gerçekten bir derdim var...

Tekrar karakola gidip şikayet edin
tehdit aldığınızı söyleyin
Öncelikle duruşma mevzusu var. Benim şikayetimden mi yoksa onun şikayetinden mi açıldı dava bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim sizce?

Tehdit mesajlarinizi neden saklamadiniz? Mahkemede kayıtlara konusmalara bakilmasini istiyorum dersiniz

Arkadasimda eski sevgilisiyle davaliklar suan. O serefsizde arkadasima hakaret etti santaj etti ailesine laf etti. Zar zor ikna ettik ve dava actik. O it herifte ailesine hakaret mesajlari mailleri atmisti. Neyse davayi arkadasim acti delil olarakta elimizdeki mesajlari mailleri gosterdik. Avukat tutuldu mecburen. Tabi karsi tarafta bana ve aileme hakaret ediyor diye dava acmis sahit olarakta kendi annesini gostermis ki asla oyle bir sey yok arkadasim cok magdurdu. Dava 2 yildir devam ediyor surekli erteleniyor. En sonki davada arkadasim beni sahit olarak gostermis bakalim ne yapacagiz.

Sen de mesajlari delil gosterebilirsin bu arada arkadasim o msjlari gostererek o it herifin kendisine internet araciligiyla yaklasmasini engellemisti facebooktan twitterdan birsey yaparsa arkadasim hemen delil olarak gosterecekti mahkemeye ve ayrica 3 ay uzaklastirma almisti.

Teşekkür ederim yazıklarınız için. Ben şikayeti geri aldım o da aldıgını söyledi. Ama sanırım dava kamu davasına dönüştü şantaj oldugu için.

Mesajlarda tam olarak ne yazıyor ?

Fotoğrafları herkese yayacağım, kimsen kalmayacak, ne ailen ne arkadaşların. İstiyosan kendini öldür umrumda değil. Sen beni bıraktın ben de sana bunları yapıcam. gibi tehditler.

İlk ayrıldıgımız zamanda hayatında benden baska kimse olamaz, izin vermiyorum diye tehdit etmişti. Onlar da duruyor.

Ölümle ilgili bir şey var mı öldürürüm falan

Mahkeme lafa soze degil delillere bakar. Ona hakaret tehdit vs ettiginize dair elinde delil var mi ? Ona gore harwket edin. Yoksa suclamalari kesinlikle reddedin. Kendisinin size santaj yapip zorla iliskiye devam etmeye calistigini, bu yuzden onu sikayet ettiginizi araya annesi girince iyi niyetinizden ve onun sizi bir daha rahatsiz etmeyecegine dair inancinizdan davayi cektiginizi soyleyin yazin savunmaniza. Adam anlasilan pisligin teki serefsiz herif. Ona asla tek kelime yazmayin lan bile demeyin eline koz vermeyin onun size yazacagi ya da soyleyecegi her seyi de saklayin en ufak delili bile aleyhinde kullanin.
Bu arada gelen tebliggatta siz davali misiniz davaci mi? Eger kamu davasina donusmusse seninkinin donusmesi gerekiyo cunku.

O yazdiklari tehdit ve santaj icin yeterli deliller. Numarası gorunecek sekilde fotogtaflarini cekin pc den dilekcenize ekleyin. Gorsun ebesininkini dilekcenizi hazirlamak konusunda size yardimci da olabilirim zamaninda bi pislik yuzunden ben de dilekce yazmistim ama bir tek tehdidine bile pabuc birakmamistim bir kere bile o istiyo diye gorusmedim hic gerek yok. Suclu o ve cekecek pislik

Teşekkür ederim yazıklarınız için. Ben şikayeti geri aldım o da aldıgını söyledi. Ama sanırım dava kamu davasına dönüştü şantaj oldugu için.
Evet bizimki de öyle oldu. Şantaj tehdit olduğu için. Hiç korkmayın sizde ona karşı bir dava açın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…