- 1 Temmuz 2015
- 841
- 856
- 23
- Konu Sahibi kristophim
Evet maalesef...Fotoğrafınız nasıl bir fotoğraf çıplak mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet maalesef...Fotoğrafınız nasıl bir fotoğraf çıplak mı ?
Tekrar karakola gidip şikayet edinEvet maalesef...
Öncelikle duruşma mevzusu var. Benim şikayetimden mi yoksa onun şikayetinden mi açıldı dava bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim sizce?Tekrar karakola gidip şikayet edin
tehdit aldığınızı söyleyin
Rica ederim, en az hasarla kurtulursun umarım.Teşekkür ederim ilginiz için.
Mahkemeniz olunca gitmeniz için polis sizi ararÖncelikle duruşma mevzusu var. Benim şikayetimden mi yoksa onun şikayetinden mi açıldı dava bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim sizce?
Numaramı değiştirmiştim. Acaba o ildeki adliyeyi arasam ordan bilgi verirler mi?Mahkemeniz olunca gitmeniz için polis sizi arar
Onu bilmiyorum verebilirlerNumaramı değiştirmiştim. Acaba o ildeki adliyeyi arasam ordan bilgi verirler mi?
Ev adresimi değil yurdu vermiştim. Ailem bilmesin diye. Teşekkür ederim ilginiz için.Onu bilmiyorum verebilirler
ama ev adresinize mahkeme için kağıt gelir
Senin ikametin nerede oraya giderEv adresimi değil yurdu vermiştim. Ailem bilmesin diye. Teşekkür ederim ilginiz için.
Merhaba arkadaşlar. Ne zamandır bu site üzerinden benimle aynı derdi paylaşan arkadaşları görüyorum ve onlardan ilham alarak kayıt olmayı düşünüyordum. Ben bundan 1 yıl önce internet üzerinden biriyle tanışıp sevgili oldum. Cahilliğe mi yoksa sevginin yer, mekan, sınır tanımadığı gerçekliği mi bilmiyorum. İlk zamanlar biz çok iyiydik. O benim yanıma gelmişti. Ailem öğrendiğinde pek onaylamadılar haliyle. Neyse. Daha sonrasında ben üniversiteye başladım. Bir kere eski erkek arkadaşımın yanına gittim. Çok seviyordum o zamanlar. Evlerinde kaldım ama aramızda en ufak bir şey geçmedi. Okudugum yere geldiğimde kıskançlık krizleri arttı bende dayanamayıp ayrılmak istedim. Beni tehdit edip ondan ayrılamayacağımı söyledi. Elinde fotoğrafların olduğunu, kendi rızamla çekildiğim için aileme yollayacağını söyledi. Meğerse benim evde içip kafamın yerinde olmadığı bir gün benden fotoğraf istemiş ben de atmışım. Yazarken bile utanıyorum kızlar ama hepinizden özür dileyerek yazıma devam ediyorum.
Ben korkumdan ayrılamadım ve 5 ay kadar daha devam ettim. Keşke o zaman polise verip şikayetçi olsaydım diyorum şimdi. Neyse yaklaşık bi buçuk ay önce bana küfür etmesiyle ben yine ayrılmaya karar verdim. ama bu 5 ay içinde ben bazı sebeplerden yine onun yanına gitmek zorunda kaldım ve dönerken de benimle beraber okudugum yere çevremi görmeye geldi. onun buraya geldiği bi gün yemek yerken tanıstgımız birinin eski sevgilim ve ben numarasını aldık. onlar arkadaş gibi oldular tabi sadece 2 3 saat için.
Herneyse bana küfür ettikten sonra ben ayrıldım ve bu arkadaşa mesaj atıp dertleştim. Eski sevgilim ilk başlarda bana benden ayrılırsan kimse olamaz benden baska demeye basladı. Sonrasında seni herkese rezil ederim bu fotolarla dedi. Bende beraber tanıstıgımız bu arkadaşım ve 2 arkadaşımla polise gidip eski sevgilimden şikayetçi oldum. Beni aldatıyosun sana göstercem gününü diyordu bu arada da. Polise verdikten sonra yalan ifadeyle kendini savunup karşılıklı beni şikayet etmiş. Annesi beni arayıp ikinizde şikayeti alın güzelce kapatın konuyu dedi. Ben geri aldım o da geri aldıgını söyledi ve güzelce yolları ayırdık. Ta ki 4 gün önceye kadar. Bizim whatsappda bu tanıstıgımız arkadaşla fotomuzu gorunce aldattıgımı düşünüp annemi aramış. Kızınız bize geldi 2 kere filan falan diye her şeyi anlatmış. Bende yalanlamadım ve annemlere anlattım. O günün akşamı numaramı değiştirdim. Gecesinde ise annemin whatsappına o fotoları atmış. İyi ki ben görüp sildim.Bir de kızınız beni rahatsız ediyor hala mesaj atıyor demiş. Halbuki numaramı değiştirmiştim... Ve bende onunla ilgili ne kadar numara varsa hepsini engelledim annemden. Bugun ise kaldıgım yurda mahkeme kagıdı gelmiş. Duruşma saati ve tarihi yazılıymış. Kızlar benim derdim bu. Çok uzun oldu ama birilerine anlatmaya çok ihityacım vardı. Vereceğiniz her cevaba hazırım. Tek isteğim birazck yardım...
Tüm mesajlar zaten duruyor bende. Silmedim AllahtanTehdit mesajlarinizi neden saklamadiniz? Mahkemede kayıtlara konusmalara bakilmasini istiyorum dersiniz
Arkadasimda eski sevgilisiyle davaliklar suan. O serefsizde arkadasima hakaret etti santaj etti ailesine laf etti. Zar zor ikna ettik ve dava actik. O it herifte ailesine hakaret mesajlari mailleri atmisti. Neyse davayi arkadasim acti delil olarakta elimizdeki mesajlari mailleri gosterdik. Avukat tutuldu mecburen. Tabi karsi tarafta bana ve aileme hakaret ediyor diye dava acmis sahit olarakta kendi annesini gostermis ki asla oyle bir sey yok arkadasim cok magdurdu. Dava 2 yildir devam ediyor surekli erteleniyor. En sonki davada arkadasim beni sahit olarak gostermis bakalim ne yapacagiz.
Sen de mesajlari delil gosterebilirsin bu arada arkadasim o msjlari gostererek o it herifin kendisine internet araciligiyla yaklasmasini engellemisti facebooktan twitterdan birsey yaparsa arkadasim hemen delil olarak gosterecekti mahkemeye ve ayrica 3 ay uzaklastirma almisti.
Mesajlarda tam olarak ne yazıyor ?Teşekkür ederim yazıklarınız için. Ben şikayeti geri aldım o da aldıgını söyledi. Ama sanırım dava kamu davasına dönüştü şantaj oldugu için.
Mesajlarda tam olarak ne yazıyor ?
Ölümle ilgili bir şey var mı öldürürüm falanFotoğrafları herkese yayacağım, kimsen kalmayacak, ne ailen ne arkadaşların. İstiyosan kendini öldür umrumda değil. Sen beni bıraktın ben de sana bunları yapıcam. gibi tehditler.
İlk ayrıldıgımız zamanda hayatında benden baska kimse olamaz, izin vermiyorum diye tehdit etmişti. Onlar da duruyor.
Evet bizimki de öyle oldu. Şantaj tehdit olduğu için. Hiç korkmayın sizde ona karşı bir dava açınTeşekkür ederim yazıklarınız için. Ben şikayeti geri aldım o da aldıgını söyledi. Ama sanırım dava kamu davasına dönüştü şantaj oldugu için.