ilgili bir şey var mı öldürürüm falan
Ölümle ilgili olsa yanmıştı zatenEğer birisi olursa hayatında ona zarar verip öldürürüm demişti ama telefon konuşmasında söyledi bunları
size iftira attı diye dava açınca geri çekmişsiniz fazlaca koz vermişsiniz... (sana tuzak kurmuşlar gibi geldi bana)
derhal iyi bir avukat bulun
ayrıca inşallah sana attığı tehdit mesajları duruyordur onlar en büyük kanıtın, bir de watsapdan sildiğin şeyleri geri alabiliyorsun eğer annen telefon değiştirmediyse hemen o konuşmaları nasıl kayıt altına alırsın onun yollarını ara
ayrıca annesi seni hangi tarih de aradı bilgin var mı hatırlıyor musun?
Ölümle ilgili olsa yanmıştı zaten
Çok teşekkür ederim. Çok sağolun.orayı atlamışım çok hoş olmuş her şey sizin lehinize işler umarım süreçte.
Ben de anlamıyorum ya üzülüyor insanBana küfür ettiğine dair kanıtım da mevcut. Yanı ayrılma sebebinin onun söylediğinin tersine oldugunu kanıtayabilirim.
kendisi onu aldattığım için ayrılmak istediğini, benimde ona ayrılmasın diye fotoğraf yollladığımı iddia etmişti. Nasıl bu kadar karaktersiz olabiliyorlar anlamıyorum..
Ben de anlamıyorum ya üzülüyor insan
benim de kızım var kime güvenicez artık şaşırdık
Böyle böyle olgunlaşıyor insanAllah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Benim de suçum yok mu, tabiki var.
Ama insan sevince yanlış tanıyor demek ki karşısındakini..
Tebligatı göremediğim için ne yazıldığını bilemiyorum. Duruşma kasımdaymış. Ekimde okudugum yere geri döneceğim. O zaman adliyeye gidip bizar öğrenmeyi düşünüyorum.
Elimde her türlü delil var silmemiştim[/QUOTE
Ptt den e devlet sifresi al canim acilen. Online gorursun. Anlattiklarina bakilirsa senin davaci onun davali olmaniz gerekiyo eger kamu davasi ise. Once ona bak. 5 dk da sifreni alirsin bize de haber ver bekliyoruz. Ona gore bakariz artik gerisine
Böyle böyle olgunlaşıyor insan
bir daha yapmayacağın bir hata
Tamam tatlim. Dedigim gibi sen magdursun o sanik. Sorun yok yani canim. Kamu davasina donmus anlasilan. Simdi ondan attigi fotolarin intikamini alabilirsinArkadaşlar e-devlet şifremi buldum ve girdim. Müşteki olarak görünüyorum..