- 1 Temmuz 2015
- 841
- 856
- 23
-
- Konu Sahibi kristophim
olur, hemen karşı dava açın. ailenize fotolardan bahsedin bence.Mesajı sildim ama fotoğrafları attıgına dair kanıtım var elimde. Bu da yeterli olur galiba
olur, hemen karşı dava açın. ailenize fotolardan bahsedin bence.
fark etmez, sen aç karşı davanı. şantaj yaptığı için dava açmış olman senin lehine işler, sonuçta yalan söyleyen o. tabii çektiğin şikayetle yeniden dava açabiliyor musun, emin değilim.Davanın onun şikayeti yüzünden mi yoksa kamu davasına dönüştüğünden dolayı mı devam ettiğini bilmiyorum. Tebligatı göremediğim için sanık mıyım müşteki miyim bilemiyorum...
Tebligatı göremediğim için sanık mıyım müşteki miyim bilemiyorum. Çünkü tebligat yurduma geldi. Ben ise memleketteyim.Size gelen tebligatta müşteki mi yazıyor sanık mı?
VAlla bela bu erkekler ya nasıl bir takıntıdır bu mahkeme kagıdı ne alkaa hangi aklına boyle biseyden sikayetci olmus kendini maganda gibi oysa
Kamu davası açılmıştır eğer sen tehdit ve şantaj konusu ile şikayetçi olduysan. Müşteki sıfatıyla davaya katılırsın. Karşı taraf baktı ki dava devam ediyor ondan dolayı böyle davranışlar içine girmiş olabilir. Mesajları silme. Sen istesen de istemesen de o yargılama devam edecek, eski erkek arkadaşın da rahat durmayacaktır.Tebligatı göremediğim için sanık mıyım müşteki miyim bilemiyorum. Çünkü tebligat yurduma geldi. Ben ise memleketteyim.
Teşekkür ederim ilginiz için.Kamu davası açılmıştır eğer sen tehdit ve şantaj konusu ile şikayetçi olduysan. Müşteki sıfatıyla davaya katılırsın. Karşı taraf baktı ki dava devam ediyor ondan dolayı böyle davranışlar içine girmiş olabilir. Mesajları silme. Sen istesen de istemesen de o yargılama devam edecek, eski erkek arkadaşın da rahat durmayacaktır.