gerçekten bir derdim var...

kristophim

''Sona yakın olduğunu bilmek bir nevi özgürlük.''
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
841
856
23
Merhaba arkadaşlar. Ne zamandır bu site üzerinden benimle aynı derdi paylaşan arkadaşları görüyorum ve onlardan ilham alarak kayıt olmayı düşünüyordum. Ben bundan 1 yıl önce internet üzerinden biriyle tanışıp sevgili oldum. Cahilliğe mi yoksa sevginin yer, mekan, sınır tanımadığı gerçekliği mi bilmiyorum. İlk zamanlar biz çok iyiydik. O benim yanıma gelmişti. Ailem öğrendiğinde pek onaylamadılar haliyle. Neyse. Daha sonrasında ben üniversiteye başladım. Bir kere eski erkek arkadaşımın yanına gittim. Çok seviyordum o zamanlar. Evlerinde kaldım ama aramızda en ufak bir şey geçmedi. Okudugum yere geldiğimde kıskançlık krizleri arttı bende dayanamayıp ayrılmak istedim. Beni tehdit edip ondan ayrılamayacağımı söyledi. Elinde fotoğrafların olduğunu, kendi rızamla çekildiğim için aileme yollayacağını söyledi. Meğerse benim evde içip kafamın yerinde olmadığı bir gün benden fotoğraf istemiş ben de atmışım. Yazarken bile utanıyorum kızlar ama hepinizden özür dileyerek yazıma devam ediyorum.
Ben korkumdan ayrılamadım ve 5 ay kadar daha devam ettim. Keşke o zaman polise verip şikayetçi olsaydım diyorum şimdi. Neyse yaklaşık bi buçuk ay önce bana küfür etmesiyle ben yine ayrılmaya karar verdim. ama bu 5 ay içinde ben bazı sebeplerden yine onun yanına gitmek zorunda kaldım ve dönerken de benimle beraber okudugum yere çevremi görmeye geldi. onun buraya geldiği bi gün yemek yerken tanıstgımız birinin eski sevgilim ve ben numarasını aldık. onlar arkadaş gibi oldular tabi sadece 2 3 saat için.
Herneyse bana küfür ettikten sonra ben ayrıldım ve bu arkadaşa mesaj atıp dertleştim. Eski sevgilim ilk başlarda bana benden ayrılırsan kimse olamaz benden baska demeye basladı. Sonrasında seni herkese rezil ederim bu fotolarla dedi. Bende beraber tanıstıgımız bu arkadaşım ve 2 arkadaşımla polise gidip eski sevgilimden şikayetçi oldum. Beni aldatıyosun sana göstercem gününü diyordu bu arada da. Polise verdikten sonra yalan ifadeyle kendini savunup karşılıklı beni şikayet etmiş. Annesi beni arayıp ikinizde şikayeti alın güzelce kapatın konuyu dedi. Ben geri aldım o da geri aldıgını söyledi ve güzelce yolları ayırdık. Ta ki 4 gün önceye kadar. Bizim whatsappda bu tanıstıgımız arkadaşla fotomuzu gorunce aldattıgımı düşünüp annemi aramış. Kızınız bize geldi 2 kere filan falan diye her şeyi anlatmış. Bende yalanlamadım ve annemlere anlattım. O günün akşamı numaramı değiştirdim. Gecesinde ise annemin whatsappına o fotoları atmış. İyi ki ben görüp sildim.Bir de kızınız beni rahatsız ediyor hala mesaj atıyor demiş. Halbuki numaramı değiştirmiştim... Ve bende onunla ilgili ne kadar numara varsa hepsini engelledim annemden. Bugun ise kaldıgım yurda mahkeme kagıdı gelmiş. Duruşma saati ve tarihi yazılıymış. Kızlar benim derdim bu. Çok uzun oldu ama birilerine anlatmaya çok ihityacım vardı. Vereceğiniz her cevaba hazırım. Tek isteğim birazck yardım...

Tam olarak neyi anlamadınız ya da anlatamadım? Uzun yazınca karıştırmış olabilirim...

Okudugum yerdeydim ve ailemin şikayeti duymasını istemedm çünkü bana aileni olaya kattım demeye başladı. Bende panik olmasınlar diye geri adım attım.

Anlamadım aslında şikayetini geri çekmemiş mi? Bir de davanın konusu ne?

Şöyle anlatayım , ben tehdit ve şantajdan ötürü şikayette bulundum. Bu şahış da kendisine ifitira attıgımı yalan bi savunma hazırlayarak polislere sunmuş. Ya şikayeti geri çekmedi ya da tehdit ve santaj şeref ve saygınlığa zarar veren bir suç oldugu için dava kamu davasına dönüştü. Tam olarak bilemiyorum.. Tebligatı göremedim çünkü

hayır, siz annenizdeki mesajı niye siliyorsunuz ki? o sizin tek teminatınızdı aslında.
karşı dava açın, yeniden.
arkadaşınız davanızda tanıklık yapsın, ailenizi de çağırsınlar, gerekirse karakoldaki polisler de. dava açtığınızı ama uzlaştığınızı sanarak davanızı geri çektiğinizi, mağdur olduğunuz söyleyin.
gsm operatöründen kayıtları alınır, çıkar ortaya.

Mesajı sildim ama fotoğrafları attıgına dair kanıtım var elimde. Bu da yeterli olur galiba

mahkemeye gıdın ve olanların hepsını anlatın
sızın lehınıze ısleyecektır hersey
yeterkı panık olup hata yapmayın

olur, hemen karşı dava açın. ailenize fotolardan bahsedin bence.

Davanın onun şikayeti yüzünden mi yoksa kamu davasına dönüştüğünden dolayı mı devam ettiğini bilmiyorum. Tebligatı göremediğim için sanık mıyım müşteki miyim bilemiyorum...

Davanın onun şikayeti yüzünden mi yoksa kamu davasına dönüştüğünden dolayı mı devam ettiğini bilmiyorum. Tebligatı göremediğim için sanık mıyım müşteki miyim bilemiyorum...
fark etmez, sen aç karşı davanı. şantaj yaptığı için dava açmış olman senin lehine işler, sonuçta yalan söyleyen o. tabii çektiğin şikayetle yeniden dava açabiliyor musun, emin değilim.

VAlla bela bu erkekler ya nasıl bir takıntıdır bu mahkeme kagıdı ne alkaa hangi aklına boyle biseyden sikayetci olmus kendini maganda gibi oysa

VAlla bela bu erkekler ya nasıl bir takıntıdır bu mahkeme kagıdı ne alkaa hangi aklına boyle biseyden sikayetci olmus kendini maganda gibi oysa

Kendini bir şey sanıyor sanırım. Ben onu aldattıgım için benden ayrılmak istemiş, ayrılmasın diye ona fotoğraf yollamışım tehdit etmişim onu.. İfadesini böyle verip karşılıklı benden şikayetçi olmuştu

Tebligatı göremediğim için sanık mıyım müşteki miyim bilemiyorum. Çünkü tebligat yurduma geldi. Ben ise memleketteyim.
Kamu davası açılmıştır eğer sen tehdit ve şantaj konusu ile şikayetçi olduysan. Müşteki sıfatıyla davaya katılırsın. Karşı taraf baktı ki dava devam ediyor ondan dolayı böyle davranışlar içine girmiş olabilir. Mesajları silme. Sen istesen de istemesen de o yargılama devam edecek, eski erkek arkadaşın da rahat durmayacaktır.

Teşekkür ederim ilginiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…